Виждали ли сте? Собственици на кучета да събират акитата им?

• 8 741
  • 184
  •   1
Отговори
# 30
Веднъж един човек пък си вкара кучето, без каишка или намордник,  в магазина за хранителни стоки и започна да вика на дядото, който му направи забележка, че е комунистически идиот  #Crazy

Това нищо не е. Миналата седмица чаках на една спирка пред един хранителен магазин. Бяха получили хляб и го бяха оставили в касетки на двора. Дворното куче 100 пъти отиде да го души, а накрая вдигна и крак.

# 31
Имам предвид че ако му липсва възпитание , колкото  глоби да му налагат пак няма да помогне особено в България .Като гледам по новините приказваха, че и шофьорите, който не си платът глобите ще им отнемат колите не се изплашиха и не се втурнаха да ги плащат а за такива ли хора говорите . Какво ще им отнемат кучетата ли  newsm78
Ако тръгнат да си събират глобите, няма да е така!

# 32
  • Варна
Не, никога не съм виждала.
Честно, бих поздравила такъв човек.

# 33
То ако на възпитанието се осланяме , каузата е абсолютно загубена.  Наистина яки глоби ще помогнат, но и да има кой да ги налага и събира.  А колко е лесно само - и в общината ще влязат парички и за безработни работа ще се осигури, и такива като нас - доволни.  Simple Smile

# 34
веднъж видях...една жена беше хванала със салфетка  едно лайно и го разнасяше в продължение на половин час наоколо ... явно не отквиваше кофа .... направо си беше смешна ... а ситуацията е кофти

да не съм била аз Mr. Green, така разчиствам площадката след ЧУЖДИТЕ кучета #2gunfire

Що не пуснете анкета да гласуват и форумките с домашно куче и дете как постъпват Twisted Evil

# 35
  • София
Никога не съм виждала, но ако видя ще го поздравя.

# 36
Съседите над нас. Имат две кучета, като едното го прибраха скоро. И не само  на своите кучета, но и на тези наоколо. Около коооперацията има поне 3-4 кучета, едно аки не съм видяла до сега в радиус 10-15м.

# 37
веднъж видях...една жена беше хванала със салфетка  едно лайно и го разнасяше в продължение на половин час наоколо ... явно не отквиваше кофа .... направо си беше смешна ... а ситуацията е кофти

да не съм била аз Mr. Green, така разчиствам площадката след ЧУЖДИТЕ кучета #2gunfire

Що не пуснете анкета да гласуват и форумките с домашно куче и дете как постъпват Twisted Evil
Имаме и двете.
Кучето си върши работата на двора, пък аз мета и мия сутрин и вечер.
На разходка ходи след като се е облекчило.

# 38
Преди не се сещам да съм виждала. Напоследък все по-често се срещат такива бели врани. Дори видях една възрастна дама да прибира акито на дакела си от тревната площ, едва се навеждаше горката, но беше много старателна. Дано след време това да не впечатлява никой, а да се счита за напълно нормално!

# 39
Собственици на кучета да събират акитата им? И ако не го правят някой знае ли каква е глобата ?
Виждала съм-за съжаление само по филмите Confused

# 40
  • в ябълковата градина
Не, не съм виждала. Минавам всеки ден по Кракра. Целият тротоар е осеян с лайна. Трябва да гледаш като снайперист, да не настъпиш в някое. Претенции, ама без покритие Naughty

# 41
Виждала съм. Имаше един вълчак в кооперацията ни и дядката чистеше след него. Пликче на ръката, обръща и в кофата.  Peace

# 42
За съжаление не съм.

# 43
Виждала съм само една възрастна жена да го прави. Винаги си разхождаше кучето, носейки лопатка и найлоново пликче. Набедена е за луда, а всъщност трябва да взимат пример от нея.
А наистина след уличните кучета няма кой да почисти и в техните изпражнения е много по-вероятно да има тения, за домашните все пак се полагат грижи.

# 44
Да. За съжаление не в България.

Общи условия

Активация на акаунт