Нито жега , нито мор спират МАЙския отбор!

• 10 793
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
и аз не гладя. то не виждам и смисъл - по-добра стериолизация от слънчевите лъчи няма  Peace имайте предвид, че ако на сянка Т е 40 градуса, на слънце сиг. над 50 ще е - стерилността е на ниво дори само от напичането  Peace

Абе и аз това си мислех вчера докато прибирах дрехите от простора, ама все пак си ги гладя.

# 76
Аз нашите дрешляци ги суша в стаята , на сушилката.Ако ги простра навън , ще полепнат храчките,трохите,фасовете и космите на всички 11 етажа над нас #Cussing outНе, мерси!

Исках да питам , с какво мажете бебетата? Аз смених бебешкото олио на Нивеа , и това на Джонсън, но и от двете на беба и се бели кожичката. newsm78

# 77
И аз продължашам да гладя, за да не ходи омачкано детенцето. Мисля да си гладя винаги както нашите дрехи.

# 78
Mina, аз не мажа с нищо бебка.

# 79
мина - вече е супер топло за олио - то затопля. опитай с мляко. аз лично ползвам на бюбхен и чико - редувам ги. това когато се сетя  Mr. Green

# 80
  • Пловдив
И аз не мажа с нищо. То много топло.

# 81
Мерси , Майче.
Ако не я намажа, почва да се лющи безумно.Много и е суха кожата.Ще мръдна да взема млякото на Чико и да видим.

# 82
  • Перник
Ние сме в къща с двор и по дрехите кацат разни буболечки  Confused
Мажа Калоян с олио Бюбхен,но по крачетата се бели.Дали да не вземем мляко? Иначе, вечер след къпане много се кефи на мазането.

# 83
  • Бургас
Здравейте майчета.
Първо поздравления за хубавата темичка Hug
Аз също още гладя дрешките.
За коликите мисля че доста намаляха - ползваме Lefax
За потенето - малко се потим, но според мен при тези температури  ooooh! си е нормално
Елфче и при нас е така от време на време - цоца малко, почва да върти главата и да се дърпа , като че се гърчи от болка. - лошото е че през цялото време зърното ми е в устата и
 Sick, направо ми идва да се гръмна.
Момичета, искам да ви питам, някой има ли проблем с пъпчето. Бори много се напъва (мисля че е от коликите) и пъпчето и е "изхфръкнало" на горе. Педито го лепи, но аз не виждам някакъв ефект. Тя твърди че тази процедура може да продължи месеци, което не ми допада много, да не кажа че ме побърква #Crazy, като го гледам как му е притисната кожичката около пъпчето. Моля ви споделете опит. Педито казва че това е нещо обичайно - вярно ли е  newsm78

# 84
  • София
И аз си взех за хемероиди Долопрокт по препоръка на една приятелка още не съм го пробвала.

и аз не гладя то само това ми остава в тая жега  Whistling
 Mina_21 много е топло за олио, аз мажа с Мляко на Бюбхен.

# 85
ksi, къде се изгуби. Ние днес пак се видяхме в парка с  Дани и Гери. Аз вече излизам по-рано - към 10 съм навън - заради жегите. Ще се радвам да се видим другата седмица. Утре ще съм в другите Младост -и и мисля да се обадя на Ниночка.
Ами аз последните 2 дни стане ли 10:00 и се прибирам, че жегите са големи. Иначе онзи ден се видяхме с Гери на площадката и се мотахме до към 13:00, но теб те нямаше. Но щом вече излизаш по-рано ще пооставам повечко за да се виждаме  bouquet
За гладенето - гладя на бебето всичко + на каката роклите и ризите на таткото. Не мисля да се отказвам.
Ники не се поти. Вкъщи стои с боди или само по памперс - както дойде. Мажа с мляко за тяло Себа Мед вечер след баня.

# 86
мина, за суха кожа ние се мазахме с балсам за суха кожа на доктор Тайс
тини, и нашето педи ни лепна пъпчето. И аз знам че продължава с месеци процедурата, но има ефект. Пъпчето се прибира.
KSI, ние все пак решихме да скокнем до Каварна, да видим и чуем Меноар и в понеделник, живот и здраве сме навън и ще ти звънна да се видим.

# 87
sisko2, ПИК(персоналния идентификационен код) се взима от НОИ лично с молба по образец има я в страницата на НОИ (www.noi.bg), дават ти го веднага (поне на мен веднага ми го дадоха).
kimba77, има тука страхотно много хотели ама не ми се е налагало да ги ползвам Rolling Eyes
иначе има и басеини, а може и срещу заплащане(ама незнам колко) могат да се позват и тези басеини по тези хотели. Забравих да ти препоръчам и "Свети Никола" той е на центъра и също е с басейна ама и той не е евтин (незнам дали изобщо има ефтини тук де). Иначе има и частни квартири много, но не съм запозната особено.Можеш да се обърнеш към инфо центъра, незнам дали има в тая страница дето ти казах, но ако го няма ще се поразровя допълнително newsm78
Аз иначе вече с нищо не го мажа, кожата вече не е толкова суха и не се бели (дали не се дължи на обилното потене? newsm78

# 88
мале колко сме активни в тоя жегав следобяд, докато изпиша аз 4 нови отговора Mr. Green

# 89
Ами като не може да се излиза...какво друго остава? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт