Малки СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени, ще ни радват, есен щом настане!

• 13 677
  • 313
  •   1
Отговори
# 195
Ей, Карен, и аз смятам така да направя  Hug
Въпреки, че нямам опит с бебче и не знам какво ще е . Мога да предполагам само  Embarassed Обаче наистина съм планувала това и смятам да го направя  Rolling Eyes
Въпреки, че съпруга ми се мръщи и ми излиза с приказката: Болни амбиции  Crossing Arms Кога ще се спреш ?  ooooh!
Но само ние си знаем какво ни е  Hug

Целувкииии   bouquet

# 196
здравейте,
ние вчера бяхме на ФМ при д-р Марков, всичко е наред с бебчо, теглото му е 1433гр. Но се оказа че нашият юнак е госпожица така че когато е удобно може да ми промените момченцето с момиченце на първата страница, също така съм на 25г. вече и съм от Перник. Приятен ден на всички  Hug

# 197
здравейте милички и от мен днес, не ми емного конфортно и се излежавам цял ден, та чак сега се включвам.
Саморасличе много ще се радвам да се видим в Силистра, чакам те с нетърпение, че както се оартава май чак догодина ще се върна във Варна с бебкаили бебко, че както е тръгнало много промени в половете бе какво правят тея наши докита.
Извинете ме за невежеството Беринка , Базилиск и Лиди ама за какво го пиете това тотем и малтофер?
Вилиан браво на вас, че се обръщате, Ани Бани малките ни пухчета на кого да приличат аконе на нас - пухкавки като майките си Embarassed Heart Eyes

# 198
cherry_spa,не си невежа,просто не ти е нисък хемоглобина и искренно ти се радвам. Hug

# 199
мерси че ме осветли то аз вече от толкова лекарства дето погълнах почнах да .............

# 200
  • морето и сините вълни :)
а такаааа ,има и други промени в  половете... хи хи хи ,аз ви казах че ще стане шашалогия вие не ми вярвате...Аз ПЪК си Вярвам на метода с ХАЛКАТА Peace Whistling Whistling Whistling

Ще видим накрая какво ще стане..... Peace
Аз днес бях на плажжж.мъжо налови рапани..и ся ще прая рапани пане newsm78 newsm78.Досега такова чудо не сам правила..ама сега мъжо ми ги попарва да излязат от черупките  после ги вади реже ги,и после аз съм в действие  chef  chef

инъче днес на плажа си изкарах супер,бях се опнала на едно надуваемо легло от тези дето ги рекламират.и ми беше страхотнооо направо.Слънце не печеше,подухваше ветрец,натопих си дупенцето във водата---но имаше страшно много водорасли и мен ме беше гнус да вляза..та затова пропуснах...а инали имах болезнени контракции оназ нощ та прецених  да си кротувам таз година с плуването Mr. Green Mr. Green Mr. GreenСамо дето се римбих с мъжа по темата Mr. Green Mr. Green

Добре дошла на новото мамче-да пишеш честичко..и се радваме че имаме още попълнения  bouquet  bouquet

Карен ти не си поплюваш обаче с тва учене..ся остава и да хванеш още едно докато  гледаш сегашния бебок като се роди и ще  те призная  за ученолюбива направо  Peace Peace
мацки отивам да се вихря колкото мога в кухнята  chef  chef  chef..че след това ще има един тон черупки...а рапаните са ЦЯЛ ЛЕГЕН от НАЙ ГОЛЕМИТЕ #Crazy #Crazy #Crazy

ще съберем котките #Crazy
айде цунки от мен...ама така като ги гледам не са много харашотни на пръв поглед Sick

# 201
  • Sofia
ani-bani ,  Grinning наистина разсъждавам как да си уплътнявам времето докато гледам бебето и мисля, че вместо 3-та магистратура май ще ми е по-полезно да уча нов език или поне да усъвършенствам английския.  Thinking

# 202
ani bani не се съмнявам, че ще ги направиш прекрасни, на мен нали ми е кофти днес и мъжа ми е в кухнята, златен ми е направо е хубава вечер на всички  Heart Eyes
Карен за езика напълно те подкрепям аз почнах да уча испански и много ми върви малко попрекъснах сега заради проблемчетата ама като се роди бебка имам началото така че ще си продължа със самоучителите и така щеси уплътнявам вреето пък може и на бебка да чета да станеполиглотче

# 203
  • Кърджали, България
Моренко, де да знам, изчезна нещо момичето  newsm78 ....
А, една молба имам към тебе (и към всички други, разбира се!): другата седмица мойто мъжленце има юбилей (30г.) и съм си наумила в неделя да му правя парти-изненада някъде сред природата, на хижа, на беседка, край рекичка/чешмичка. И сега чуденка се чудя - какво да бъде менюто  Thinking - само за кюфтета и кебапчета на скара се сещам... Та, ако има някой идеи, да свирка  Hug

Карен, честито и от мен   bouquet Аз също съвсем сериозно почвам да се замислям дали да не подхвана да уча пак език (освен английския, малко френски и немски), испанският ми е легнал на сърцето  Sunglasses

Ани, аз пък изобщо не съм опитвала такова чудо, рапани де... Как се готвят, интересно ми е...  newsm78

# 204
  • Севлиево
Да се включа и аз днес,че не можах цял ден.Първо от сутринта ни се скапа компа,ходихме до Габрово и като се върнахме мъжа оправи компа и сега ви пиша.Та искам да ви споделя,че и аз пих Тотема,но освен черната разцветка на акото (сори за израза) нищи друго не ми е било.но вече за щастие не е необходимо да го пия.
Да кажа и аз добре дошла на новата мама и дано да пише повече.Чао за сега.Утре пак и дано не се прецака компа пак.

# 205
ani-bani ,  Grinning наистина разсъждавам как да си уплътнявам времето докато гледам бебето и мисля, че вместо 3-та магистратура май ще ми е по-полезно да уча нов език или поне да усъвършенствам английския.  Thinking

За мен гледането на бебе беше златно време, през което имах възможност да се занимавам с неща, които са ми приятни. Да чета книги, докато бебо спи, да превеждам, да шия разни неща, даже и просто да си размишлявам за разни работи. И в крайна сметка да съм там, когато ревне буболечката, за да го успокоя и да му дам това, от което има нужда.
Толкова много неща си дойдоха на мястото за мен през този период. Сигурно бих имала време и да уча нещо, звучи ми супер. Тука из форума има разни теми - намирате ли време за себе си, докато си  гледате децата - ами че то майчинството си Е време за мен, толкова реализирана не съм се чувствала никога друг път. Във всеки случай не докато висях в един офис всеки ден  от 9 до 5, тогава нямах време за себе си определено. Благодарна съм, че се роди хлапето, за да ме измъкне от там.

# 206
  • Бургас
Здравейте и от мен,
надявам се че сте имали хубав ден.
Добре дошла на новата мама!
Аз нещо имам някакви болежки високо в дясно, малко над пъпа и малко под пъпа в средата. И вече ми е толкова криво, че не се трае. Предполагам, че бебо ме натиска там и затова ме боли, но все пак е гадно. Тази седмица ще се опитвам дасе запиша на ЖК, ама той този доктор работисамо веднъж седмично, та не знам зали ще стане.
Нямам настроение и няма да Ви пиша повеч, да не ви занимавам с моите глупости.
Лека вечер и хубава неделя

# 207
  • морето и сините вълни :)
айде аз първа кукундрела в неделния ден да  се изплющя,щото след малко бухвам мъжо да чисти..ото тука  бомба паднало.А аз нали не мога да чистя Rolling Eyes..та сега мъжо ще яде мамула Mr. Green Mr. Green
аз само ще командоря... Joy Joy
вчера тея рапани-егаси чудото направо..той мъжо половината ги изхвърли с черупките...то туй нещо трябва да се съберат 3 души и да чистят 2 часа рапани...толкова мудна работа че направо ужас...Нооооо аз панирах и станаха добри Peace Peace

Инче-и аз за първи път виждам и ЯМ рапани..то се води деликатес  по морето.Бая са скъпички Peace PeaceПоне така знам де...щото се вадят и трудно  ,трябва да се гмуркаш за да  се извадят... ooooh! ooooh!..чак ме беше яд вчера като ги изхвърли мъжо...ама няма как щото трябваше да се сварят веднага инъче щеше да се вмирише къщата #Crazy #Crazy

ее поне си запазих една малка торбичка  изчистени  във фризера-само да извадя и да панирам   chef

Лекси-защо чак сега ще се записваш на ЖК  newsm78 newsm78

Базилиск-а аз съм се разбързала да си ушия гоблена че после няма да имам време да шия Joy Joy Joy...и аз пък ще кажеш че ще свърши светът за мене Joy Joy..много съм хамава ей

айде лек и приятен почивен ден на всички...цун гун от мен

# 208
Добро утро момичета!Хубав и слънчев ден на всички желая...аз ще излизам,че наще са на сватба и ще си купуват дрехи,налага се да ходя с мама,а....така не ми се излизаааа хич не мога да се наспя от доста време! Sad до по-кусно и много  Heart Eyes и  Hug за всички!!!! Simple Smile

# 209
Базилиск-а аз съм се разбързала да си ушия гоблена че после няма да имам време да шия Joy Joy Joy...и аз пък ще кажеш че ще свърши светът за мене Joy Joy..много съм хамава ей

E, отначало първия месец - два може да нямаш много време за гоблена - то и да се наспиш се случва да няма кога, ама после нататък има много хубави моменти на спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт