Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече!

• 16 592
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Сердика, честит апартамент, радвам се, че сте намерили подходящия! Пожелавам да натрупате само хубави спомени в него! Представям си какво ти е сега, но тези гъделичкащи приятни емоции, свързани с новото начало са неповторими! Очакваме ви!!  Hug

simka, дано отсега нататък варицелата премине леко. Жалко за концерта, дано да имате възможност някой ден да отидете да ги слушате!

Не исках да бързам да се хваля с опитите за махане на памперса и затова не съм писала по темата, но само искам да споделя на тези, които имат проблем с гърнето да пробват на тоалетната чиния!  Peace От 2 седмици Юлиана си ака там и понякога пишка, единственото неудобство е, че когато каже "ако" или "пиш" търча към тоалетната, събувайки гащите в движение, а гърнето е обикновено близо, но тя за него не иска и да чуе и секунда не стои. Опитайте на тоалетната чиния, разбира се с приспособление. Аз просто реших да пробвам, а нямах намерение още категорично да се заемам с махане на памперса, а то взе че стана и сега сме на тази вълна.

Хубав уикенд!  Sunglasses

Последна редакция: сб, 14 юли 2007, 09:21 от Sisssi

# 226
симка - супер гадно. Успяте ли да пласирате билетите на някого? А можеше да отидете на концерта и после щяхме да четем по вестниците за внезапна епидемия от варицела в Белград  Joy

Сердика - аз мислех, че вече сте в София и още нямаш нет. 14 кубика, верно? То и тук има мебели  hahaha

хлапето днес е криво и постоянно си взима разни играчки от ръцете на другите деца.

абе къде е майчето?

# 227
Едно бързо включване и от мен.
Не ми остава никакво време за интернет, та и затова скоро не съм писала.

Сердика, честит апартамент и лек път!

Юка, вчера се разходихме около нас (живеем близо до природата), та мъжа ми без малко да настъпи едно малко таралежче  Grinning Беше толкова сладко, че ми се прииска да си го вземем у дома, ама мъжа ми не се нави изобщо  Confused Но пък май добре, че не си го взехме, все едно сами да си сложим "таралеж в гащите" с тоя таралеж. Както нямам свободно време как ли щях да го отглеждам  newsm78 ooooh! Преместихме го по-надалеч от пътя и на връщане вече го нямаше - явно си е тръгнало по пътя свободно  Grinning Но каква сладка мъничка муцунка имаше - много ми хареса, жалко обаче, че е с бодли.

симка, много гадно за концерта! Пожелавам по-бързо и леко минаване на шарката на цялото семейство  Hug

Бързо оздравяване и на другите болни!

# 228
  • София
Ох, мислех, че вчера е бил един от най-гадните дни в живота ми, но днес не обещава да е по-добре.
Мъжът ми има ужасен обрив по лицето - има повече обрив, отколкото здрава кожа, сега започва и по тялото. Снощи в 12 ходих до денонощна аптека за антивирусен препарат и други лекарства.
На всичкото отгоре, точно докато правех салата, за да вечеряме снощи, Илия счупи термометър - четох из нета разни неща, докато мъжът ми се опитваше да събере живака от пода с филии хляб. Накрая попаднах на бюлетина на гражданска защита, и щом видях, че хората ги викат при такива случаи, познайте - към 10 часа снощи пред нас пристигна кола със светеща синя лампа и екип от трима души в спец униформи навлезе на наша територия. Наръсиха околовръст със сяра, казаха да я съберем след половин час, и че няма страшно и си заминаха. После се задръсти прахосмукачката, към 23.30 успях да сложа децата да спят и да тръгна към аптеката.

Най-лошото е, че Роси уверено върви по пътя на баща си - тази сутрин цялото и лице е обринато, като някои пъпки са толкова нагъсто, че се сливат в огромни рани/херпеси. Много и е гадно, и на мен ми е много гадно. Избиват ми сълзи от очите. Дано запазя чувство за хумор...

# 229
симка, съчувствам  Hug дано поне вие с илия се опазите. а за концерта напълно те разбирам как се чувствате. аз така пропуснах депеш мод  Close
и вкъщи сме болни- засега двамата с таткото. надявам се малката да се опази, но не вярвам. мисля, че е този летен грип. нямаме температура, но с носоглътката е някакъв ужас.
сердика, лек път! ще ви чакаме на софийска земя  Hug
хубав ден! всички болни бързо да оздравяват!

# 230
  • София
Здравейте!
Честит рожден ден на Анелето!Много здраве, късмет, успехи и семейно щастие! Tada
Симка, лошо.Стискам палци скоро да се оправите  bouquet

# 231
Ето малко снимки от нас - http://www.koitchevi.snimka.bg/album.php?album_id=153549 Прекарахме 15дни в Китен, на чудно място над Северния плаж в гората. Жега не усетихме. На децата им хареса. Ванко не излезе от водата, а Гошко не влезе в нея и игра в басейна - http://good-times.webshots.com/video/3055707610101403610XMtprH . Това беше идеално за мен предвид, че 9 от дните бях сама с децата.

Имам и да честитя на Ружа - дипломирането, на Майчето - християнчетата!
Клара, Нур става все по-красива.
Дам, Тити, Деян ми се стори огромен спрямо Гошко/а как се смях, на това, чесе е метнал на родителите си  Joy/, но пък той много отслабна, нали и за това си тръгнахме по спешност от моренцето.
В тази връзка - борим се с ужасно упорито разстройство. Борбата е с променлив резултат, но обезпокоителното е, че много продължи.  Притеснена съм, защото обичайните и не до там обичайните мерки не помагат, детето се отврати от лечебни и диетични храни, прахчета, чайчета и сокчета и др. Проблясък е появата на апетит. Прочетох, че доста от вас със се борили с летния вирус. Дайте идеи какво още да опитам!

Симка, неприятно! Оздравявайте! Другите болнички също!
ЧРД Анеле! Къде изчезна? bouquet

# 232
Здравейтеее Simple Smile

Анелето, честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво ти желая!!!

симка, много ти съчувствам  Hug Наистина ще е хубаво да запазиш духа си ведър, въпреки неприятностите у дома! А като знам, че един ден и нас това ни чака, майко мила  ooooh! Стискам силно палци да продължаваш да се държиш на крака  Heart Eyes
Били, добре завърнали се от морето! Тъкмо щях да питам за снимката по ноемврийски дали е с Деянчо на тити, но после прочетох, че е точно той  Grinning Снимката с Ауди-то на плажа е страхотна!!! Много оригинално, поздравления на архитекта! разстройството го преборихме с картофи и моркови, пюре шипки и ябълки на Ганчев или ябълки и моркови (редувах ги), обикновени бисквити и солети, и най-вече всеки ден по едно прахче Ентерол. Нищо друго не влизаше в устата на Ади - особено беше отвратена от лечебната Хумана  Rolling Eyes А да, и банани ядеше с апетит.
Ружа, честито дипломиране и от мен!

Приятен ден, момичета  Simple Smile

# 233
тук съм, чета ви, но аз самата нямам нищо за споделяне. децата поревават достойно, ние си действаме по задачите, аз си бачкам поръчките и така...
а, тия дни пазарувах - в зара и фокс има намаления, разбира се. марикита също са с приятелски цени  Wink

# 234
Привет и от нас!
Ние за няколко дни отскочихме до Велинград в любимото ми хотелче с най- невероятните легла, които съм виждала и си изкарахме чудесно. Мънинкото беше много щастливо и буйно и даже плувахме в басейна, което беше супер кеф  Grinning Яд ме е, че не знам такъв хубав басейн и тук, за да я водя по- често.
Искам да ви почерпя днес, защото с моят мечок имаме годишнина от сватбата   Grinning Как бързо минава времето в лУбоФ и песни  Twisted Evil

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНЕЛЕТО на патерици! Да си жива, здраве и много, много щастлива!

# 235
Честито Мече, да се обичате и разбирате много! Heart Eyes

Днес да почерпи и Сиси Wink, а именничката Юлиана да расте здрава и весела, за радост на мама и тате! Heart Eyes

# 236
  • София
Ето ме за малко.
Роси почти не спа нощес, сега си отспива, дано е мааалко по-добре! Въпреки че сега май сме в пика на гадната болест - събуди се в 6 без 15 с 39.7-8 и в ужасно състояние. Давах аналгин и свещичка Ефералган, после се разхождахме нагоре-надолу, хранихме кучетата с хляб, пихме малко вода. Успя да заспи на корема ми и дремна час. Щом се събуди, започна да плаче и повтаря "Мамо, бии!" - боли, сърби.
Има пъпки навсякъде - по телцето, лицето, главата, пръстчетата, стъпалата, ушите, очите  Cry

След това 'прекрасно' встъпление, нека поздравя Мечето, да и пожелая още дълги, вълнуващи години заедно с Мечо  Simple Smile, и да и благодаря за съветите относно варицелата!

Честито на останалите празнуващи и празнували, ние продъжаваме да се борим... Сега разбрах колко хубаво съм си живяла допреди една седмица  ooooh!

# 237
симка ужас. не ги ли ваксинирахме децата против пустата му шарка  newsm78 все ми се струва, имаше нещо и против шарката.
доскорошно оzдравяване на малката и ми е тъжно така да я боли  Sad

# 238
  • София
тц - ваксината поне тук е морбили, заушка, паротит, не и варицела....

мече - честита ви годишнина, още много такива и все по-щастливи. да ви е здраво и силно семейството, изпълнено с любов, усмивки и здраве.

анелето - ЧРД на патерици Wink

симка - дано вече почнат да се оправят болничките...много гадно така....Sad то май точно една седмица е най-тежкото....

и на именниците - честито!

# 239
хей, мече, честито! Още много години в лУбоф ви желая   bouquet

Честит имен ден на Юлиана на Сиси!

симка,   action032 горкото детенце, дано наистина днес да е пиковият ден и от утре принцесата пак да се усмихва!

Общи условия

Активация на акаунт