Cada día que amanece, el número de tontos crece!

• 28 354
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • Spain
Здравейте испански мацки, извинявам се че ви нахлувам в темичката, но искам малко информация от вас.
Става въпрос за един шезлонг на Фишър прайз, който искам да си купя, но тук в Бг са с двойни цени. Сестра ми в момента е в Испания, та евентуално исках да попитам има ли възможност за поръчка в някой сайт /от типа на иБей/ и съответно тя да ми го донесе, или да ме насочите от къде може да се намери този продукт.
Благодаря предварително на отговорилите.  Hug

Мини за саит ще стане трудно - май не съм и виждала плю 4е доставката може да и отиде към 30 евро - ина4е има верига Тоис ър ас - там 100 %  го има - друго място  - по4ти вси4ки по - големи магазини за игра4ки

# 166
Здравейте,момичета!Никак не ми се пише,но чета редовно какво става из форума.Скучно ми е без големите деца...Не ми се прави нищо.Знам,че са добре в България,но...ми липсват.
Нацелувайте дечицата от мен!

# 167
  • Spain
Анет сега про4етох за слу4илото се - пази се и дано вси4ко да е наред !
Рали - моето предложение е 4е и се спи ама като  все още не знае как да заспива и какво то4но иска   се изнервя и по4ва да реве  Laughing  .. така е .. ще трябва време да се понау4и ..не мисля 4е е нещо сериозно не се тревожи   Hug

# 168
Привет моми4ета.И аз ,като Габи.....не ми се пиШе,но ви 4ета редовно   Peace.Пак са се разиграли екШни,но няма да влизам в комантари....Само незнам какво 4акат оЩе модераторите,та не "поиз4истят"малко  Mr. Green.Айде стига сте оправяли здравеопазването "тука и там".Немърливост и некадърност навсякъде има.Остава ни да се молим да не ни достига.И аз да си кажа за раждането.....Ами много съм доволна,въпреки 4е не ми сложиха епидуралната,както си поисках.Но съм доволна,заЩото детето ми се роди живо и здраво.И в БГ да беШе,пак Щях да съм доволна.Когато ме изкараха в коридора,преди да ме ка4ат в стаята мина една от докторките....дръпнах я жената и и благодарих от сърце.В този момент хи4 и не си мислех къде съм родила,в Бг ли,в Испания ли....мислех си Дано вси4ко да е наред и да ми е здраво детето. Praynig

Весе,мила,как си Cry.Не си писала скоро,кажи оправи ли се.И в скайп не те виждам напоследък(то не 4е и аз се свъртам много на компа  Mr. Green).
Поздрави не вси4ки ви и се пазете от слънцето  Wink   grinning039.

# 169
  • Spain
Вярно бе Вес съвсем забравих 4е си ни болна - какво става мина ли алергията ? откриха ли при4ината? пи6и как си  - и да се оправя6  Simple Smile
Алест а ти докъде стигна с курсовете ? как е животът Simple Smile

# 170
Рали,моя тапишонко е абсолютно същия CrazyСтигнах до извода,че докато е във водата му е много хубаво,но после от смяната на температурата .....пък и за да го изсушим трябва да е легнал,което не му харесва........а и след като излезне от водата се сеща,че е гладен.Причини много и накуп.Забелязах,че когато му дам да хапне преди баня не плаче чак ужасно много ами по малко.
Анет,много да се пазиш,че си не е шега работа.Добре че си била с приятели.
Момичета,хайде не започвайте пак вечния спор.Не се ли усетихте вече,че каквото и да кажете всяка си има изградено мнение на база на своя опит и никоя няма да я разубеди.Спора ви е абсолютно безмислен,вече се води няколко пъти,а и най лошото е ,че използвате грозни епитети една за друга.Ами омръзна вече.
А сега да ви се похваля Mr. Green,в петък ни идват на гости мойте най обичани приятели Mr. Green.В крайна сметка ние няма да си ходим,но ще дойдат те.Ох,много ми е трепетно.

# 171

Момичета,хайде не започвайте пак вечния спор.Не се ли усетихте вече,че каквото и да кажете всяка си има изградено мнение на база на своя опит и никоя няма да я разубеди.Спора ви е абсолютно безмислен,вече се води няколко пъти,а и най лошото е ,че използвате грозни епитети една за друга.Ами омръзна вече.

Разбира се,така е. WinkАз затова казах,4е ЛС са за ли4ни истории,в слу4ая това е така.И на мен ми е омръзнало,затова и не пишех доста време,нито пък 4етях някои хорица.
Но аз никой път не съм се бояла да казвам това което мисля.И занапред ще го правя.На който не му оттърва,съжалявам.Хората сме разли4ни,и Слава Богу,4е е така.
Не всеки е длъжен да се възхищава и прехласва на вси4ко заобикалящо го,без да си дава сметка за дребните детайли,които са дребни,но обръщат каруцата. Wink
Много хубаво,4е ще имаш гости.Да си прекарате хубаво времето заедно. Hug

Алест,ти се появи най_после.Курса продължава ли още?

Габи,нормално е да ти е ску4но...и мъ4но.И аз в на4алото направо не знаех 1 седмица какво да си правя времето. WinkТо направо дневния режим съвсем друг без децата.

# 172
  • София
Здравейте, извинявайте, че нахлувам в темата ви. Може ли тук да ви попитам за работното време на магазините - най-вече ме интересува Зара, във Валенсия и Барселона. Дали работеха до 22 ч. или спомените ми не са точни? Сутрин май отваряха в 10 ч.? В неделя не работят въобще, нали?

Много ви благодаря!

# 173
здравеите моми4ета
рали кажи утре как мина носта и къпането?

за ниакои други хора.........
вместо да се прави6 накраиа на света вода ненапита земи вла4и ве4е...... писна ми да ти отговариам едно и състо и да не 4ете6, 4е и да 4ете6 не може6

1. аз ниама нисто ли4но с тебе. абла кон пропиедад
2. не се трата да се бои6 от исказваниата си, ами те да са разли4ни и с аргументи.
малко по нагоре каза(със сигурно без да иска6) 4е си4ко си имало преимустества и недостатъци, ми аз от твоито писане едно преимустество за по4ти една година във форума не 4ух. и не ми развиваи евтина психологиа 4е сме били разли4ни хората, а добро утро. знае6 много добре за кво говорим не смениаи темата 4е ти е специалитет а ма и мои да те хвастам.

не те карам да се васхистава6 на Испаниа, карамте и те каниа ако толкова не ти харесва, да си вземе6 аристократската(хахаха) фамилиа и да си заминавате от дет сте до6ли, или да си обикалиате покраинините на селцето, стото света ти е прекаленно голиам за тебе.
и за детаили и обръстасти се каруци да не влизам и аз в детаили, 4е от каруци не разбирам, ти съм сигурна 4е да(поредниа ти евтин номер за отклониаване на отговорами към теб).
и последнйо единствената коиато знае тук 4е винаги сте има отговор и в които спор винаги губи си ти, стото мене и да ме банират ми е се таиа, (ходе стото не 4етат написаното ами директно са куъм мене сото знаиат 4е те 4е6а много и съм конфликтна ама.....) поне съм си казала истината и правата ми тук са състите като твоите нисто 4е ти си от пове4е време вав форума. да не говорим за умствените ни разли4иа 4е краи ниама менсахетоми.
срам ме е от родината ми с такива като тебе. вие оправиа ниамате, манталитета на тъп и опорит, надут бес покритие, не се истръгва със нисто.

ади лека ве4ер на си4ки

# 174
Хулиган4е,Марица  wavey,не съм се загубила...просто не ми остава време за писне,Курса си продължава и ве4е съм така изморена...нали е от 16 до 22  Sad.Жегите са непоносими и допълват пейзажа  Mr. Green.
Ина4е ми е интересен курса,у4им интересни неЩа.Но нямам търпение да свърШва на 7ми и да си тръгваме за Бг.

Искам да ви се опла4а  Twisted Evil...Тази година незнам какво става,ама е пълно с хлебарки.Щъкнали са навсякъде по улиците.От 3 години и половина сме в този апартамент и досега не сме имали.Какво става сега незнам,ама е някакъв ужас.  Sick Twisted Evil И не са като в Бг.....огромни са.Такива са били по времето  на динозаврите сигурно.Тази ноЩ не се наспах,4е се гонихме с една.Кажете ми някакъв ефикасен препарат.Имам такъв за пръскане,ама ме е страх заради детето.В 4удо сме се видели.

# 175
Здравеите испански мам4ета Hug !    Приемате ли о6те едно попълнение newsm51

# 176
Здравейте мацки, ползвам докато малката спи да повися малко в нета, е вече изчистих, измих и изпрах, да не ме помислите за мързел  Crazy
Такаа, снощи решихме да пропуснем банята, за да видим дали проблема е в къпането...ми не като по часовник в 10 часа нададе вой  ooooh!  Струва ми се, че Хулиганче е права, спи и се наистина, ама затваря очички и след малко пак е на кукуряк и рееев. Дано скоро да мине тоя период,че направо...
Алест, за хлебарките в офиса ни имаше много и взехме едни прахчета, ама като не помня как се казват  newsm78, Райд със сигурнос не е,освен да питаш в някоя дрогериа. После идва неприятния момент с намирането на куп умрели хлебарки Sick ама по добре така де.Да чукам на дърво в къщи не съм виждала.
Асто, на вас минаха ли ви коликите вече и как ги преборихте. Ние пием чайче на Нутрибен против колики, не знам дали има ефект от него, но определено й харесва много Mr. Green
Lluvia, приемаме и още как   bouquet Разкажи ни за теб, къде в Испания си?
Хайде лек ден на всички,че щерка ми се разскърца вече  Mr. Green

# 177
 Wink   Живея във Villalba , по4ти 6ест години ве4е , със семеиството си. Имам моми4енце на 3 месеца и половина. Отдавна надни4ам тук Rolling Eyes , ама все не се ре6авах.

# 178
lluvia, добре дошла  Hug вярвам, че ще прекарваш много хубави часове с нас  Mr. Green

Искам да ви се опла4а  Twisted Evil...Тази година незнам какво става,ама е пълно с хлебарки.Щъкнали са навсякъде по улиците.

И при нас е същото  Twisted Evil направо откачам, огромни, кафеви и хитри, мамка им. Летят, гонят хората и се правят на умрели, пък не са  #2gunfire #Cussing out Като седнем на барче на вън и си вдигам краката на съседния стол  Mr. Green добре, че имам оправдание в момента и хората не ме гледат умно.
В нас още не съм виждала, ама съм откачила, че живеем на планта баха и все си мисля, че ще влязат в нас. Ние имаме куче и майка ми казва, че заради него нямало да влязат ... а то ми е и причината да не слагам отрови по земята, че вземе да намери нещо и да го изяде  ooooh! квато е лакома и не подбира.
Аз мисля да ходя да питам за нещо в аптеката, ама дето да ги гони, не да ги убива... не ща да ги виждам ни живи, ни умрели.

# 179
Мисля 4е от тая гад няма отърване. В стария апартамент плъзнаха едни такива огромни, мутирали в бръмбари. Сумати пари дадох за какви ли не препарати, из4езнат за малко, и пок плъзнат , само 4е ситни  smile3511. ужасссс

Общи условия

Активация на акаунт