Малки СЕПТЕМВРИЙЧЕТА засмени, ще ни радват, есен щом настане!

• 13 668
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
добро утро и от мен и на моя мъж му се пише чистене днес от сутринта му е едно накривено ама няма как помага много. Е хубав ден на всички аз пак ще гоударя на лежане, че вчера бая се постреснах с тея контракции

# 211
Здравейте мамита  Hug

Аз вчера ходих на басейн  coolcool много гот ми беше. Не съм плувала и не се пекох, само се приплисквах с водичка и стоях под чадъра, ама пак си беше супер. Не като да стоиш в жегата пред вентилатора. Simple Smile Басейна е малък и много добре поддържан. Има паркинг, а от другата страна на паркинга кръчма като стара къща - с едни калдъръми, шадраванчета и такъв хлад... newsm74 Бяхме с едни приятели, даже мацката ще ражда през септември, но не се престрашава да пише. Снимахме се и реших да се пресрамя и да пусна една снимка и на моя тумбак  Simple Smile

Абе мамйчета, що се притеснявате толкова от реакцията на желязосъдържащите препарати? Аз пия ферофолгама и също ходя редичко, но си мисля че така е по-добре, вместо да се налага да се напъвам и да получа като подарък хемороиди.

Карен, честита ти втора диплома   bouquet

В някоя от по-предните теми се разискваше въпроса за дървените играчки. Аз попаднах на магазин, където продават такива. За съжаление нямат сайт. Жената ми даде рекламни брошури, но аз пък нямам скенер вкъщи, че да ги снимам и да пусна картинка тук. Мога да дам брошури на мамитата, с които ще се срещнем на училището във вторник.
А ето и адреси и телефони на 3-те магазина в София:
1. бул."Хр.Ботев" №13 (до 5-те кюшета ) - 0899104508;
2. бул."Македония" №50 (Руски паметник, с-у МВР болница) - 0899104441;
3. кв. "Лозенец", ул."Димитър Хаджикоцев" №8 (с-у хотел Хемус, до каса Софиска вода) - 0899104509
Надявам се да съм била полезна.ь

Чао засега от мен и  Heart Eyes

# 212
  • Sofia
Ади снимай брошурите и качвай снимките.... не ти трябва непременно скенер. Simple Smile

# 213
  • морето и сините вълни :)
ама че скучно днеска тука ooooh! ooooh! ooooh!
дайте някой лаф бе мацкиии--киде изчезнахте...

на мен ми е скучно днес и ми е едно поспаливо... Tired

# 214
И  аз  ходих  на  консултация  в  петък  .Качила  съм  2  кд.  за  месец.Бебчо  е  все  още  седалишно,  дано  да  се  заварти .Докторката  ми  каза  да спя  на дясно.Днеска  ще  пътувам  за  София  ,утре  имам  час  за кардиолог ,да  видим  сърчицето  на  бебко.  Като  се  върна  ще  пиша.

# 215
  • София
Здравейте, мами!
Извинявайте, че се намесвам в темата ви, но имам една молба. Спешно ми трябва телефона на thumbelina (децата ни са в една група в яслата). Моля, ако някоя от вас го знае, да ми го изпрати на ЛС. Благодаря ви предварително!
Лека бременност  Hug

# 216
момичета, аз просто няма кога да пиша ooooh! - от вчера вкъщи е 1 малък ад #Crazy Мъжът ми варосва в кухнята и колкото и да пази е все 1 бомба паднала- заради сушенето и миенето на найлоните банята и терасата не са в по добро положение...Всичко побелява и няма чистене Sick Не ме питайте как съм - като капак препарат за сигулрно почистване след вар няма, така че яка ми гърбина и днес ooooh! Sad

# 217
леле Самоаслличе не се претоварвай, че то само да годишаш това е адски гадно, не си ли си повикала помощници
Ани Бани аз днес съм на филми гледам последния шрек и разни др тъпотии и на мен ми е скука

# 218
Здрасти пак  Simple Smile

Минавам само да кажа, че пуснах снимки на новите дрешкии дето ги купих в петък и направих албум със снимките на брошурата за дървените играчки.

И на мен днес ми е едно мързеливо, даже си дремнах до 14,30, щото от 7,30 съм на крак - правих едни много лесни и бързи питки със сиренце и масло, после пусках пералня wash, миялня  1dishes.... Сега ще пусна още една пералня с цветно, малко по-късно съм решила да пръжна едни тиквички и така...

Бай от мен засега, по-късно пак ще ви хвърля едно око  newsm53

# 219
бреее лежах лежах,схванах се чак от лежане... Shocked

Ади-сан-аз  наобяд пържих един час  тиквички..тъй  хубавко си ги хапнах с кисело млекце Hug
и изядох една скилидка чесън...та сега нося фунтята с чесъна вкъщи..Моя само като ме доближи.. и ми вика "мммм каква си ми миризлива ама" Joy Joy Joy

Охх Саморасличе и твойта нее лесна-ама нали имаш помощници бе....не се пренатоварвай з апореден път ти го казвам.То и аз съм като тебе...бъхтя като за световно..и се гледам да жаля мъжо.Да ама тоя път не е познал милия..и аз ще се жаля до края...щотоооо вс епак ние не сме роботи  Sick..пак един път разисквахме темата  за мъжете-ЧЕ ТРЯБВА ДА ПОМАГАТ с КЪЩНАТА РАБОТА.
И ЖЕНИТЕ СА ХОРА..ее чак се наежих пък ся #Crazy #Crazy
  bouquet

# 220
малееее -одарила съм трийсетака  на седмиците Sick Sick...малко остава момичета Mr. Green ooooh! ooooh!..шубето нараства Whistling

# 221
Здравейте момичета!
Вие ме изплашихте с тази смяна на пола, аз верно че повече жълти дрешки купувам, ама и синички имам newsm78
Ади-Сан, благодаря много за адресите на магазина за дървени играчки! Още днес ке ги продиктувам на майка ми.
Лек ден момичета! На мен контракцийките ми зачестяват, ама лекарката ме беше предупредила за това и че по-често ще имам вечер. Беше ми казала като получа - почивка. И аз така правя.

# 222
Ади сан, я дай насам рецептата за бързи питки със сиренце и масло Praynig
Ани, аз не се претоварвам - лежа си кротко в стаята, даже поспах...Моята част е в чистенето - просто варта е гадно и упорито нещо и помагам на мъжа ми, че сам няма се оправи посмъртно...Нямате си на идея колко бяло става след нея - миеш, триеш и като изсъхне пак бяло и пак почваш

# 223
samorasliche,отвратително побелява след вар.Миеш и няма измиване.Ако капнеш малко оцет във водата ще е по-лесно,поне така съм чувала/не съм пробвала/Успех!

Момичетя помагайте!  PraynigНякоя от мамите тук беше писала,как лекува детенцето си при висока температура,без антипиретици и антибиотици.Трябва ми повече инфо.Зная,че вирусите умират от високата темп. и организма се справя сам,но абсолютно нищо ли не правите? Благодаря ви!
Днес имаме годишнина от сватбата и ви черпя виртуално newsm38 Ех,,кога мина една година?!

# 224
Лиди, честита годишнина с пожелание за много любов и разбирателство и занапред Hug Благодаря за инфото- аз се принудих да мия само с оцет, но и така не е много цветущо ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт