Юлската дружина вече се сдоби с мнозина.

• 14 501
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Честито на мама Зуза, да и е жива и здрава рожбичката  smile3525

h.kirova,стискам палци по-бързо да му мине на мъника.
Днес нещо много бавно върви темичката.
А на мен ми е скучнооооооо. Казах на мъжлето да се прибира по-рано и да ме води някъде по-живот, че ще ме хванат лудите  #Crazy
Не знам как е с другите, отказали цигарите, аз много лесно ги спрях като разбрах че съм бременна, но сега ми се пуши та две не виждам. Понякога си дръпвам от цигарата на таткото,после ме гризе съвестта, макар да се случва най-много по веднъж на два-три дни.  Confused
Напоследък си представям една картинка - опънала съм се на шезлонг, в едната ръка с цигара, в другата с чаша мартини с две маслинки  Joy и като си изпуша блаженно цигарата  се нахвърлям на мъжлето  luvbed  Ама май ще си остана с мечтата бая време  Mr. Green

# 181
  • София
Изправена съм пред неразрешим въпрос  Mr. Green Какво одеалце да купя?
Поларено, памучно или акрил (май беше)? И изобщо одеалце ли да бъде или олекотена завивка?
Да се похваля, че днес се сдобих със симпатично кокосово матраче. Обаче тук възниква втори енигматичен за мен въпрос - продавачката каза, че едва ли не е задължително да купя непромокаема подложка. Показа ми някаква прикрепена все едно към хавлиен чаршаф с ластик. Пък тук май си говорехте, че не е необходима подложка...  newsm78 А чаршаф с ластик за кво ми е?
Таквиз мисли ме тормозят днес, помагайте  Crazy

Напоследък си представям една картинка - опънала съм се на шезлонг, в едната ръка с цигара, в другата с чаша мартини с две маслинки  Joy и като си изпуша блаженно цигарата  се нахвърлям на мъжлето  luvbed  Ама май ще си остана с мечтата бая време  Mr. Green

Уууф, недей  ooooh! Mr. Green

# 182
...............
Напоследък си представям една картинка - опънала съм се на шезлонг, в едната ръка с цигара, в другата с чаша мартини с две маслинки  Joy и като си изпуша блаженно цигарата  се нахвърлям на мъжлето  luvbed  Ама май ще си остана с мечтата бая време  Mr. Green
май имаме едни и същи мечти с малки разлики в питието - при мен е ледено дайкири  Mr. Green Joy
И за цигарите съм по същия начин  Embarassed Rolling Eyes
phil за одеалцето - аз съм за памучно  Peace
а за чаршафите и непромокаемите подложки   33uu
На мен пък Боряна ми се губи  newsm78

# 183
  • Sofia
.........
Напоследък си представям една картинка - опънала съм се на шезлонг, в едната ръка с цигара, в другата с чаша мартини с две маслинки  Joy и като си изпуша блаженно цигарата  се нахвърлям на мъжлето  luvbed  Ама май ще си остана с мечтата бая време  Mr. Green

Joy     Joy      Joy       Joy   то и аз си мечтая, ми то друго не ни остава освен да мечтаем и да се надяваме на скорошно сбъдване. Той и таткото се е размечтал на подобна тематика    Mr. Green    лошо няма     Mr. Green

на мен вече ми е леко нервничко, не смея много да мърдам, имам нередовни болезнени контракции    Crossing Arms   и много се надявам да не се проточи дълго това състояние, че ми писва така     Crossing Arms

phil ама много въпроси те мъчат - ами аз докато чакам да разбера ще раждам ли днес или не да отговоря
чаршафчета с ластик си взех аз, по са ми удобни, но не мисля че е важно, просто въпрос на предпочитания, обаче моите комплекти всичките са плик и калъфка без долен, така че не съм ги вземала допълнително
протектор/подложка нямам, при Мати не съм имала проблеми с пропускащи памперси, ако видя че ми е нужен ще и купя
одеяло имам едно такова като плюшеничко малко и едно такова мекичко, което се води МАЙ поларено/но тази терминология ми е малко мътна/, памучно нямам, но едно чаршафче върши същата работа
комплекти с олекотена завивка не съм купувала, имам една малка бебешка от сестра ми, която при нужда ще пъхам в пликовете

хайде стига, пишете малко и вие, че и на мен ми е скука   Whistling

Там ТАм ме изпреварила - ама много се размечтахме.....

# 184
Фил, за одеалцето - аз също съм за памучно. Олекотените доколкото ми казаха изобщо не трябва да се ползват 1вите месеци, а акрила... и себе си не бих завила с него.
Това, което ме тревожи мен е, че на тая жега може да им е доста топличко на бебетата с тия одеала, не намерих за сега никое достатъчно тъничко памучно, купила съм 2 по-плътни + одеалце - пелена, ама то е по-малко на размер, т.е. не става за торбите от спалните комплектчета.

# 185
Честито на Аси и Зузи, да са им живи и здрави отрочетата!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Явно всички мечтаем за сходни неща  Mr. Green И за басейнче, моренце, водичка........ Laughing Laughing Догодина  Grinning  Grinning Grinning

# 186
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИ. ДА СЕ ПРАВЯТ ВЗАИМНО МНОГО ЩАСТЛИВИ
Аз не смогвам да ви прочета.Пишете бързо и все има новини. Но бебевалежа май вече е факт и при нас.
Само да ви кажа, че вие сте щастливки заради това,че ходихте на училище за мами. Освен, че нищо не разбирам и в болницата никой нищо не ми каза и показа.И сега се боря с невежеството и незнанието си.
Едно въпросче към мамите със секцио - как сте с кърмата?
Да ви се похваля - днес излизах - е до едно магазинче на 3 преки от нас, но все пак. Беба още не съм я извеждала. Другите мами бяхте ли вече на разходки?

# 187
  • София
Ето ни пак и нас Grinning
Кухнята пу пу става бонбон след всички перипетии, дано стане такава и накрая Praynig
Фил за завивките- аз купих пелени памучни, олекотена завивка, имаме подаръци поларена (споредм ен за зимата или за количката по-атам) и памучно одеалце. За момента ще залагам на чаршафчето от комплекта и на пелените, другото е много дебело според мен. А имаме и летни чувалчета за спане подарък та това ще е макс- чувалче и пелена или само едното, так аси мисля аз. Другото за по-натам Peace
Марти нямаш грижи само да не е жега. Ако не те каня в нас на климатик, като го сложат  Hug
Преди малко си взех и една мостра на слънцезащитното на Мустела - ей голем зор видех с тия мостри на тази серия, все нямат, а пък не са малко пари и глупости не ми се купуват преди да съм пробвала хеле и за тия пари Naughty
Туй то мамита, излизаме след малко, до скоро пак! Hug

# 188
  • в мечтите си
Еее, nikka ,NaMeLeSz чакайте ме и менннн..мен тапата още ми не е паднала  Confused
Сега бяхме на вън на биричка и рибка,е аз миди хапнах..та поне нослето ми понамириса морнце...  Joy

# 189
  • София
Аз малко арабски реотан бавно загрявам но нали някой беше писал за преносването и какво смятат в ТК по въпроса. Та ето какво видях вчера:
Вчера на записа на тонове бях с една жена която преносва от 25 юни и я викали всеки ден на запис на тоновете. Вчера на записа докторката й каза че има контракции и да се качи на 2 етаж където е приемния кабинет те да решат там ( а и да я прегледат за разкритие) и ако не решат да я приемат, на следващия ден пак да иде там на 2 етаж а не на тоновете.
Но предполагам че при всеки си е строго индивидуално и ще се решава на място Peace

# 190
  • София
Хайде да се отчета и аз за днес Grinning
Честито на мама Аси и на мама Зуза smile3525
Да са им живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване.
Малко ме достраша след новоната за Аси. И аз искам да родя колкото се може по-близо до термина.
Теди, успех в понеделник.   bouquet
Деси, аркси казваше, че нейната тапа била в тези нюанси  Joy
ника, тя може и да ти се точи още няколко дни, споко Wink
Аз пък нещо се разкашлях (настинах в тази горещини  Crazy) и сега ме е страх да не получа контракции от кашляне.
мариска, аз понеже съм те запомнила, че имаме един термин и те следя изкъсо.

# 191
Това с тапата е отнасително. На една приятелка и падна в събота сутринта, а роди в понеделник. А при мен ми изтекоха водите и на гащите ми маше нещо наподобяващо бяло течение. Нямаше никакви нюанси на розово, докато стигнах в болницата беше придобило по-скоро жълт цвят.
Но не съм компетентна много, защото в общи линии нищо не разбрах от раждането  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 192
Честито на новите мами  bouquet
Аз ходих сутринта на запис на тоновете в ТК, всичко е ОК. Докторицата ми ме посъветва да се кача един два пъти по стълбите пеша Laughing
До 14я етаж не знам дали ми се бъхти, ама поне ще се пробвам да накарам мъжа ми да се разходим до пазара за една диня.
Минахме през Прасешката къща и да не си тръгваме с празни ръце купихме някакъв термометър за вода като хипопотам, че нали съпружеското тяло не хареса предния, дето го купих ooooh! Няма угодия....в Била обаче бяха свършили мрежите за колички, та сега не знам къде да търся. Не че е толкова спешно де....
Голям мързел ме е обзел, до преди малко дремах....значи ако ме гледа някой отстрани сигурно ще се попикае от смях- сядам полулегнала, полуседнала да чета книга и на 20тата страница почвам да мигам по начесто, да обръщам страниците бавничко и в един момент просто заспивам в някаква странна поза. Joy И след един час се ококорвам и .....битката започва отново:)

# 193
Здравейте от мен! Там- Там, благодаря ти за загрижеността- тук съм Joy Мъжът ми ми отнесе компа сутринта и сега ми го върна #2gunfire Осъзнах колко е кофти без нет.
Честито на Аси! Да са живи и здрави!
МДС- на теб успех, стискам палци Praynig

# 194
Бебе Илия и мама Рени са добре. Утре ги чакаме вкъщи Simple Smile
Днеска бебко си има нови снимки :
http://foto.kuponat.com/pics2.php?dir=bebe2

Общи условия

Активация на акаунт