US -14

• 13 338
  • 315
  •   1
Отговори
# 225
блажка, а филмът по ТВ ли си го гледала?
а името поне на един от героите?

# 226
Tandoori...ти на английски ли му четеш,аз не смея да и чета на англ. за да не я объркам,таткото на англ. ,аз на бълг.

# 227
Аз да се похваля от снощи имам нова кола. Ама като давахме старата ми се дорева, но и е време, a не се издържаше без климатик.

Като сменяхме едната, дилъра явно съзря тъга в погледа ми и ме предупреди, че човек не трябвало да се влюбва в колата си, иначе нали те ще останат без работа  Laughing Леко и безпроблемно шофиране с новата  Simple Smile

# 228
Tandoori...ти на английски ли му четеш,аз не смея да и чета на англ. за да не я объркам,таткото на англ. ,аз на бълг.

И на двата езика му четем и двамата с баща му. Аз с произношението при четене нямам проблеми Wink, само с говоренето от бързане не го докарам  Laughing Отскоро започнахме да ги редуваме, защото не искам като отиде на училище и да не знае нито една американска книжка и песничка. Все пак всичките хлапета са отраснали с Mother Goose и Сие Simple Smile Той отскоро се опитва даже да ми "чете " Simple Smile Запомня думички, които сме прочели на БГ или английски от книжките, грабва книжката и отваря на страницата, къде се ориентира по картинката, къде вижда думата не знам, ама повтаря  Laughing

# 229
блажка, а филмът по ТВ ли си го гледала?
а името поне на един от героите?

Не, в едно кино в Ню Йорк го гледах. Нищо друго повече не мога да подам като информация, за съжаление, нищо, нито едно известно лице нямаше на екрана. А филмът беше печелил разни награди, но и това не се сещам, какви награди. Рових се из www.imdb.com, пак нищо. Може би ще питам във въпросника на yahoo, защото честно казано, като ми писне понякога, точно този филм ми се гледа, в страхотна хармония ме хвърли.
victoria, друг е филмът. Френскоезичен е. И тази жена съпругът й я беше изоставил, за да прави писателска кариера, защото детето му пречело. В крайна сметка кариерата я направи тя.

# 230
a
С риск да ме разпнете, аз не съм фен на Апъл и IPhone-а им. ...

Laughing това е същото като най великата кола е да кажем някоя японска да не ме набиете Winkи ако се спомене примерно някоя корейска ах какви погледи съм получавала-това е направо fun,  така е с apple-великите им плейъри и телефони и какво ли не Peace
мода и обществено мнение -трудно се излиза от инерцията Laughing дали наистина краината сметка излиза вярна всеки знае за себе си Peace

# 231

И на двата езика му четем и двамата с баща му. Аз с произношението при четене нямам проблеми Wink, само с говоренето от бързане не го докарам  Laughing Отскоро започнахме да ги редуваме, защото не искам като отиде на училище и да не знае нито една американска книжка и песничка. Все пак всичките хлапета са отраснали с Mother Goose и Сие Simple Smile Той отскоро се опитва даже да ми "чете " Simple Smile Запомня думички, които сме прочели на БГ или английски от книжките, грабва книжката и отваря на страницата, къде се ориентира по картинката, къде вижда думата не знам, ама повтаря  Laughing

Значи на англ. е отличен ,от кога ходи на градина ?

# 232
а годината поне? ( за филма на блажка става дума)

# 233
Като сменяхме едната, дилъра явно съзря тъга в погледа ми и ме предупреди, че човек не трябвало да се влюбва в колата си, иначе нали те ще останат без работа  Laughing Леко и безпроблемно шофиране с новата  Simple Smile

И у нас беше голяма драма като продавахме старата кола, хем новата е триста пъти по-хубава. Мъгът ми обаче имаше много силна емоционална привързаност, първата му наистина готина кола, само дето не се разплака като подписваше документите. Жал да ти стане.

# 234
Трябва да е била 2002г., когато го гледах. Беше нов филм.

# 235
И у нас беше голяма драма като продавахме старата кола, хем новата е триста пъти по-хубава. Мъгът ми обаче имаше много силна емоционална привързаност, първата му наистина готина кола, само дето не се разплака като подписваше документите. Жал да ти стане.

Аз съм така. Даже си я именувам - Севда  Mr. Green

# 236

имдб за 2002 дава към 2000 заглавия наградени - бая ровене ще падне.
А по keywords по това, което си дала нищо не излиза Sad

# 237

имдб за 2002 дава към 2000 заглавия наградени - бая ровене ще падне.
А по keywords по това, което си дала нищо не излиза Sad
Знам. Wink

# 238
Зора, честит IPhone, като го използвате малко, кажи дали си доволна. Hug

За телефона да кажа. И аз като Тандури не съм голям фен на Apple, а и по принцип нямам голяма страст към това да притежавам последна мода джаджи. За разлика от любимия.  Grinning
Сто пъти говорихме, онзи ден включително, че няма голям смисъл да се купува първо поколение техника - едно, че е скъпо, второ, че винаги има проблеми, и минава време докато ги оправят. Само че, човека иска, и това е. В смисъл, рационално съзнава, че е  глупаво, ама на някакво детско ниво (много искаааааааааааааааам, бе, мило! ) явно не издържа.Та така, вчера го взехме, слава богу, поне не чакахме на опашка сто часа.  Супер бързо се активира, в магазина само ти го продават, после ти си го активираш в интернет, избираш си план, и т.н. Ние така или иначе сме със AT&T (Cinglar), а и аз съм eligible за  upgrade, та не ни свалиха главите с цената. Просто се добавя новата услуга.
На пръв поглед телефона е супер, засега поне просто нямам никакви оплаквания, ама нека мине време и ще се изкажа пак. Страхотен дизайн, много изчистен Телефонът е  лек, плосък, с огромен екран. Всичко е touch screen, бутони няма никакви. Направен е страшно удобен за ползване, много му е интуитивно менюто. Дори никога да не си го виждал си намираш всичко. Екранът има страшна резолюция, прави хубави снимки, цветовете са чудни. Трудно се набира, ако шофираш, или ако не гледаш в екрана. Малко по-различна концепция от телефоните досега, поне тези, които ние сме имали. Ние взехме 4GB (който е по - малкия, другия е Sunglasses, събира много - музика, филми, игри, снимки. Общо взето телефонът събира хункциите на органайзер, IPod и телефон в едно, и ти спестява влаченето по отделно на всичко. Сега остава да разберем как се качва музика, и всичко ще е на 6.
Та така, засега е ок, ама е много рано да се каже.

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 21:51 от Зора

# 239
Аз съм така. Даже си я именувам - Севда  Mr. Green

Нашата старата се казваше Мирка, новата е Бейби. Ако обичаш!   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт