От вълнение спокойствие няма в коремчето на НОЕМВРИЙСКАТА мама

• 12 344
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
......но има жени които се радват на всички бебенца,а на мен не всички ми харесват.Това дали е нромално ?
Едно е да се радваш,съвсем друго е да ти харесват.Според мен неможе да пренебрегнеш някоя детска усмивка само защото детенцето не ти е симпатично.Аз лично също си създавам някакви мнения,неможе да имаш едни и същи усещания към различни хора.СПоред мена просто така е устроен човек.....знам ли newsm78 Май мнооого философско стана Blush

Лека и мека на всички Hug

# 181
... Simple Smile така като чета какво си писала Дес,моите думи звучат като на някоя коравосърдечна гад  Joy 
Ами,какво да направя,някак си не изпитвам желание да гушкам всяко бебе... Вече бленувам да гушам моето,иска ми се да гушкам и тук-там чуждите,но не всички Simple Smile  Оф абе не знам...

# 182
Добро утро! Hug
Вчера вечерта, момичета, малко се уплаших...корема ми постепенно някак си се втвърди Shocked!Имах часове и докато пишех на дъската умирах от страх какво ми се случва...цяла вечер си стоя така твърд, бебчо си ритка,ама имах чусвтото,че кожата ми ще се спраска и че съм нагълтала един тон камъни....като си легнах не го усещах  толкова твърд, спах нормално, но наистина не знам какво се случи... newsm78

Относно чуждите бебета...преди обичах много да гушкам всякакви бебешори, винаги много съм обичала деца.Сегааа,ми да, и аз искам вече да си гушкам моето си гардженце и май вече се заглеждам по количките на майките,а не по бебета им... Mr. Green

Канела, какво толкова шокиращо има в термините на напите лекари?ташаци, пишка, срамни устни...аз пък бих се разсмяла,ако ми каже"ми не виждам член...или пенис..." Grinning

# 183
Добро утро! Ditta,  не разбирам много, но това втвърдяване на корема не е ли контракция? Може и да греша разбира се, попитай все пак лекаря какво мисли по въпроса.
Prosto_Az, и аз не намирам всички бебенца и малки деца за очарователни - нормално е. За мен проблема е кога точно родителите спират да осъзнават колко невъзпитани и досадни са децата им. Мисля, че точно този момент ще ми убегне и ще съм горд родител на най-сладкото "лекенце". Дано тогава се намери някой да ми отвори очите, но се съмнявам. Да са ни живи и здрави, а другото ... Peace

# 184
  • София
Просто Аз, споко не си сама. И аз се умилявам при вида на бебе, но не всички ми харесват. И не всички ми се иска да погаля. То и някои дечица имат такова излъчване...като предпазна мярка. Моето е типичен пример Laughing
Даже, когато родих бях шокирана колко ми е грозно бебето. Ама и сега, като гледам снимки пак ми е грозно...едно бяло, дебело, без коса, само някакви косми, русо, червендалесто...И когато го показах за пръв път на таткото беше с думите "Ето, миличко, това е нашето бебе. Ммалко е грозничко, но си е наше" Laughing Още ми е смешно. И той ми отговори подобаващо "Да, муцка, нищо бебче, наше си е" Joy
А сега е най-прекрасното момченце...първо, че е много добър и кротък, второ, че е много красив Blush Ух, ама съм скромна, като майка Embarassed
Също и нямах никакъв майчински инстинкт, както пишеше по книгите...абее..майка за пример Rolling Eyes Но после всичко се нареди Simple Smile

Дита
, подготвителни контракции Бракстън -Хикс (чакай, че вече не помня дали се пишеха точно така). Гадничко си е...и аз вчера сутринта се събудих от такова нещо. Въпреки, че знам, че  е нормално, пак се притесних. Попитай лекаря да ти обясни колко често е нормално да ги има и за по колко време....с миналата бременност нямах. Уж и тази пия магнезий, но се появиха. И аз ще питам днес за повече инфо.

За пишките, първият път ми казаха само "ще имате момче", а сега лекаря ми каза "ахааа...ето, един, дваааа ...три крака, вижте ги!" Laughing

# 185
Привет мами снощи доста сте изписали Ditta и на мен това ми прилича на контракция но наистина попитаи доктора аз почти постоянно имам но се оправям с магнерод но може и бебо да се е обърнал с гърба нагоре както моето снощи.

# 186
добро утро и от мен,
Ditta, това втвърдяване най-вероятно е контракция. хубаво е да полегнеш, когато ти се случи и ти си видяла, че коремът ти се е отпуснал, когато си легнала. ако нямаш възможност да полежиш, може да вземеш 2 хапчета ношпа еднократно. това е, което знам от моя доктор, но ти предполагам ще си говориш с твоя. дано по-рядко ни се случват такива стряскащи случки.

# 187
Май наистина са тези контракции...днес ще ида до докторката си за всеки случай..сега се ровя и чета за тях и пише, че щом не са болезнени няма страшно.

# 188
  • София
Здравейте момичета Hug
Ама срам нямате - какви са тия мемоари бе, не мога да ги изчета, ха-ха Grinning
Чакайте и аз да се изкажа къде подготвена, къде не по няколка въпроса.
Първо, TIHA VODA  - бързо казвай за плетките - и аз мога да плета, но последното нещо, коуто изплетох, бяха едни малки чорапки за племенницата ми - аз не мога на една кука, а само с шишове - това, на което ме е научила милата ми баба - дай Боже да ми е жива пи здрава още 88 години, ако може Praynig А и снимките ти като разгледах...ами много ще си паснем с теб с тия плетки, градини и цветя  bouquet
А по повод чуждите бебета - ами аз винаги съм си обичала децата, но човек не може да си криви душата, а и така сме устроени - не може всичко, което виждаме, да ни харесва. Да, казват "всички деца са красиви" и сигурно са прави хората, но всеки човек си има заложени някакви представи и критерии, за това как трябва да изглеждат околните. За добро или лошо е така!! И мисля, че е съвсем нормално не всички да ни харесват. А за малко по-отрасналките - ами права е madchen - някои родители наистина "не виждат" какво се случва с децата им и е много тънка границата между "моето гардже е най-хубавото" и "леле, ама то е станало малко чудовище". Пак казвам, за съжаление е така. Не знам какво ще стане, когато нашето бебе се появи на бял свят, не знам и не мога да бъда сигурна какви родители ще сме, но винаги съм искала да възпитам детето си така, както аз и Николай сме възпитани. Да отгледаш и възпиташ дете е най-трудното нещо на света, според мен, но винаги съм си мислела, че ще бъда една сравнително строга майка по отношение на навици и въдпитание. Какво ще стане в действителност, един Господ знае, но това не ми пречи да си представям нещата по някакъв начин...
Аз за себе си мога едно нещо да кажа с чисто сърце, защото не съм,а и не искам да се правя на света вода ненапита...Винаги, ама винаги съм се дразнила нечовешки на едно нещо, за което не обвинявам дечицата, а техните родители. Защото те са причината за това. Едно детенце, което обикаля навсякъде и пипа всичко по къщата и рови и отваря и бута, въпреки, че му е направена забележка /не знам дали правилно обясних, а и говоря за по-големи дечица/, по жужда къща имам предвид или на някое чуждо място...Ами сигурно е нормално, но мен ме дразни, признавам си Embarassed Embarassed Embarassed Признавам, че може и в мен да и проблема и аз да не съм права...

# 189
Здравейте! Относно това, колко са красиви бебенцата- когато родих и ми показаха бебето, ме попитаха дали го харесвам, казах не, новороденото не е много приятна гледка, след това цяла нощ си мислех, къде ми е сбърканото-аз не харесах собственото си дете, бях гледала толкова снимки на бебета, а моето не приличаше на никое от тях. Бях на 20, и не знаех, че бебоците са такива ,само когато току що са се родили, после будят едно такова умиление, те и новородените котенца са много грозни, ама човек трепери и върху тях...Бях най-после за второ мнение на ехограф-и за мен розов щъркел трябва, при това само един /май вече съжалявам за бройката/. За пола знаете, исках пак момче, не си се представям след две години така-от едната страна депресирано момченце на прага на пуберитета, от другата-хленчеща девойка. Ама ще се свиква някак, за щастие на родата-и в двата ни рода от 20 години не е имало момиченце, та всички си го искаха вече. Та така- тук е много приятно и прохладно- планирате ли вече уйкенда? Ние този път сме малко ангажирани и още не знам...Мишунка, за това са форумите,надявам се много неща да научим една от друга, на мен може и да ми е втора бременност, но два месеца, след като родих, се наложи да влязя в болница за три месеца, детето го гледаха бабите, та аз сега се чувствам, сякаш ще гледам бебе за първи път-нищо не помня-как се къпе, храни ит. н. ooooh!

Последна редакция: пт, 29 юни 2007, 09:50 от TIHA VODA

# 190
... Simple Smile така като чета какво си писала Дес,моите думи звучат като на някоя коравосърдечна гад  Joy 
Ами,какво да направя,някак си не изпитвам желание да гушкам всяко бебе... Вече бленувам да гушам моето,иска ми се да гушкам и тук-там чуждите,но не всички Simple Smile  Оф абе не знам...

Не съм искала така да ти звучат моите думи Naughty
Аз също не изпитвам желание да гушкам всяко бебе,едва ли някой изпитва искрено подобно желание,а е и на практика невъзможно.

Аз моето си го харесах още щом се появи(беше с черна огромна коса и сини очи,които на пук на всички прогнози, че ще се променят си останах сини),а съм виждала и такива които не ми харесват

# 191
Ditta отиди на лекар моят ми каза да почивам повече и основно да пазя леглото.Немога да пътувам да вдигам повече от 1 килограм доста е сложно но е такова положението.Аз постоянно се притеснявам дали няма да се роди по рано макар че док каза че ако си пия лекарствата всичко ще е наред.А да не забравя да ви питам на някои ставало ли му е лошо от кислото мляко? Вчера си направих аирян и при първата глътка бегом в тоалетната

# 192
Ditta това за хапчетата но-шпа и аз го знам , че помага при такъв вид контракции. Въпреки , че аз май съм нямала досега , или пък да съм имала и да не съм разбрала.
Да ви се похваля при зъболекаря мина всичко успешно. Сложи ми някаква упойка /според него безвредна/не почувствах никакава болка и така.
Madchenние също сме на квартира и няма да правим грандиозен ремонт в къщи. Ще боядисаме само  , ще разместим  , ще добавим може би нещо и нещо ще изхвърлим  , ще освежим и това ще му е.

# 193
Канела, какво толкова шокиращо има в термините на напите лекари?ташаци, пишка, срамни устни...аз пък бих се разсмяла,ако ми каже"ми не виждам член...или пенис..." Grinning
Срамни устни - да, ама останалото, включително и "патка" вместо "член" newsm78 Много ми е разговорно. Ами консерва съм и това е Joy Тук ми е мястото. Моят лекар ми каза просто "100% момченце" и ми посочи детайлите на ехографа.
Иначе, Ditta, втвърдяването на корема и мен ме уплаши доста наскоро - не можех да се превия, за да седна на стол, така болеше и беше ужасно твърд. В легнало положение - никакъв проблем. Пих Магне 6 и се оправи начаса. Забелязах, че се втвърдява, ако цял ден не съм почивала. Наскоро четох някъде, че бременните трябва да си почиват в легнало положение минимум 2 часа на ден - така се осигурявал по-добър приток на кръв към матката. Който работи не би могъл да го практикува, но останалите ...
Ох, Prosto Az, и аз не мога да се разтапям пред всички бебенца и ми е гузно. Мъжът ми се шокира като кажа за някое, че ми е грозничко Embarassed, а друго обожествявам - за него всички са еднакви и все са хубави. Добре, че не съм само аз такава, че вече изпитвах сериозни угризения Laughing. Новородените наистина не са много красиви в първия момент, но това го знам само от снимки. В болницата видях около 50 няколкодневни бебчета, наредени като бонбони на рафтове, бяха толкова еднакви. Но сигурно майките разпознават своето си без да гледат номера му newsm78
Лек и прохладен ден на всички!  bouquet

# 194
TIHA VODA, честита девойка.     bouquet Поне вече не живееш в чудене две ли са,колко са...
dan4e02, днес слетобед ще ида...относо киселото мляко - май не съм имала такива прилошавания, но понякога вкуса ме дразни.
Канела, "патка" наистина е смешно... Joy Пък както каза един мой ученик - "Госпожице, то само ще си избере какъв пол да бъде като порастне..." Crazy

Общи условия

Активация на акаунт