US -14

• 13 215
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
Hear Again, невероятно! Сигурно е страхотно усещането!   bouquet

Ellie ,това е за магнет у-щата,мисля 4е за това говори MrsG
http://en.wikipedia.org/wiki/Magnet_school

http://www.magnet.edu/modules/news/

вода да се събере за да се докара обективно инфо кое какво е в тия дебри образователни..

В конкретния случай говорех за IB програмата (International Baccalaureate), супер хай рейтната по принцип (и май има защо, доколкото знам), но по незнаен закон на Мърфи или който и да е, в нашето каунти поне я има само в това въпросно гето у-ще като само 25% от випуска е по тази програма и това са все ученици отвън, останалите 75% са си "местни", които хабер си нямат ни от учене, ни от тестове, ни от нищо.
Но да, и Магнет май са добър пример за това, за което говорим.
Няма ли някоя майка на тийнейджъри тук да ни светне малко повече, аз още дей керовете не мога да "чатна" като хората, камо ли хай скуулс...

# 91
излиза, че най-големите умове на страната са се струпали във флорида и тексас...

Mr. Green Я да помислим сега, защо ли така излиза?... Mr. Green Mr. Green

Повярвай ми, знам точно как се чувстваш! Само един ден да не вляза и после ме чакат 6-7 страници четене. Тамън прочета, и тя темата вече не е актуална. Река да се изкажа - някой вече ме изпреварил. Изобщо, нестраведлива работа.
А беше време, когато си вадехме темата от 3та страница.... Зора, мъж ще имаш.

MrsG, видях го онова за BJ - аз защо съм се разпенявила напследък, мислиш? Както казах задкулисно на Тина(Хрис), точно защото го обожавам, съм толкоз критична към него, ако не го обичах, нямаше да ми пука какво прави. Обаче позитивната й гледна точка по въпроса много, ама много ме възрадва (онова за кукуруза).

Училищата разчитат на тестовете и на определена бройка добри ученици, да вдигнат рейтинга, да го направят "А" скуул и цяла година да се бият в гърдите после, съответно учителите да си запазят местата (защото това зависи и от тестовете). Но това съвсем не значи, че цялото училище е добро, просто градят имидж (в повечето случаи) върху отделни индивиди - деца и учители.

# 92
Hear Again, страхотна новина! Веднъж гледах по телевизията как включиха апарата на една дама. Беше точно както го описваш. Звучи толкова вълнуващо.

Тандури, знам че имаш машина за хляб, ама аз нямам и си меся козунаците  в миксер. Бавно и дълго, стават страхотни ( само за инфо Mr. Green) Peace.

# 93
излиза, че най-големите умове на страната са се струпали във флорида и тексас...

Mr. Green Я да помислим сега, защо ли така излиза?... Mr. Green Mr. Green

hahaha

Статуквото скоро ще се промени за Флорида. А догодина и Тексас няма да е в класацията  Laughing

# 94

Статуквото скоро ще се промени за Флорида. А догодина и Тексас няма да е в класацията  Laughing

Бе айде си кажете кой ви е на сърце! Хилари, Барак, Едуардз, Мит, Руди?! Някоя по-дребна душа?

Аз си признавам, че Барак печели всичките ми симпатии (особено с universal health care plan), не че мен някой ме пита...

# 95
Честно казано, изобщо не се интересувам от политика. Ал Гор няма ли да се бута и той? Цял Холивуд това чака, все пак  Laughing

Рядко чета нещо за политика или за предстоящите избори, ако не броим няколкото статии в Rolling Stone и рубриката им за National Affairs. За Руди четох там в последните броеве, даже не предполагах че така е дръпнал откъм състояние покрай 9/11...

# 96

Бе айде си кажете кой ви е на сърце! Хилари, Барак, Едуардз, Мит, Руди?! Някоя по-дребна душа?

Аз си признавам, че Барак печели всичките ми симпатии (особено с universal health care plan), не че мен някой ме пита...
Ами и мен никой не ме пита, ама имам си мнение и си го казвам Simple Smile
Аз дълго време бях за Клинтън, Обама много ми харесва, обаче просто не бях убедена, че има достатъчно опит и освен това го подбутнаха да стане президент само заради една реч дето направи по време на предишната конференция на демократите. И после книга написа и не знам какво с още, изобщо една машина се завъртя около него много набързо, и сега вече кандидат, а е в националната политика не от толкова отдавна. И дълго време ме беше яд на всички познати демократи дето разправяха, че Клинтън била неизбираема, че никой нямало да гласува за нея и пр., без да вземат предвид, че тя е един много центристки сенатор и добър политик, работещ и с двете страни. Ама в последно време и аз започнах да се съмнявам, четох една статия в Ню Йоркер и я представиха като ужасна кариеристка. Което не знам добро ли е или лошо.

А по отношение на universal health care plan, и тя го предлага и аз мисля че има по-добра представа от ситуацията и говори за това от години.

Така че не знам, все още клоня към нея.
Абе не знам, не мога да гласувам, а толкова се паля Simple Smile  #Cussing out. Интересното е, че в България никога не съм била особено заинтересувана.

# 97
  • в едно миланско село
Привет, аз чак сега влизам!

Днес ми активираха импланта, нямате си и идея какво е... Имам чувството, че са ме хвърлили в друга вселена и ще се уча наново. Хората квакат, а всичко друго дрънчи.  Grinning Ако не гледам мъжа ми в устата, няма да го различа от казанчето например... В момента, в който аудиологът го включи, аз чух звук все едно някой ми дрънка с ключове до ухото. Той ме пита "Чуваш ли ме?", аз - "Тц" и така няколко пъти. Най-накрая установихме, че тоя джангър бил гласът му...  Laughing Дълъг път ме чака...

Днеска ядохме въздуха с лъжица, двата ни климатика се задъхаха...

Моми4ета, извинете ме за нахълтването, не можах да се сдържа.
Hear Again, радвам се за теб  Hug

# 98
Hear Again-поздравления! Иди си пусни един Бон Джоуви да се разплескаш съвсем HugИли е още рано newsm78
  bouquet  bouquet  bouquet

# 99
  • Boston, MA
Hear Again - поздравления и от мен! Колко интересно - продължавай да ни разказваш!

Аз много искам да гласувам за демократ, обаче на Барак според мен му е много рано за президент (харесвам го по принцип), а за Хилъри ич нямам добро мнение, точно по въпроса за универсалното здравеопазване. Но ме чопли, как няма да съм част от историческия избор за жена-президент? Не знам.... От другата страна, по убеждения съм май най-близо до Джулиани, обаче той жестоко ме дразни как вади 9/11 за щяло и нещяло - ако сте гледали дебати, във всеки втори отговор намира начин да го намеси. Пристратна съм за нашия бивш губернатор Мит Ромни, който е бизнесмен на място и, освен че в нашия крайно демократичен щат го избраха (тук ако магаре се казва Кенеди, няма да има проблеми в изборите, дори няма да му излъчат опониращ кандидат), за няколко години обърна дефицита в излишък. Според мъжа ми страната ще върви като швейцарски часовник, ако го изберат.
В Масачузетс приеха закон за universal health care, казват, че и това ще му помогне по президентския път. Но има още много време... 

# 100
хммм... много интересно разсъждавате,хич не следя политиката и аз, а трябва все пак,общо взето то май за всеки кандидат има и плюс и минус,я кажете повече за universal health care или дайте линк

# 101
Hear Again, чак август е, защото 5-часовия ми задължителен курс не може да го взема по-рано от 7-8 август за съжаление, но неприятния момент е, че ТРЯБВА да го взема от първия път, понеже Калин на 10 септември почва училище и няма кой да го води.  Rolling Eyes

Моята прогноза за изборите е, че Джулияни ще спечели. Не че ми е от най-симпатичните, но съм почти 100% сигурна. Обама се издъни в MySpace кофти, не знам дали сте следили, Хилъри като знам какви ги твори в Ню Йорк и как я "обичат" нюйоркчани, а и републиканците посмъртно няма да гласуват за жена Laughing, мормона ще се класира ама друг път, другите просто нямат шансове Simple Smile.
Аз не мога да разбера защо демократите не се сепнаха малко, имаха уникален шанс да имат президент този път, просто трябваше да е бял, със " семейни" ценности, добро образование и щеше да се класира. Той Джулиани затова се кандидатира де, предвид какви кандидати излъчиха демократите, Годзила да си сложи костюм на републиканец ще спечели.  ooooh!

# 102
Ох, аз нали съм консерва, Ромни ме влече Embarassed, но и аз немога да гласувам, та няма много значение какво мисля. Хилърито нещо ме дразни, кога мъжът и бе на власт тя все се завираше където не и е работата и нищо  добро не излезе от това(мнение повлияно от това на мъжо Grinning). Спрели са официално осиновяванията от Гватемала  Cry, тъкмо се канех сериозно в края на годината да започваме документите, че искам А.J да си има приятелче близко до неговата възраст...мразя копурцията под всякаква форма! #2gunfire

# 103
да е бял, със " семейни" ценности, добро образование и щеше да се класира. Той Джулиани затова се кандидатира де, предвид какви кандидати излъчиха демократите, Годзила да си сложи костюм на републиканец ще спечели.  ooooh!

На Джулиани семейните ценности доста му куцат и с тези гей права и аборта, не знам дали републиканците ще го изберат. А от демократите има още доста дето не са се официално кандидатирали, много предсказват, че Ал Гор ще скокне в последния момент и той появи ли се, другите нямат шанс. Ръс Файнголд е добър кандидат също. Но каквото и да си говорим, за Клинтън работи най-добрия fundraiser в страната - съпруга и, така че е много вероятно тя да бъде кандидата на демократите и да не я изберат накрая и още 4 години да има републиканец за президент   Tired #2gunfire.

# 104
На Джулиани семейните ценности доста му куцат и с тези гей права и аборта, не знам дали републиканците ще го изберат. А от демократите има още доста дето не са се официално кандидатирали, много предсказват, че Ал Гор ще скокне в последния момент и той появи ли се, другите нямат шанс. Ръс Файнголд е добър кандидат също. Но каквото и да си говорим, за Клинтън работи най-добрия fundraiser в страната - съпруга и, така че е много вероятно тя да бъде кандидата на демократите и да не я изберат накрая и още 4 години да има републиканец за президент   Tired #2gunfire.

О, аз не казах, че той е светец в това отношение Simple Smile Но между жена, афро-американец, мормон и Джулияни, за кого мислиш ще гласуват републиканците  Laughing Мисля си, че ще го преглътнат за абортите Simple Smile при такава конкуренция. А, виж ако Гор се кандидатира- да, но той нали уж официално отрече? Те както са се сдушили с Арни Simple Smile Я кажете защо Арни не може да се кандидатира за вицепрезидент? И вицепрезидента ли трябва да е роден в САЩ или само президента? Защото чух някакви спекулации, че Гор ще се кандидатира с Арни, ама после отрекоха, щото Арни не можел.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт