US -14

• 13 223
  • 315
  •   1
Отговори
# 75
Аз на Гайко плащам към $1,300 годишно (демек 110 на месец) - едната кола е фул, другата само лайабилити. В това отношение, никой засега не ми е предложил по-добре.

Ние плащаме за три коли 150 долара на месец, с Farmers. Преди това бяхме с 21st Century, но минахме към Farmers преди около година. Агентът ни намира начини да намали застраховката - като бяхме под наем давахме по 7 долара за renters insurance, но това пък ни намаляваше застраховките за колите с близо 30 долара на месец. Общо взето, ако попаднеш на свестен агент може да се използват разни намаления, които иначе няма как да знаеш, ако не ти ги кажат.

# 76
Тандури, омесих каймата по твоята рецепта, утре ще ги печем и после ще докладвам  Grinning

Тъкмо се оплаках, колко е горещо тук и сега стана едно приятно, прохладничко, както трябва да си е през юни. Колко е по-хубаво да си отвориш прозореца и да подухва, отколкото да е включен тоя климатик.

# 77
Ама и вие като децата 'начи,нямате спирачки Mr. Green
 Започвам наред-Hear Again не спирай да споделяш впечатления,моля.
Зора,а къщата с Farmers ли я застраховахте?Ако да,това помага за по-ниска застраховка.Какъв щъркел чакаме?
Пишете и мен към феновете на големите коли.
От старата тема,погледнах топ 100...само едно в Чикаго,живеем на 9 мили от него.До хай скуул има време...кой знае как и колко ще са се променили нещата до тогава. Тези дни ни морИ влагата тук,утре обещават,че няма да е така(де да видим).
silverarrow ,да скачам на бой,ама бягат бързо Simple Smile)))
  Зачетох Middlesex от Jeffrey Eugenides ,мммм -допада ми(засега).
 И ,намалете темпото,пийте по едно смуути от мен.

# 78
Hear Again, страхотна новина! Много, много се радвам за теб!  Hug 

Аз не мога да ви смогна въобще, тъкмо се наканя да пиша за нещо и вие сте отлетяли седем топика напред вече, че и току нова тема отворите.
Затова аз само ще си чета и ще си мълча.  Simple Smile

За у-щата само исках да кажа от предишната тема- според мен тези класации, макар и от Нюзуик, са нереални. Една от Топ 30 гимназиите в този списък е в нашия район- отврат училище и в гето. Но тъй като 1/4 от у-ците в него са по специална програма и изкарват много високи резултати на тестовете, които се взимат под внимание за ранкването, а останалите 3/4 дори не се явяват на тест, крайните резлултати от това у-ще са мн. високи. Така че Топ 30 или не, аз пак не бих си дала детето там.

Джи, видя ли това: http://news.yahoo.com/s/nm/20070627/people_nm/sales_dc  Grinning

Мишолина,  винаги си добре дошла в "нашата" тема!

# 79
MrsG,този резултат за пореден път доказва,че Америка е фрашкана с реднеци....умен е човека....сега за БД са научили и хорица от царевичака...чалгата си е чалга Mr. Green

# 80
Аз не мога да ви смогна въобще, тъкмо се наканя да пиша за нещо и вие сте отлетяли седем топика напред вече, че и току нова тема отворите.
Затова аз само ще си чета и ще си мълча.  Simple Smile

Повярвай ми, знам точно как се чувстваш! Само един ден да не вляза и после ме чакат 6-7 страници четене. Тамън прочета, и тя темата вече не е актуална. Река да се изкажа - някой вече ме изпреварил. Изобщо, нестраведлива работа.

Тина, да и къщата е там, затова и падна малко застраховката. Но и преди да правим застраховка на къщата, пак беше ниска, плащахме някъде около $165.  Та, зависи си от агента, според мен.
Щъркелът не щя да се покаже! Нямам думи да ви кажа какво разочарование беше. Стояхме там сигурно 45-50 минути, три пъти се пробвахме да видим пола, не ще и не ще, това е. Добре, че се прибираме до България след месец, ще отидем да го видят и там. Иначе, ако чакам да ми назначат нов видеозон, ще минат месеци, чак в осми месец се прави пак.

# 81
Въйййй,аз как перкам с прогнозите за момък...да не е срамежлива девойка Laughing
  И все пак...боядисай стаята в синьо Wink

# 82
И аз си знам, че е мъжко, ама нищо не пречеше да се покаже, да се уверя!  Simple Smile
Мъжът ми, горкия, беше горко разочарован. И аз де, ама той пък съвсем. Засега нищо няма да боядисвам, пък ще го мислим.

# 83
  • usa
Привет, аз чак сега влизам!

Днес ми активираха импланта, нямате си и идея какво е... Имам чувството, че са ме хвърлили в друга вселена и ще се уча наново. Хората квакат, а всичко друго дрънчи.  Grinning Ако не гледам мъжа ми в устата, няма да го различа от казанчето например... В момента, в който аудиологът го включи, аз чух звук все едно някой ми дрънка с ключове до ухото. Той ме пита "Чуваш ли ме?", аз - "Тц" и така няколко пъти. Най-накрая установихме, че тоя джангър бил гласът му...  Laughing Дълъг път ме чака...

Днеска ядохме въздуха с лъжица, двата ни климатика се задъхаха...

good luck! пожелавам ти този дълъг път да те заведе на най-хубавото място!

# 84
  • usa
За у-щата само исках да кажа от предишната тема- според мен тези класации, макар и от Нюзуик, са нереални. Една от Топ 30 гимназиите в този списък е в нашия район- отврат училище и в гето. Но тъй като 1/4 от у-ците в него са по специална програма и изкарват много високи резултати на тестовете, които се взимат под внимание за ранкването, а останалите 3/4 дори не се явяват на тест, крайните резлултати от това у-ще са мн. високи. Така че Топ 30 или не, аз пак не бих си дала детето там.

същото е и в нашето училище - половината ученици са по магнет програми, но резултатите им се отчитат в районното училище, въпреки че дори не стъпват в него и хоп! резултатът му се вдига. и въобще това рейтингуване е доста странно - една трета от училищата в списъка са във флорида, една трета - в тексас и останалата една трета за всички други щати. излиза, че най-големите умове на страната са се струпали във флорида и тексас...

# 85
Hear Again, поздравления! Радвам се от все сърце за теб, успех с адаптацията!  bouquet

миз, какви са тези магнет програми?

# 86
Hear Again, поздравления и от мен!!! newsm51

# 87
Хей, Хиър и аз се радвам много за теб  Simple Smile
Да, пиши как е като усещане. Сигурно ще луднеш допълнително тези дни  Grinning

# 88
Ellie ,това е за магнет у-щата,мисля 4е за това говори MrsG
http://en.wikipedia.org/wiki/Magnet_school

http://www.magnet.edu/modules/news/

35-то в листата е такова,може да си плащаш (6К на година,като 4астно католи4еско) и да ходиш ако не си в този скул дистрикт,не са 4астни ,1есто да по "теми"-арт,език..

*
миз, и на мен това ми направи впе4атление,спец. за Фл съм 4увала доста не-добри отзиви за у-щната система, затова и каквто писах преди иска от много кладенеца вода да се събере за да се докара обективно инфо кое какво е в тия дебри образователни..

# 89
Ей, много сте пролифик! Simple Smile

Благодаря за поздравленията!   bouquet

Снощи за пръв път миенето на чинии беше изпълнено с някакъв смисъл. Наслаждавах се на звука от водата, от тракането на съдовете, джангър си правих и ме кефеше. Ако някой пусне  сега чешмата, сигурно няма да мога да кажа "Това е чешмата". Засега ако аз не издавам или причинявам звука, ми е трудно да определя какво е и от къде идва...

Слухът си загубих бавно в продължение на 15 години, а преди шест месеца махнах слуховия апарат от лявото ухо, защото не ми вършеше вече работа. Та това ухо седя съвсем глухо около 5-6 месеца и сега е имплантирано! Твърдо съм решила и другото да имплантирам, когато мога, щото и то сдава багажа.

Тандури, в Мейн паркирах зад колата на инструктора на паркинга на ДМВ-то. Много е лесно, когато зад тебе няма кола! Laughing Остави към метър и нещо разстояние... Най-важното е да показваш, че се оглеждаш и внимаваш. Общо взето от тренировките за изпита ми остана навика да се въртя и да гледам във всички посоки. Взех го на втория път, а мъжът ми го е взел от четвъртия Laughing Кога е изпитът?

Общи условия

Активация на акаунт