US -14

• 13 232
  • 315
  •   1
Отговори
# 60

Но, вървейки по пътя, ще чуеш най-сладкото в живота - детският смях и онова хубаво "мамо", което няма да дрънчи като връзка ключове, а ще се излее като най-сладкия мед - желая ти го от сърце!
Радвам се много за теб!

# 61
Днес ми активираха импланта, нямате си и идея какво е... Имам чувството, че са ме хвърлили в друга вселена и ще се уча наново.

Олее, честито  newsm51. Не мога и да си представя какъв е шок  Hug

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 04:05 от Juturna

# 62
Честито, Hear Again! Много интересно описваш чувството за възроденото възприятие.

# 63
Hear Again ,охооооооо,супер! от сутринта съм те замислила,мерси 1е дойде да споделиш..хубав път е това,вси1ко най-добро от сърце желая..разказвай още!

# 64
Hear Again ,охооооооо,супер! от сутринта съм те замислила,мерси 1е дойде да споделиш..хубав път е това,вси1ко най-добро от сърце желая..разказвай още!

Благодаря, момичета!  Чувам толкова много неща, а не разбирам какви са... Като теле в железница съм...   bouquet

# 65
Хиър4е, силни прегръдки, мила, друго незнам какво да кажа!  hug  hug

# 66
Hear Again, и аз се присъединявам към пожеланията на момичетата!!! Боже не мога да си представя как се чувстваш! Опиши още, много интересно разказваш! Ти от колко годишна не чуваш ако не е тайна?
Направо се разтреперих като си те представих....

Девойки я кажете на изпита по кормуване някой има ли си идея колко трябва да е разстоянието м/у двете коли за паралелно паркиране? В смисъл разстоянието, в което трябва да паркирам моята? 7-8 метра? Въобще къде да прочета, защото в правилника не пише, аз се упражнявам и засега направо съм учудена от себе си, защото паркирам точно с 2 маневри  Laughing ама искам да знам каква е дистанцията.
А на изпита между реални коли ли се паркира или колчета?

# 67
Девойки я кажете на изпита по кормуване някой има ли си идея колко трябва да е разстоянието м/у двете коли за паралелно паркиране? В смисъл разстоянието, в което трябва да паркирам моята? 7-8 метра? Въобще къде да прочета, защото в правилника не пише, аз се упражнявам и засега направо съм учудена от себе си, защото паркирам точно с 2 маневри  Laughing ама искам да знам каква е дистанцията.

Тандури, при нас само мога да ти кажа как е, за другаде не знам. Тук се паркира между реални коли, част е от кормуването. Като те изкарат навън да караш, по някое време те карат да паркираш. При мен, не са ме карали да паркирам на конкретно място, каза ми да спра където намеря. Избираш си място, и паркираш. Ако не е подходящо, казваш, че няма условия и така. Общо взето гледай да има растояние между колите, да не те обявят за рискова, хубаво е да имаш място от пред и отзад (повече отколкото би оставила в реални условия  Laughing).

# 68
Днес ми активираха импланта, нямате си и идея какво е... Имам чувството, че са ме хвърлили в друга вселена и ще се уча наново. Хората квакат, а всичко друго дрънчи.  Grinning Ако не гледам мъжа ми в устата, няма да го различа от казанчето например... В момента, в който аудиологът го включи, аз чух звук все едно някой ми дрънка с ключове до ухото. Той ме пита "Чуваш ли ме?", аз - "Тц" и така няколко пъти. Най-накрая установихме, че тоя джангър бил гласът му...  Laughing Дълъг път ме чака...

Поздравления!! Толкова много се радвам за теб. Онзи ден точно си мислех, че вече мина близо месец откакто каза за операцията, и е време да го пускат. Кой знае как се чувстваш, кажи повече!! Как се чувстваш, какво си мислиш? 

# 69
Hear Again, поздравления и от мене   bouquet Не мисля, че съм разбрала - на двете уши ли ти сложиха импланти?

Спомням си как се чувствах като сложих за пръв път слухов апарат - точно като тебе - около мене беше какафония и дрънчене, една голяма шумотевица в която трудно различавах говор от тракане. И чувах как щракат ключовете за лампите сякаш някой ги удряше до ушите ми. Не е нужно да кажа, че ме заболя главата точно за половин час.  Mr. Green Как живеят нормално чуващите в тази шумотевица, така и не мога да разбера  Joy

# 70
Hear Again, поздравления и от мен Simple Smile

# 71
В нашето семейство имаме един мид-сайз седан и 2 местен спортен автомобил, имах и SUV но го продадох януари, защото имах 3 коли, а даже не карам до работа  Joy. Изобщо не ми липсва SUV-то.

И ние сме 3 коли и е голям burden , малката хондичка сивик си седи непокътната в гаража,палиме я само от време на време за да не издаде багажа,сега да кажа причината:като му казах на мъжо да я продадеме и той ми каза" че нея никога нямало да я продаде ,щото сме ходили на date с нея като сме се флюбили  Heart Eyes" е напълниха ми се очите като ми го каза,а пък сега надеждите ни са да не загине хондичката и да издържи още 14.5 години за Елла  Rolling Eyes Joy

Hear Again... поздравления, уау ,ама ти сериозно,я кажи че е супер интересно ,ти за 1ви път ли чуваш звуци -напомняш ми тоя филм с вал килмър дето пък той прогледна за 1ви път и като му показаха ябълка той изобщо не знаеше какво е това ,само на пипане можеше да каже какво е.

тандури...това шоу е за полигамисти ,специално за едно семейство което тайно се опитва да живее така в квартал в който никой друг не е полигамист и даже напротив ,ако разберат направо ще ги линчуват, по специално се показва живота на един мъж със 3 жени  и много деца ,ето линк да видиш мацките ЦЪК,и още инфо  -- гледам го със захлас и не мога да разбера как 3 жени обичат един и същи мъж и го делят сексуално и не си вадят очите Shocked
за паркирането ,аз в пенсилвания изкарах книжка преди 6 години и там паралелното ми беше вътре в двора със тея как се казваха фуниите -успех на изпита

# 72

При нас беше по-различно от това, което разказва Зора. Трябваше да паркираш между колчета, бяха предварително поставени. Аз знаех къде ще е точно мястото от инструктора, там и тренирахме паралелно паркиране. Може би някой местен най-добре може да ти каже как е при вас. Успех!

# 73
В нашето семейство имаме един мид-сайз седан и 2 местен спортен автомобил, имах и SUV но го продадох януари, защото имах 3 коли, а даже не карам до работа  Joy. Изобщо не ми липсва SUV-то.

И ние сме 3 коли и е голям burden

Да, ама аз съм family of one с три коли (мъжот не живее при мене от две години) и на всичкото отгоре ходя с метро на работа. Принципно и две са ми много, но нали ще се завръща полвинката, и ще поддържаме бройка  Mr. Green.

Аз на Гайко плащам към $1,300 годишно (демек 110 на месец) - едната кола е фул, другата само лайабилити. В това отношение, никой засега не ми е предложил по-добре.

# 74
Честито Hear Again, просто не мога да си представя какво е да си на твоето място. Успех с адаптацията, заслужава си!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт