ПЛЕВЕНСКА, ама много гореща

• 10 364
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Miriel , аз давах на Божидар Хидрасек и Ентерол. Бях купила и лечебна каша на Милупа, както и сок на Хип за разстройство. Прахчетата разстварях в сок от дренки. Ядеше само солети, без никакво мляко. От какво мина-не знам. Компот от дренки и аз мога да ти дам  Peace

Атракция,ти да не си го купила с цел за толкова дечица...да не сте решили да го запълвате?! Wink
Аха  Wink да сме подготвени  Grinning

# 76
  • Разпиляна във въображението
Атракция мерси за предложението. Ще се възползвам от това на Валенцето. Доколкото познавам Вики незнам как ще реагира на сока от дренки. Много е хаотична във вкусовете си. И аз й давам солети, но нещо апетита й е на моменти.

# 77
  • Плевен
Какво става с тези столчета - вече и на Чико няма (дори и в склада на вносителя)?

# 78
Ще се възползвам от това на Валенцето. Доколкото познавам Вики незнам как ще реагира на сока от дренки.
Много е гнусен вкуса им  Sick , но помагат. Прахчетата са сладки и по-бива

# 79
Ще се възползвам от това на Валенцето. Доколкото познавам Вики незнам как ще реагира на сока от дренки.

значи "Хюстън - имаме проблем" Grinning

# 80
  • София
Аз имам странни вкусове-обожавам компот от дренки,мога да изпия цялото бурканче от раз. Laughing

# 81
дикси, ужасно е това, което си изживяла особено с Миташки , но добре, че сте се разминали само с щетите по колата! Важното е, че вие с него сте живи и здрави!

sissi, Криси е голяма чаровница, много е красива и усмивката й вече е съвсем съзнателна!

Atrakcia, репетицията за басейна сте я провели в коритото Wink, едва го удържате в него, а в басейна сигурно ще го догонваш както не спира да рита с крачета във водата!

Валенцето, много весели снимки , явно сте направили страхотен рождения ден на Буби! С толкова много дечица и с такава красива торта!

# 82
  • Плевен
Здравейте и от мен!

Дикси, много кофти случка. Добре, че се е разминало само със щети по автомобилите.
Добре дошли и на Дивиана и сие. И при вас е имало едно "посрещанееее". Човек да не се качва на автомобил, много от шофьорите не спазват правилата, а и жегата допълнително влияе върху разсейване на вниманието им. То и като пешеходец си е също толкова опасно...Остава да стискаме палци и да се стараем ние да сме от спазващите законите за дввижение.
 Мириел дано скоро се оправи акащия проблем, че е много тревожещо и неприятно за детенцето.

Много хубави снимки на Бужи и на Буби от рожденния ден  Hug

Ето малко и от мен http://lussymar.multiply.com/photos/album/8

# 83
  • Плевен
Valja,няма седалки никъде. АЗ в два сайта поръчвах,но са изчерпани навсякъде. Другата седмица щели да получават. Пак ще проверявам. Ама то май не е задължително да са в стол или в седалка,ами трябва да са на задната седалка на колата и да са обезопасени с колан. Ще чета пак закона ooooh!

# 84
Добрто утро!
arita, много благодаря! Освен това е и много приказлива.Ето сега седи в активната гимнастика и приказва нещо на играчките, няма да мога да й затворя устата след някоя друга годинка Joy
Искам да се похваля, че снощи в 23.45 станах леля на един малък-голям Габриел, който се е родил 3.600 и 51 см (кажи-речи отгледан малък господин).Вече Крисуната не е най-малкото бебе в семейството baby_neutral

# 85
  • Плевен
Valja,няма седалки никъде. АЗ в два сайта поръчвах,но са изчерпани навсякъде. Другата седмица щели да получават. Пак ще проверявам. Ама то май не е задължително да са в стол или в седалка,ами трябва да са на задната седалка на колата и да са обезопасени с колан. Ще чета пак закона ooooh!
Искаме, не искаме трябва да се повдигне детето, за да бъде обхванато от колана на автомобила. Ето тук е показана как трябва и как не трябва да минават коланите:
Неправилно - детето е повдигнато със седалката, но коланът не минава плътно

Правилно - детето е повдигнато със седалката и с ремъка зад гърба на детето коланът е пристегнат така, че да минава плътно по тялото
Снимките са намерени и показани от mama
Снощи обиколих всички магазини за които се сетих, че могат да продават столчета, но за съжаление никъде не намерих. Има от столчетата за по-малките децица. Всички казват едно и също - ще получим, но не се знае кога, а в склада на Чико чакат внос. Иначе в Плевен няма голям избор на столчета - Чиполино, Бертони и Чико. Намерих едно изостанало (френско било) в магазина под стоматологията, но кое му е френското не разбрах, освен, че е една пластмаса обвита с плат, без подплънки - кораво та дрънка и струва 140лв. #Crazy

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 16:18 от valja

# 86
Добро утро.

Валенце вчера успях да залъжа Вики точно за три глътки от дренките. После край. Но на мен сокчето ми хареса, но няма да пия много защото аз се намирам на другата крайност.

Преди година, когато купувах столче за кола не се възползвах от електронните магазини, а от обикновен магазин за детски аксесоари. Нямаше никакъв проблем, бяха супер коректни и ми изпратиха столчето по куриерска служба. Дори ми се обаждаха отново за да проверят дали всичко е наред, детето чувства ли се удобно и т.н. Взех адресите на магазините от "Моето бебе и аз".  Намерих визитката им:

"Креми-74" - от А до Я за Вашето бебе
www.baby-market.911.bg
тел. 02-928-6000
gsm - 0888-207-606

Ако искате проверете и там

# 87
Ей, добре, че купихме столче преди, че сега каквато офанзива е настанала  Rolling Eyes .

sissi, честито ви бебче   bouquet

# 88
sissi, да ти е честит племеник, да расте жив и и здрав и много радост да ви носи Peace !

# 89
Валя, аз също видях столчето от 140 лева. Проверих го какви са резултатите от тестовете с него.  На последно място е - незадоволителен резултат.
Пращам линковете да видиш и ти.
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/tab.asp?Com … urcePageID=147654
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/gtab.asp?Co … urcePageID=147767
Този е на последния ред на първата таблица в група от 9 до 36 кг.
Май ще се спра на марка  Kiddy. Ще търся от 9 до 36 кг и колкото и да е скъпо, все пак ще го ползвам 10 години. Като се разхвърля цената на години - нищо не е.
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/default.asp … D=130822&TL=2  Тук върху всеки модел като кликнеш и виждаш как изглежда. А има и видеоматериал.Долу.

Последна редакция: вт, 03 юли 2007, 12:36 от mama Asia

Общи условия

Активация на акаунт