Юлската дружина вече се сдоби с мнозина.

• 14 026
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Е това е! За Деси си мислех и си имаме ново бебче!!!!! Hug

Деска, честито! Hug Младежът да расте и радва мама! smile3525

# 226
Ха честито и на Деси! Тя си го очакваше май. Да расте добро и послушно момченце baby_neutral

На мен направо ми става неудобно! Майка ми и мъжа ми така са се разчистили в кухнята - мият, бършат, четкат. Нахлузили са по едни ръкавици и яко бачкат.. А аз съм се опънала тук и си чета форумчето..
Бебето пак ме задълбава надолу..
Хайде да раждам и аз вече!

# 227
ЕЕе, браво на МДС! Да е жив и здрав Макси! И какъв е големичък! Честито  bouquet

# 228
  • София
Се Дим и аз съм така- на нас нали сега ни домонтират кухнята та аз кротко си цъкам тука а всики други правят нещо.... Помагах самоотвержено тия дни обаче супер лесно се изморявам, като бабка съм станала, а преди имах толкова енергяи- то и сега имам ама бързо свършва "горивото" ooooh!

# 229
Се Дим и аз съм така- на нас нали сега ни домонтират кухнята та аз кротко си цъкам тука а всики други правят нещо.... Помагах самоотвержено тия дни обаче супер лесно се изморявам, като бабка съм станала, а преди имах толкова енергяи- то и сега имам ама бързо свършва "горивото" ooooh!
Сутринта прибирахме олекотените си завивки в едно пликове за вакуумиране. Моята работа беше да подам съответните завивки от гардероба... И бях до там - задъхах се, направих контракция и седнах Peace

# 230
  • София
Честито на мама Деси  bouquet! Да й е жив и здрав малкият Макси и да им донесе много щастие. Ама хич не е малко момчето Wink - браво за размерите!

А аз вече нищо не правя. Дори не излизам, а както е видно и ме мързи да пиша Embarassed

# 231
  • София
ох за мързела, мама сега ме помоли да погледна един договор който съм й обещала- аууу как не ми се "гледа" даже... май ще ида да полегна от "преработване" Blush Blush Blush Mr. Green

# 232
Честито на Деси и от мен  smile3525 smile3525
Бързо да си се прибират вкъщи и да се слушат много с Макси   bouquet
Май всички сме станали бабички   Blush Онзи ден чистих апартамента цял ден  Blush Пусна прахосмукачката в едната стая, пък му полегна за 1 час, че направо едва си поемах дъх после  Embarassed И така цял ден 1 дейност - 1 час почивка. А преди си бях фъртуна  Tired
А днес по план график почва прането Wink

# 233
Честито бебе Макси на мама Деси! Да расте здрав и хубав!   bouquet

# 234
  • София-Красна поляна
Ох и мене как ме мързи. Трябва да чистя ама не ми се мърда направо. Май ще го оставя на татето, а аз ще прекарам още един мързелив ден на леглото пред телевизора. И все ми се спи следобед и дремя. Стискайте палци да открия сезона за Юли.  smile3533 1ви юли сме вече.

Честито бебче на Деси! Да й е жив и здрав малкия беборан (хич не е малък - як господин е) !        bouquet

# 235
Честито бебче на МДС да е живо и здраво и много да радва майка си!   bouquet  bouquet

Брех тоя 30.06 много плодотворен ден  Laughing Като казахте чистене, тъкмо запретвам ръкави да пускам прахосмукачка и да гладя newsm79, че и аз се размързеливих тия дни и доста е прашасало Embarassed.

# 236
  • Бургас
Ехаааа че много бебчета  Hug

Честито на всички станали мами вече, да са ви живи и здрави бебоците, много да папкат и малко да плачкат   bouquet

Аз пък тази сутрин спах като тъпан до 10 часа, дори и рева на комшийчето не ми пречеше  hahaha и младежа вътре се опита да буйства, но и той не ми пречеше, накрая аз се събудих младежа половин час след мен  Crazy

Хайде 1-ви юли е прекрасен ден за раждане  Mr. Green

# 237
Шушонче, и аз така мисля за 1-ви Юли, но малкия явно си има собствено мнение по въпроса.

Да докладвам 2 съвета от майка ми /за нармално раждащите/:
1. Да си носим и вазелиин за устни за след раждането, защото устните се напуквали /който има опит да каже така ли е/
2. Да напъваме със затворени очи - акушерката която я е израждала с мен й го е казала. Било по-лесно, а и не се получават кръвоизливи в очите

# 238
ЧЕСТИТО НА ДЕСИ!!!  smile3525 smile3504 ГОЛЯМ МЪЖ РОДИ,ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!Днес ще открие ли някой сезона на юлските бебчовци,а дали пък някое бебче няма да се ослуша и да се роди август?Елпет и аз така,имам течение,сама се лекувах с глобулите,а то излезе,че микробиологията ми е чиста.Но според мен това не е нито тапата,нито вода.Във вторник ще питам доки,сигурно е някакъв вид подготовка за раждането.Се Дим,това с вакума върши ли работа,от Телешоп ли го купи,кажи повече по въпроса?И аз съм за съветите от майка ти.

# 239
Пликовете за вакуумиране са от Метро. Само че в софийското са свършили. Вършат страхотна работа. На кутията пише '75% повече пространство" и е вярно! Моите шалтета бяха до средата на гардероба, а сега са 2 плика общо по-малко 15-20 см!!! Биле са на промоция по 12 лв - 2 плика, а сега биле по 17,60лв. Синя кутия, марка Varesa.

Аа, щях да забравя да ви питам - дайте някой магазин с хубаво спално бельо бебешко?

Общи условия

Активация на акаунт