Юлската дружина вече се сдоби с мнозина.

• 14 050
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!ЧЕСТИТО НА ВООТ И НИККА,нека бебчовците са много здрави и щастливи!!!  bouquet Аз тая сутрин посрещнах буквално утрото,ама не заради традицията и празника,ами щото малката не ме остави да спя.Както и да е станах в 6ч и си пуснах най-после пералнята с нещата ми за болницата и с най-нужните неща за бебко!Снощи като се замислих-тоя път никак не ми е положителна нагласата относно раждането,само отброявам дните все едно пред заколение. Sad Иска ми се да успея да се презаредя,ама точно обратното става-умората буквално ме събаря.И аз като Рокси съм станала една мудна и бавна,само присядам тук и там.С приятелката ми,която също е бременна с термин средата на август и с малко дете сме смешна гледка-тръгваме да се срещаме с децата,един дълъг блок ни дели,ама аз стигам до началото му,тя присяда в края му,та така и не стигаме една до друга. Joy Айде стискам палци на мамите,които ще раждат в този хубав ден!Макар,че аз мразя неделята-най-скучния ден на света!ДЕСИ ИЛИ РОКСИ?  newsm78 Рокси,мила едно въпросче,ако не родиш до вторник ще идваш ли на лекцията? smile3503

# 211
Яна, ако не родя до вторник ще дойда на лекцията ако се уговорим предварително, да знам че няма да съм сама. Ама много ми се ще да родя дотогава Praynig
Днес кукурясах в 6 часа отново.....Деси дали не е родила newsm78

Честито на Booty и  Nikka, да са им живи и здрави бебовците и бързо да се прибират у дома  bouquet

Искре, браво на теб че не отказваш от кърменето, сигурна съм че в най скоро време проблемите ще се оправят, упоритост му е майката.

Между другото аз имам едно шише на Дисни и става също с биберона на Авент. Трябва да пробвам и с Чико, че имам по 1-2 и от трите марки. Все си мисля че са стандартни по размер, ама знае ли човек newsm78

# 212
Добро утро и от мен!

Яна и при мен е така с настроението,а дори и изпитвам страх от раждането,но само се успокоявам с това бебчо да е жив и здрав.

Честити бебчета на Booty и на Nikka, да са живи и здрави!  bouquet

# 213
Здравейте юлки!Честито на всички ,родили до този момент! newsm51
Да са ви живи и здрави мишоците!!!
Нашият августовски тим се изнесе в чата и ве4е все по-малко се пише тук ,тъй че ,ако нямате нищо против ще се преселя при вас. Flutter
Не си спомням кой попита защо е нужна задължително  подложка.Това ,което знам за матраците с кокос е 4е наистина трябва да има подложка ,защото кокоса се надува от "мокрото" и трябва после да се суши на слънце .Тъй ,4е е хубаво да се запасим с пове4е подложки! Peace А за чаршафите с ластик -в една книга прочетох ,4е трябва чаршафите да се застъпват много добре или да са с ластик ,за да не се увие беб4о в тях и да стане някоя беля. Peace
Елпет ,пускам наши снимки във вашето албум4е-при коремите! Къде другаде?! Laughing
Не са много актуални ве4е и все пак:
http://images18.snimka.bg/003318371-big.jpg
http://images18.snimka.bg/003318372-big.jpg
http://images18.snimka.bg/003318373-big.jpg

Момичета ,как се справяте с безсънието?Моите нощи ве4е са ужасно неспокойни ,колкото и да се изморявам през деня.То и разходките до 00 са достатъчно чести ,за да не мога да се унеса в дълбок сън. Tired

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 09:16 от крокодил

# 214
  • София-Красна поляна
Ох леле мале!
Незнам дали да се шашкам, нали не съм много наясно. Сега бях до 00 и имах на гащите и като се избърсах още повече едно бяло като тебешир ама не мога да го определя като много слузесто. Колкото кафяна лъжица на количество. Дали е това дето си мисля. Колко е голяма тапата?  newsm12

# 215
  • София
Еййй Крокодилче сладко! Радвам се че се появи тука, я си стой при нас, какви са тези  чатове!  Hug Hug Hug А ако знаеш как бих дошла при теб, ама тогава 100% ще "снеса" по пътя някъде #Crazy За неспането- аз да ти кжа спя, ама от един момент натам, т.е. късно, въртя се много и пишкам по 1000 пъти, а сутрин рано съм будна та спането е относително. И обезателно е полуседнало, иначе не става, младежа запъва краци и това е, не ми се кефи на ребрата нещо.
Снимките са страхотни!!! Сега си ги свалям! Поздрави на половинката от нас тримата и на коремчето погал погал! Hug Hug Hug
За подложката- не сме му взели нищо на нашия младеж, май няма и да вземем, да видим как ще опишква положението и тогава ще надавам вой си мисля Thinking А матрачето ни мисля че е обикновено, не сме поръчвали да е по-специално... Мисля да спинка младежа в чувалче лятно, то е много удобно, ама ще го видим как ще му понесе или с пеленка памучна. Торбата от комплекта е доста голямшка наистина...
Неймлесче, не знам какво да ти кажа- аз писах на Туити че това което тя описва ми мяза на моето течение, но аз него го имам поне от няколко седмици... Не е слузесто по-скоро е наистина като млечна утайка и доки каза че няма страшно. Ама твоето какво е? #Crazy

# 216
Честит младеж на Ника, да расте здрав и силен!
NaMeLeSz  най вероятно е част от водата на бебето звъни на доктора!
Сега ще пиша малко за моето раждане:
В събота сутрин станах и тъкмо реших да се приготвям за плаж - слагам банските и почуствах едно течение - 2-3 капки по краката цвят бял. А предните два дни пак имаше по-малко такова сутрин но не обърнах внимание. Обадих се на лекаря и така в болницата с чантата. Оказа се спукан мехяр обаче горе и за това течем по-малко. Разкритие близо 3 см. без да усетя нищо. Приеха ме към 10 часа. Следва разкъсване на мехура /боли ама не много/ клизма - най-приятното нещо от цялото раждане няма нищо общо със свещичките за разхлабване и изобщо не се шяшкайте от това. После разходки по коридора до към 1 на обяд постепенно засилване на болките. Към 2 без нещо вече започнах да охкам малко по време на контракция и акушерката ме взе в предродилна зала да легна и процеса се забави. Към 3 следобед ме включиха на система имах към 5 см. разкритие. Към 3:30 вече молех за болкоуспокояващо въпреки бусколизина мусколно. Последва но шпа венозно и диазепам мусколно ама си болеше повиках си аз въпреки че акушерката ми масажираше корема по време на контракции да не боли.  И така към 4 и нещо вече почуствах напъните пробвах един път за да потренирам видяха че става и хайде на бързо към магарето докато не е дошла следващата контракция. След 2-3 силни напъни от моя страна бебето излезе с увита пъпна връв но бързо след като я махнаха изплака. Биха ми нещо за плацентата. Доктора ме натисна 2-3 пъти по корема и тя сама изкочи дори не се напъвах. Последваха 2 инжекции мусколно за обезболяване на шевовете и 2-3 външни шева - чуства се само боцването от иглата. После 30 минути треперене - мъжа ми беше вече до мен и аз бях спокойна, но доста изтощена. Едно раждане според моята акушерка е равно на бягане на разстояние от 34 км. Е аз ги изминах. Пожелавам на всички бременелки да ги избягат леко и бъдете спокойни екипа си знае работата.
Лек ден от нас.

# 217
  • София-Красна поляна
Ами на мен течението ми спря нали си слагах глобулки Гиналгин и после и Клотримазол та засега нямам течение.Точно затова и е много чудно това което изтече. Доста ясно бяло беше, а не полупрозрачно. Засега ще почакам пък да видим. Те контракциите нали били болезнени ще усетя ако тръгне да излиза нали?  newsm78  Утре съм на ЖК и тонове ако не съм родила.

# 218
Странна работа е с тези тапи и води ... На няколко пъти усещам нещо да 'капва' и бегом към банята и .. нищо! Няма да се учудя, ако дори не съм разбрала кога са паднали/изтекли. На лекциите нали обясняваха, че 1-2 седмици преди раждането течението се засилвало и ставало по-воднисто. Моето е така поне от 3 седмици, а човека не излиза и не излиза и това е!
В петъка замалко да тръгна към болницата. Имах постоянни болки в кръста и много чести и силни контракции. В крайна сметка се размина. Тази нощ беше същото - събудих се от контракция и болки в кръста. Да си призная, че се зарадвах, защото днес ми се струва страхотен ден за раждане - неделя, 1-во число..Simple Smile smile3521 започнах да си записвам през колко време са и така си и заспах. И още не съм родила.
Иначе майка ми дойде за уйкенда да пошета из вкъщи и е много хубаво! Дано и нашите дечица така ни се радват след време!  newsm51

# 219
Аз докато си имах такова беличко и воднисто течение бях и в билницата и там също изследваха секрета и казаха, че бил ОК - няма гъби, не са води.

Аз пропуснах да честитя на най-новите мами!
Честито момичета! Да са ви здрави и усмихнати бебенцата и само да ви радват!  bouquet

# 220
Здравейте! Днес кой ли ще ни зарадва, вече си влязохме в месеца. Този малък Илия е толкова сладък! Hug Чакаме Рени с нетърпение Hug
Аз от сряда имам такова течение, доста течно и бяло на цвят, но изобщо и не съм си помисляла, че може да бъде нещо особено newsm78
Иначе все още не съм усетила и една контракцийка Rolling Eyes Аз също имам усещане, че ще пренося или  поне ще дочакам термина си и нямам нищо против Wink Както и да е, важното е всичко да мине ок
Честити бебчета на Ника и Буути  bouquet

# 221
Честито на Nikka и Booty!Много здрави да са им бебенцата и много, много да ги радват!  bouquet
Цитат
Това ,което знам за матраците с кокос е 4е наистина трябва да има подложка

за латексовите важи същото - там не трябва да стига никаква влага до тях  Wink аз купих подложка, първоначално ще я сложа, но после ако видя, че памперсите не са толкова лоши и пропускащи, колкото ми ги изкара продавачката на подложките, ще я махна...
Фил, аз купих и акрилно и памучно одеяло (а и олекотена завивка, но тя е за зимата). Акрилът е изкуствен, но се води подходящ за бебета - антиалергичен, много мекичък и лек. Все още не съм решила обаче кое ще е за леглото и кое за количката...
Томасе ми се обади да ми каже, че получила смс от Ника. Тя чисти новата къщичка, мъжът й й е пратил някой да й помага, тя го навигира, но и много от нещата сама си ги върши. Обеща да си почива по-честичко  Simple Smile
Цитат
Иначе майка ми дойде за уйкенда да пошета из вкъщи и е много хубаво! Дано и нашите дечица така ни се радват след време!
Дай боже да е така  Praynig Grinning

# 222
MDS (Деси) снощи в 23:45  е родила момче, Максимилиан, 54см, 3910гр!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Да й е живо и здраво и бързо прибиране в къщи им желая!

Моля който знае паролата за общия юзър да го впише на 1ва страница:)

# 223
  • София
Добро утро, мацки с по една джанта 19-ка Wink

Вчера сутринта мама Аси повлече крак и ...си имаме нови мами - BOOTY, NIKKA и ZUZA1984 newsm51 Да ги радват много бебчетата им!
mds я няма днес. Thinking

Веси, изобщо не ми изглежда страшно раждането по твоите думи - да си пожелаем да избягаме това маратонско разстояние без проблем Grinning

Вчера гледах сигурно за 3-ти път Хубавата жена Дж Робъртс и такъв рев му хвърлих, чак бебо се развилня. Други ревли има ли тук newsm78 После към 11 ходих на открита вечерна кръчма в южния парк и си хапнах шопска салатка, а на връщане - баничка от омв. Разкошна прохладна вечер беше. То и затова не се включих в 6 ч с Рокси Grinning

# 224
  • София
Хм е да де, такова воднисто течениийце и понякога с по-бял цвят- това не означава гъби  Mr. Green Аз до момента нямам проблеми, даже веднъж ги "лекувах" наизуст с гино дактарин, казвам наизуст защото ги лекувах преди доки да е взела секрет а след това нямаше нищо, та може и изобщо да не са били гъбки а да е както сега.
Това моето ми се появява сутрин и ако съм без превръзка усещането е все едно се напишквам, даже тичках да видя дали не е тапа преди седмица ама не беше.
Не знам, странно е, но според мен тапата трябвада е слузеста а не такова воднисто течение Thinking

ЕХААА ЧЕСТИТО ДЕСИ!!! ДА В ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МАКСИ!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт