Юлската дружина вече се сдоби с мнозина.

• 14 499
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
ТОЗИ ПЪТ ВЛИЗАМ В РОЛЯТА НА ЩЪРКЕЛ! МАМА BOOTY Е РОДИЛА ДНЕС МОМИЧЕНЦЕ. БЕБЕТО СЕ КАЗВА НЕЛИЯ /АДАШКА НА НАШАТА ПРИНЦЕСА/. РАЖДАНЕТО Е БИЛО СЕКЦИО НО МЕРКИТЕ НА МАЛКАТА ДАМА НЕ СА МИ ИЗВЕСТНИ ОЩЕ.
ПОЖЕЛАВАМЕ ИМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МАЛКАТА ДА РАСТЕ ЗДРАВА И МНОГО ДА ГИ РАДВА. А СЪЩО И ГИ ЧАКАМЕ ЗА РАЗХОДКИ В МОРСКАТА ГРАДИНА В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ!

# 196
  • София
Честито на Аси и BOOTY!Да са им живи и здрави малките душички и да им носят много радост! Grinning

# 197
  • София
Честито на мама BOOTY  и малката принцеска!   bouquet И скоро щастливото тате да си ги прибира вкъщи! Hug

Рокси, аз за комарници не съм гледала за количката, но пък метнах едно очо в аптеката на тези за стая- видях и тия с ултразвука но ен се задълбах, имаше само на Чико от 19.50 до 23 лева, явно имат разни детайли различни. А имаше и лосиончета и ролончета, но реших че на тях им е рано още. Виж термометър за вода не сме взели никакъв де .... ама знам ли.... Ти стискай още малко и покажи на тетето как да влезне и да ни каже Hug
tweetybaby аз това което го описваш че ти остава на бельото го имам не отсега, но според мен не е общо с тапите и вофдите, пак да кажа- не съм и аз специалист в никакъв случай, но мисля че тапата си м ие на място, а водите трбе да се повечко. Ако туй мойто е вода тя от бая време си тече Thinking Не е имало розов или кървав оттенък, а по скоро млчено бело до жълто, като водица ама с утайка. Ама и аз как го обесних, ама това е де. Peace

# 198
  • в мечтите си
Честито на мама BOOTY!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Бебо на Рени голям сладур  baby_neutral ..някой да знае тя в каква стая е? Изглежда много прилична за обикновенна...  newsm78  newsm78  newsm78

# 199
  • София
Момичета, помагайте, молба от Ивка. Пита дали има биберони за шишета Дисни. Търсих, търсих, но нищо не намирам. Ако някой има инфо да казва. Или да ми даде линк за сайт да проверя там.
Момчетата се мъчат, горкичките, да папат, ама не наддавали равномерно. Ива се надява да ги изпишат до края на седмицата. Молете се за тях, че да си се прибират при тати у дома. Praynig
Благодоря ви  bouquet
Честито на мама Booty  newsm51

# 200
  • Sofia
tweety, положението с кърмата май не е съвсем цветущо ... сега цедя и давам с шише - и двамата се мъчим заради моите зърна и това е най-доброто решение за момента. tweety, на теб какво ти казаха - кога може да започнеш да вдигаш тежко и да работиш за стягане на корема?
при мен почти спадна, но кожата ми много виси, но мога да правя упражнения чак след 1 месец.
нашия Александър е на 4 часов режим - просто така си го направи.
да знаете, че трябва много да си почивате, защото иначе няма кърма.
и аз днес бях на разходка - майка ми остана вкъщи докато с мъжо ходихме малко на пазар.

# 201
  • София
Честито на BOOTY! Малката Нелия да донесе на нея и таткото много, много щастливи мигове!

# 202
Момичета, помагайте, молба от Ивка. Пита дали има биберони за шишета Дисни. ..............
Софи ей това само намерих
Фирмата е СТИНГ АД
Бул. Асен Йорданов No 6
1594, София
office.sofia@stingpharma.com
тел: +359 2 970 31
факс : + 359 2 970 33 01
Безплатен телефон за цялата страна: 0800 11 511
Доколкото си спомням и бибероните на Нук са съвместими с шишетата на Дисни, но това ми е спомен от преди 3 години когато продавах такива работи и не гарантирам че е актуално  Rolling Eyes
П.С. пълна ти е кутията и не можах да ти пиша на лични Wink

# 203
  • София-Красна поляна
Nikka (Веси) днес в 21:40 роди момче -  Макс , 3750гр. , 53см.

Да й е жив и здрав , много послушен и скоро да се завърнат у дома!   newsm51

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 09:15 от NaMeLeSz

# 204
  • София
Честито и на Ника!!!   bouquet  bouquet  bouquet
КАк са го кръстили младежа? ДА за живи и здрави и двамата с мама и много поздрави от нас!  Hug

# 205
  • София
Честито на Ника! smile3525  ylinfant Много да я радва момъка. Ама той верно голям - познаха докторите  Grinning
Там-там, благодаря, сега ще видя какво има там.

# 206
Колко много бебета  Heart Eyes
Да са живи и здрави и много да радват гордите си родители  Hug

На нас днес ни донесоха креватчето и вече всичко си имаме. Само беболинчо чакаме  Heart Eyes

# 207
  • София
Честито и на мама Ника! Да й е живо и здраво момченцето!

# 208
Честито на мама НИККА и мама BOOTY, да са живи и здрави с бебетата, браво на тях!!    bouquet

МНого ви се радвам като чета за новите мами с бебчетата  baby_neutral Grinning

Чета за проблемите с кърменето и имам съмнения, че и аз ще се поизмъча - зърната ми са твърде малки и почти плоски  Confused Уж обработвам, кво обработвам и аз не знам, ма не съм забелязала да са се променили, увеличили и пр..... Купих си силиконови за всеки случай.

# 209
Честито на Booty  newsm51 и на Nikka smile3525
Софи дано свърши работа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт