Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява дискусията във форума?
Какви са мненията за болките, подобни на менструални, преди раждането?
Какво се препоръчва за подготовка на зърната за кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява дискусията във форума?
Форумът е платформа, където майките споделят своите преживявания, свързани с бременността и майчинството. Те обсъждат теми като раждане, грижи за бебета, избор на продукти и обменят съвети. В този контекст те се подкрепят взаимно, споделят лични истории и търсят насоки по въпроси относно бременността и родителството.
-
Какви са мненията за болките, подобни на менструални, преди раждането?
-
Какво се препоръчва за подготовка на зърната за кърмене?
-
Какви дрехи трябва да донеса за бебето в болницата?
-
Какво е мнението за предварителните прогнози за теглото на бебето?
Аз тая сутрин посрещнах буквално утрото,ама не заради традицията и празника,ами щото малката не ме остави да спя.Както и да е станах в 6ч и си пуснах най-после пералнята с нещата ми за болницата и с най-нужните неща за бебко!Снощи като се замислих-тоя път никак не ми е положителна нагласата относно раждането,само отброявам дните все едно пред заколение.
Иска ми се да успея да се презаредя,ама точно обратното става-умората буквално ме събаря.И аз като Рокси съм станала една мудна и бавна,само присядам тук и там.С приятелката ми,която също е бременна с термин средата на август и с малко дете сме смешна гледка-тръгваме да се срещаме с децата,един дълъг блок ни дели,ама аз стигам до началото му,тя присяда в края му,та така и не стигаме една до друга.
Айде стискам палци на мамите,които ще раждат в този хубав ден!Макар,че аз мразя неделята-най-скучния ден на света!ДЕСИ ИЛИ РОКСИ?
Рокси,мила едно въпросче,ако не родиш до вторник ще идваш ли на лекцията?

А за чаршафите с ластик -в една книга прочетох ,4е трябва чаршафите да се застъпват много добре или да са с ластик ,за да не се увие беб4о в тях и да стане някоя беля.
За неспането- аз да ти кжа спя, ама от един момент натам, т.е. късно, въртя се много и пишкам по 1000 пъти, а сутрин рано съм будна та спането е относително. И обезателно е полуседнало, иначе не става, младежа запъва краци и това е, не ми се кефи на ребрата нещо.
А матрачето ни мисля че е обикновено, не сме поръчвали да е по-специално... Мисля да спинка младежа в чувалче лятно, то е много удобно, ама ще го видим как ще му понесе или с пеленка памучна. Торбата от комплекта е доста голямшка наистина...
започнах да си записвам през колко време са и така си и заспах. И още не съм родила.
Както и да е, важното е всичко да мине ок