Русе. нова тема.

• 11 215
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
Как сте бе мацки в тия жеги, едвам изтрайвам вече и като си представя че в петък ми е сватбата изобщо незнам как ще издържа ,само да не го претопля бебока.

dari76, извини ме, ама не се сещам от къде се познаваме Blush
Ще ти пусна един линк на лични за подсещане.

# 166
Здравейте ! Laughing
Имам въпросче.
Къде в града има ателие или нещо такова за бродиране на надписи ,фигурки и т.н . върху дрехи?

има едно ателие по Пиротска, почти до  Кукления театър,мисля че правят това което ти трябва Rolling Eyes..ако искаш мога да питам като мина оттам че ми е наблизо до кухнята

# 167
Как сте бе мацки в тия жеги, едвам изтрайвам вече и като си представя че в петък ми е сватбата изобщо незнам как ще издържа ,само да не го претопля бебока.

споко, дават прогноза за охлаждане до 30-34 градуса

# 168
И аз чух нещо подобно ,дано да е истина  Simple Smile

# 169
  • Русе

споко, дават прогноза за охлаждане до 30-34 градуса
Да,ама след сряда, а до тогава 43....

# 170
 Момичета, спешно ми трябва на д-р Яланджиева новият служебен телефон!!!
Преди 2 седмици беше 23 61 22, сега е сменен, а незнам на служба справки към БТК номера, за да проверя новия какъв е. А Ади е болна и трябва да звънна!

# 171
Dominika, набираш 179 и след това номера, който искаш да провериш и ти казват какъв е новия номер  Peace Поне преди я имаше тази услуга, предполагам, че все още работи.

# 172
Dominika, набираш 179 и след това номера, който искаш да провериш и ти казват какъв е новия номер  Peace Поне преди я имаше тази услуга, предполагам, че все още работи.
Има я, има я!!!!

# 173
това само за Русенски номера ли важи?

# 174
това само за Русенски номера ли важи?

Незнам  newsm78 Не съм пробвала с други номера, ама щом е услуга на БТК, предполагам, че е за цялата страна  Peace

# 175
Не става със 179  Close
От 2 часа пробвам, дава все заето и после почва да пищи.
А също като набера 179 и после почти веднага стария номер пак нищо не става  Crossing Arms

# 176
Не става със 179  Close
От 2 часа пробвам, дава все заето и после почва да пищи.
А също като набера 179 и после почти веднага стария номер пак нищо не става  Crossing Arms

newsm78  Ами те така се набират - 179 и веднага след това номера...Да не би да изчакваш след 179...Пък може и в момента нещо да се е скапала системата.

# 177
Други желаещи за ноктопластика има ли? Mr. Green

# 178
Други желаещи за ноктопластика има ли? Mr. Green

Този път ще пасувам май. За кога, все пак да знам?  Mr. Green Mr. Green

# 179
Здравейте и от нас! Големи жеги, а и така жадуваното охлаждане, май няма да го има за сега. Вече издивявам в къщи, то само с тези кратки разходки ми е трудно да си почина. Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт