ЮЛСКАТА дружинка вече става на една годинка!

• 15 188
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • През девет земи в десета
      Честито на всички рожденици,които пропуснахме тези дни,да са ви живи и здрави и много щастливи!!!

# 196
  • Варна
Момичета благодаря за пожеланията.Купона беше супер.Малко ни се объркаха плановете защото вчера във Варна се изви такъв вятър Mr. Green,иначе беше горещо.Изместихме купона в друго заведение на закрито.Но за сметка на това децата си поиграха от сърце.Имаше пластмасови люлки,пързалка,люлеещо слонче,къщичка,кът за оцветяване на керамични фигурки и от онези колички с монетите.Накрая пуснаха и детски песнички и даже персонала се включи в танците.

Asya,имам още такива вкусотийки. Wink

Честито на Цвети,Белослава ,Виктория и Галко.Бъдете здрави ,весели ,игриви и много щастливи дечица.

А за 21 сме на събирането с или без торта няма значение ,важното е да се видим.

# 197
Честит Рожден Ден на Галко, Цвети, Вики и Белослава!
Да растат здрави и весели, а техните мами да са безкрайно щастливи, горди и безгрижни!

Мамчета, утре заминаваме, ще изпусна много рождени дни... Rolling Eyes , но знам, че ще си изкарате страхотно и незабравимо! Heart Eyes
Ние ще бягаме от Сф , ще търсим хладинка на Рила и да не плачете много за нас, ей! Laughing
Цунки и до скоро!

# 198

на всички които празнуват .Много здраве ,усмивки и безброй щастливи мигове.

# 199
Моля помогне те не зная каква торта да поръчам за близнаците моля дайте идея и снимки.

# 200
Здравейте мили момичета! Hug
Вчера не можах да вляза, защото ми беше криво заради зъбчето, за което се извинявам на вчерашните рожденници:
Анна на мама maxin
Мадлена на мама plamebg
Макси на мама stef1245
Александра на мама Veli_M 
Мартина на мама bebon4e
Даниел на мама dunda
Бъдете здрави и послушни деца!

delux69- миличка не сме забравили и твоето ангелче. Нека бди над вас и скоро да ви донесе нова радост! Hug
Честита първа годинка на:
Галин на мама Ренито
Белослава на мама didkapan 
Виктория на мама Silvia_N
Цветелина на мама st.g
Много весели игри и безгрижно детство!
[/size]
За щастливите мами:
ЧРД на мама zvanche!Бъди обичана, желана и най-щастливата мама на света!!!

st.g - fingerscrossed, виж това: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_179&products_id=2105
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_179&products_id=1941

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 17:32 от eti_31

# 201
  • Варна
Честит Рожден ден на Белослава,Виктория,Цветелина и Мнооооооооооооооооого специални поздрави и целувки на моята тръпка Галко Heart Eyes
Бъдете живи и здрави мили дечица!!!

Мили майчета за вас Hug Hug Hug Heart Eyes

nbirthday на мама Звънче nbirthday smile3525 smile3525 smile3525

# 202
  • Варна
Надежда,аз проверявам в детски заведения.Не съм се замисляла за пицарии или друго заведение newsm78.с толкова  деца,дали ще се съгласят да ни приютят Thinking.ясно им е какъв джангър ще стане Mr. Green.но ще проверя на някой места,все ще се намери нещо Peace

Сузи А,я кажи вие къде бяхте???хубаво ли беше,отзиви чакам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ст.г, fingerscrossed
Нанни,весела ваканция на Рила family 1swing newsm41 Two Hearts

# 203
Може или и ние да се включим към вашата дружинка, да ви се представим: Бебе Жорко с мама Мила от София! Роден е на 17,07,2006год. Почти е проходило вече момчето, имаме 6 зъба и всеки момент очакваме още попълнения...храним се почти вече с обща храна и Много е послушен и добричък....почти не мога да се оплача от него!

# 204
Здравей karin добре дошла на теб и твоето сладурче .

# 205
Здравейте вси1ки...липсвахте ни! Бяхме 3 дни на гости на баба...

Честити рождени дни на всички, които пропуснахме тези дни!!!

Честит първи рожден ден на Белослава, Виктория, Цветелина и мноооооого специално на нашия Галко!!!

# 206
Ясмин вече не ходи, а тича Shocked И по неравен терен няма проблеми - градината по дължина е 10м - взима ги за нула време вече Rolling Eyes Днес вечерта даже докато се обърна и си излязла сама и стигнала почти до края. Вече никакво оставяне на отворена врата ooooh!

# 207
Моля помогне те не зная каква торта да поръчам за близнаците моля дайте идея и снимки.

Майра-супер е, че е започнала да бяга. То и мъника е като патрон - току що изстрелян, но внимавай да не стане някоя беля. ooooh! Вчера мъника ми разлял лака за нокти. По-точно е взел шишето и то паднало и се е счупило. След 2-3 мин. ми замириса на ацетон и какво да видя. Ръчичките и крачетата му в лак  Shocked. Добре, че не го е глътнал.  Praynig Та мисълта ми е, че белите стават за секунди. Важното е, че са добре дечицата ни и Господ да е с тях.  Praynig Praynig Praynig А сега те се радват, че са си открили крачетата си и че много лесно могат да стигнат навсякъде и не мислят, че може да се случи нещо лошо. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 00:07 от eti_31

# 208
Честити рожден ден на Цветелина,Виктория,Белослава и Галко.желаем им безгрижно детство изпълнено с много веселие и игри.

Ренка,честит празник,да ви е живо и здраво юначето,много радост да внася в домът ви!!!

Наринка,Рени,и вие н липсва(х)те  Hug !

danisia,Ети е дала страхотни предложения за тортички  Peace

Добре дошла на мама karin,и бебе Жорко!

Руми,Честит празник мила!Бъди най-обичаната и желана съпруга и майка!

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 09:02 от Попова

# 209
Честит Рожден Ден на

Дамяна на мама sugar_lady,
Боряна на мама dedi,
Калоян на мама BONBON,     
Виктор на мама varvara и
Калина на мама jane1!

Желая ви много здраве, щастие и веселие!
Бъдете послушни и не много послушни, малки съкровища!

Общи условия

Активация на акаунт