Отговори
# 15
  • Хасково
Цитат
А във фриишопа има ли козметика- кремове? До колко стека цигари мога да внеса?
мъжа ми ги посещава магазините от време на време и ми каза, че цените в трите всеки път са различни. Можеш да вземеш 2 стека цигари и 1л.алкохол на човек, в магазина, който е най-близо до нашата граница има парфюми, козметика-не.

pechovska   това с дискотеката звучи добре, браво на теб.

# 16
  • Някъде там на юг...
Страхотно заглавие на новата тема!!!!!  bouquet
Да ви се похваля: снощи ходих на дискотека! Всички в центъра бяха затворени, освен "Али Баба" : Close
Отидох с компанията в "Тепро". Беше лудница, жега и задимено, но за сметка на това свалих 1/2кг с танци. Отдавна не бях танцувала така. Прибрах се на развиделяване, птичките пееха. Чуствах се като студентка. Сега малко ме е срам от мъжа ми (той гледаше малката).

smile3501

И аз искааааааамммммммм Sad

# 17
И аз се записвам в новата тема! Тони4ка, много  хубаво заглавие   bouquet

# 18
Тоничка,
премълчаваш отпускарския разказ!?

Crossing Arms
[

Охх Енвиа, много не ми се ще да си спомням, ама ще разкажа набързо ooooh!

Може и проблемът да е бил в това, че оттук тръгнахме с доста по-различни очаквания от това което всъщност е и което представят като информация в интернет.

Първо обикаляхме като лудите докато намерим свястно място за нощуване, тъкмо харесаме някое и стане ясно,че през седмицата нямало никой /тръгвали си/ и не можем да останем хотелът, както и да е накрая отседнахме в семеен хотел "Шипка" - моля ви, аконякой се е запътил натам НЕ отивайте!

С две думи - цените за нощувка бяха като на морето, а уж още не бил сезонът Shocked
Нямаше къде да се храним освен в механата на "хотела", която беше на ресторантски начала - сервираха ни ужасна салата - стояла в хладилник, овкусена, с два вида лук - правете си изводите сами Whistling
поръчахме си още кюфтета, които почти намирисваха на развалено и накрая една фантастична сметка Shocked Shocked

Стаята не беше особено чиста, банята и тоалетната да не говорим, дори сапунчето от предишните нощували си стоеше ooooh!

Вечерта ни боляха коремите, а Вили се събуди с писък в 1.30ч. и Т от 39.8 градуса Shocked, термометъра като изпиука и ми се подкосиха коленете. Веднага я увихме в мокър чаршав и й сложих свещичка ефералган, в това времепозвънихме на "бърза помощ",слагамги в кавички, понеже за мен това не е никаква подобна такава. Въпреки обясненията ми, че сме туристи пристигнали днес и детето е малко и какво се е случило и накрая "Лекарят" отсреща най-спокойно ми обясни да съм намерела лекарката от Момчиловци, че те така не можели да дойдат, само ако тя преценяла тогава  Shocked чак се принудих да му затворя телефона ooooh!

Съпругът ми се опита да събуди хазяите - никой не ни отвори Rolling Eyes

Както и да е слава Богу Т спадна на 38.5 и детето заспа, на сутринта пак имаше, но по-малко, ние обаче вече бяхме решили да си тръгнем след изживяното за по-малко от 12часа, взехме си парите обратно и дим да ни няма.

Най-хубавото беше, когато стигнахме до Кърджали и се отбихме в плаващият ресторант и се нахранихме в цивилизацията с прясна инай-вече вкусна храна.

И така след един изкаран ден в Хасково се озовахме на морето,където както вече писах беше страхотно, но снимки още не съм качила в сайта ипоради това,немога да ви покажа, но и това ще стане тези дни.

Ами това е ...

п.п. Пак казвам, че за заглавието на темата ме вдъхнови Тони Laughing

Hug

Предварително се извинявам за грешките и слетите думи, но стана много дълго, а нямам нерви да го поправям Sunglasses

# 19
  • Хасково
почти цяла седмица батко е при баба и готвя само на малката (аз уж съм на диета и вечер не ям, на тати спретвам някое аламинутче набързо). днес обаче  ми дойде "гениалната" идея да готвя, че и кексче направих...навън е 40, а в кухнята при два включени котлона и фурна  #Crazy. през това време wash hang и дрехите пресъхнаха...сега имам 1ironing, ама май ще се направя на разсеяна, пък дано утре е по-хладно.

# 20
Тоничка,
много неприятно!  Sad
Доста неща са ви се струпали наведнъж. Мисля, че точно в "Шипка" сме обядвали - доста далече са от центъра на селото, имат битово ресторантче с камина и сравнително просторна тераса!? Но там винаги наблягаме на специалитетите, т.е. качамаци и картофи-божествени, и сме нямали проблеми.
Права си, големи очаквания не трябва, да имаш тръгвайки към Смолян и региона - единствено природа, хлад и чист въздух - във всичко останало могат, да се намерят кусури.
Обаче аз съм пристрастна! Mr. Green
И заради последното ми се щеше, да има и нещо планинско в заглавието ни!
Ей, угодия няма!
Шегувам се разбира се! Wink

Ама как сте се навили само с болно дете и после на море!? Shocked

Тони, поздравления за шетнята! Peace

# 21
Да, явно е същото място. Собствениците са баба, дядо, които живеят със сина си и снаха си и имат две двучки - близначки по на 6 години.

Мен ме е яд обаче, че така се подиграха с нас. И защо трябва да наблягам на специалитети, за да е прясна храната, аз искам да ям каквото ми се яде Whistling

Иначе за природата наоколо нямам какво да кажа - невероятно е и въпреки случилото се, Родопите си ми остават любими, но от тук нататък, винаги ще имам едно на ум.

Явно не сме улучили точното време и място  Crazy

С Вили се навихме да тръгнем на море, понеже педиатърката ни подкрепи /тя дори каза, да не си тръгваме от Момчиловци, като й се обадих в неделя сутринта, но ние вече бяхме решили/, оказа се ангина и при това в неделя вечерта вече нямаше Т,  дори се размина без АБ, само с витамини.

Моренцето й се отрази супер, дори оздравя много бързо и имаше невероятно голям апетит  Grinning

Hug

Енвиа, а вашата къща къде точно се намира?

# 22
Абсолютно същото е мястото, като каза за близначките!
За специалитетите - не исках да натрапвам мнение, просто споделих.
Забравяй неприятното преживяване и мисли за поредното море!
Hug

# 23
Вече ни мина, само лек спомен имаме Laughing

Ти обаче така и не каза, къде е къщата ви Grinning

# 24
Аааа, казвах, казвах - миналото лято по туй време!
 Mr. Green

# 25
Аааа, казвах, казвах - миналото лято по туй време!
 Mr. Green

Не е верно и тогава се направи на разсеяна, само каза, че заминавате на там  Laughing

# 26
Ой, Toni4ka, дори и да имах някакви мераци със сигурност охладняха след прочетеното. Добре, че детенцето е оздравяло!
Ох, момичета много ми се излиза на заведение някоя вечер, че вече откачам по цял ден в къщи. Тони в тези горещени не иска да излиза следобед от апартамента. Като го изкарам след 19 ч. пред блока и след 15-20 мин. почва да мрънка (предполагам за климатика  Mr. Green)
Днес не можахме да идем на Кенана, защото имах работа в смотания Кадастър и го разходихме из центъра, но утре рано сутрин Кенанът ни зове   Sunglasses 

# 27
Здравейте отново и от мен.
Чуствам се вече като завършила,защото ме оформиха по всичко и само в петък трябва да си взема бележника. Crazy Чуствам се ужасно,защото пак не ми стигнаха 2 единици за пълна стипендия.Мисля,че ако бях седнала поне един път с учебни щях да си я вземам,имайки предвид успеха ми без учебник. Confused Това май прозвуча надуто. Thinking
Както и да е.Не ми се говори за даскало въобще.
stefaniika е права.Мечтая да дойде последния звънец. Blush
Tони4ка стига да започна в тази сладкарница веднага ще се похваля да ми дойдете на гости. Mr. Green
Само,че АКО започна,защото с управителката уж си писахме няколко майла и изведнъж тя спря да пише.Трябваше да ми се обади да се уточним,но уви и смятам тези дни да слизам на долу да видя за какво става дума. Tired

Също така да се похваля през изминалите събота и неделя отидохме с приятеля ми да се разходим до Равда.
Все още ме боли изгорялото на гърба. Mr. Green
Прекарахме си супер готино и тъй като той е и в събота на работа се очертава до септември да ходим почти всяка събота и неделя,а после поне 7 дни. Blush

Ами май нямам какво да се похваля повече,поне за сега. Stop
Лека и спокойна вечер на всички!  newsm51

# 28
  • Хасково
Ох, момичета много ми се излиза на заведение някоя вечер, че вече откачам по цял ден в къщи.
и на мен така и преди няколко вечери отидохме в Тихия кът...без крака останах да я гоня малката...другия път искам заведение без стълби. Ама все пак ми хареса.
Цитат
Също така да се похваля през изминалите събота и неделя отидохме с приятеля ми да се разходим до Равда.
Все още ме боли изгорялото на гърба.
Прекарахме си супер готино и тъй като той е и в събота на работа се очертава до септември да ходим почти всяка събота и неделя,а после поне 7 дни.

Лорън как ме върна в младежките години...докато ги нямаше децата.

# 29
и на мен понякога ми липсват моментите на обикаляне без децата,но все по-рядко.вече се научихме да се забавляваме с тях.ние с мъжа ми обожаваме сладкарници,ама в Хасково няма подходящи за деца.или аз поне не знам.сега гледам отзад на "Двете кукли"-към булеварда-правят нещо,та да видим.вие знаете ли открита детска сладкарница някъде???ама да не е претъпкана с болни деца.я,да споделя и това,че ми тежи и се дразня много.парковете са пълни с кашлящи ,кихащи и сополиви дечица.когато моите деца са болни,търсим люлки около блокове,където няма деца.мисля,че трябва малко повече да се съобразяваме едни с други.ама...както и да е!споделих,та ми поолекна!  bouquet дано не ме помислите за заядливка,ама много ценя здравето и ми е мъчно,когато сме безотговорни!!! Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт