Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 814
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
ааа, ако се белят децата, по-добре наистина нещо по-добро - д-р тайс или мустела за баня ще оправят нещата, вярвам. аз чикото и бюбхена ги плескам само когато се сетя и то защото камен не е с проблемна кожа. ако беше, нямаше да разчитам на такава козметика, а щях да взема нещо медицинско  Peace.

лейди лу - вЕрно темата е чудничка  Heart Eyes

# 91
  • София
мина21, мажа с мляко на нивеа или софт крема на нивеа, но не винаги. Наистина за олио е топло сега. Може да пробваш и на Хип козметиката. Аз се сдобихс  няколко тестерчета и засега ми хареса. Като ми свършат Нивеите ще купя от Хип. Харесва ми и това, че са много по-малко напарфюмирани от Нивеа и Бюбхен. Мустелата са ми скъпички... А и засега тези ми харесват и съм доволна.

мина21 а и да питам аз за една твоя приятелка Енти какво прави? ако не се бъркам де...

Бояна също се поти доста... През деня седи гола, само по памперс. Нощем с боди, незавита...
А и да се похваля най-после почна и тя да се усмихва. Бях решила вече, че ще си остане темерутче...

# 92
И един въпрос : от къде си взехте персоналния код за страницата на НОИ, за проверка на преводите?

ако си получавала писмо от НОИ (предишните години) за справка, какви осигуровки са ти внесени го има в това писмо. ако си ги загубила, можеш да получиш такъв код по всяко време, обаче е лично в НОИ. става много бързо, срещу лична карта и молба (на място попълних) ти го генерират наново. Сега го пазя  Mr. Green и върши работа и за други неща (проверка на осигуровки, пък може и други е-услуги да въведат- мечти...)

кимба: нещо не намирам къде съм го чела, но в темата на екскузрия, море, планина със сигурност имаше нещо такова. миналата година доста рових там и страхотни неща намерих в библиотеката. сега се вълнувам като си с бебе къде е добре да се ходи. За Сандански (любим град) не бих отишла, защото жегите са страшни, иначе познавам района на пръсти и почти всяка година поне 1-2 пъти сме там.

# 93
  • София
някъде по планините и спа-хотелите много ми се ходи... виж Велинград, Девин, Боровец... Банско е гадно. Там вече става само за ски и сноуборд.

# 94
xai , благодаря ти. Разбрах, че за Младост, НОИ е до блок 347 ( ако на някой друг му потрябва). Утре ще ходя на там и ще свърша и тази работа.

А някой от вас ходиха ли вече на ортопед и всички ли в Горна баня ходите. Аз утре мисля да посетя ортопеда в 25 та поликлиника в Младост 3.

# 95
  • София
ами ние ходихме в Горна Баня при Алексиев, защото и Мая водихме там... Освен това, аз на тукашната поликлиника доверие немога да имам за нищо...

# 96
Благодаря за съветите момичета Simple Smile

Янче, Енти е добре.Станала е голяма като къща и е много сладка с големия шкембак .Само дето едвам диша в тая жега Grinning А нейния момък яко рита. Намислила съм да я пляскам тия дни , щото само се мотае по жегите и не се спира.А е вече в осмия месец.

# 97
  • София
Да сандански отпада много жега там, мерси на Дианчето все пак   bouquet

досега се рових в под форума за почивка сега съм на тема Велинград и Девин и ако изникне нещо друго гледам търся  ooooh!

# 98
Ето къде ще почиваме ние от 31.08 http://www.bglozenec.hotelfriendsbg.com/ до плажа в Лозенец е и става за бебка

# 99
  • София
И Николай се поти, най-вече по главичката, а и по телцето понякога. Преобличам го, ако усетя, че е мокър. И аз вкъщи го държа само по памперс обикновено, а навън по боди без чорапи разбира се. Grinning
И аз се интересувам вече за подходящо място за почивка с бебе и сега ще чета из форума. Simple Smile
Баща му много иска да ходим на море, ама аз не съм много за...
Мажа с олио само гънките, но мисля вече да взема някакво мляко.
За Пентаксима как мога да разбера коя партида е читава?

# 100
ронче - изглежда супер  Peace а какви са им ценита на тия добри хора?

# 101
http://curious.actualno.com/news_109804.html мацки вижте товаааааааа Rolling Eyes

# 102
олеее  Shocked
имаше едно дете от ноемврийския отбор, което,молото, за една година не можа да стигне 8 кила. но пък проходи първо на 8 месеца. туй бебе долу-горе е като наш'то едногодишно ноемврийче  Mr. Green

# 103
  • София
Пешън как така коя партида е читава  newsm78

Рончето изглевда супер ама аз търся нещо с басейннн  ooooh! абе след няколко дена и аз вече сигурно няма да знам какво търся с мъж ми всеки ден си меним мнението  Whistling

# 104
нашите са котета пред това и то десето а тя на 36 год.

Общи условия

Активация на акаунт