мами в ГЪРЦИЯ - 5

• 29 506
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • Гърция
Leksi , пътувала съм с МТТ и до Атина и до Солун. Доволна съм, един ден автобуса е наш на следващия гръцки. Фирмата е смесено дружество, препоръчвам ти такава фирма.

# 166
  • В подножието на планината
  Честит рожден ден Джулиана!
 От козметиката на Мустела сме използвали мазилото против крусти и ни свърши работа.
 А има ли козметика на Бюбхен в Гърция?Повечето от вас Чико ли използват?И доволни ли сте.

# 167
det, отначало използвах Чико - олио и шампоан, след това преминах на Джонсън, много по-евтино е и пак е хубаво. Олиото го спарваше, изпотяваше се, на Джонсън купих лосион (badtime losion), уж за по-спокоен сън  newsm78. Мирише добре, не се обрива, добре го понася. Шампоана - най-обикновения класически Джонсън no more tears.
За Бюбхен естествено че не знам, нали вече споделих какъв кон с капаци съм...
Само да кажа - не купувай Либеро...

# 168
  • загубено

Приятно пътуване на mamKami!

Благодаря Дет.Разбрах че и твоят път е бил добре и че си вече на гр земя.  Simple Smile
Тук е страхотно и хладно:)хладноооооо:) как е при вас?
чак вечер е за жилетчица.
Напреднали сте много с темата,ще се включа пак при първа възможност.Малкият човек не иска да се "отлепи" от мен и плаче при всеки нов човек.Никога не е правил така newsm78,беше много об6тителен и контактен.Започва да се срамува и може би е за това.
Целувки за всички от нас    bouquet

# 169
Teopr благодаря ти, винаги си насреща за съвет   Hug

# 170
  • загубено
Момичета къде изчезнахте всички?
Топличкото май е навсякъде,затова да черпя една напитка всички ви.

# 171
тука сме,ама не пише никой.
страхотни коктейлчета,както ми е жега,всичките ги искам!
Мерси за почерпката  bouquet

# 172
И аз съм все на линия, ама... и аз така казвам, никой не пише, че аз ли да досаждам на хор'та.
Много благодаря за коктейлчетата!
Ще използвам да се похвалим, че от днес малкия яде пасирана ябълка, промених си решението за захранване със зеленчук.
И да се оплача от нашия педиатър - каза да захраня с портокалов сок разреден 1:1 с вода  #Cussing out . Естетвено, че няма да го послушам, но много бях учудена...
Теорг, как е коремчето, бебка рита ли много? Аз бях бременна зимата и се чувствах много тромава, представам си лятото в тези жеги сигурно е по-трудно.
Целувки от нас  Heart Eyes

# 173
пак аз!
Момичетата които са раждали в държавна болница, сигурно ще могат да ми отговорят.
чета ,че в БГ като отиваш да раждаш,всяка болница си има списък с необходими неща ,които трябва да занесеш.
Става въпрос за памперси,превръзки,лигнин и т.н.
Тук,за Атина как стоят нещата?Какво трябва да нося,някой знае ли?
Имам уговорка с лекар в Аретео,но като го попитах ,той само махна с ръка и ми разправя ,че като дойдел момента нямало да имам време да помисля за приготовления и чанти за болницата.
НИщО не ми каза,нищо. newsm78 И все е зает,дори по тел.не го чувам
То това ми е ясно,но дори и да отида така,после мъжа ми ще трябва ли да носи нещо.
За съжаление хич не го бива в пазаруването.
Половината неща ги забравя,други ги обърква и накрая винаги нещо забравя на касата(след плащането)
Трагичен случай,настина искам да съм подготвена все пак.
Не мога да се занимавам с глупости в последния момент и гаранция ще се нервирам.
Пишете ако знаете нещо,мерси предварително

# 174
Здрасти Лилянчо,за досаждане хич не говори,че по едно време благодарение на теб живна темата.
Хептен се бяхме успали,или сме много срамежливи.......е предполагам ,че за момичетата които работят  е по трудно да намерят време.
 Hug на всички и приятна вечер,от утре пак започват жеги.....

# 175
Сузи, благодаря!
Извини ме, и ти си коремче, разкажи как се чувстваш, риткат ли малките краченца? За съжаление не знам какво се носи тук в болницата...

# 176
Лилянчо,ритка бебето,но напоследък доста по рядко и по слабичко от преди.
Май няма толкова място ,горкичкото ми то.
Малко се бях притеснила за това ,но разбрах ,че било нормално.Пък и е по едричък и го чакаме по рано от предвидения термин.
А иначе бременност и жега си е изпитание сериозно де Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ще стискаме зъби,къде ще ходиме....

# 177
Сузи, аз също се бях притеснила, че по-малко рита, даже се радвах като ритне, все за най-лошото си мислех  Embarassed . Накрая само усещах как се намества. Едвам спях, почти не спях, много ми тежеше. В жегите сигурно е нетърпимо, но стискаме зъбите, няма как. Сигурно нямаш търпение да се "запознаете". Вече си спомням с умиление за бременността и колко хубаво беше да мързелувам  Blush

# 178
  • загубено
Аз съм раждала в дар болница в Атина "Елена".Нищо не съм носила освен лични принадлежности(четка заби,паста.....).Всичко др го има памперси,дам превраски......и ношница си носих,че си исках моята.
А и паспортите на двамата родители ми искаха.Май това беше.
Ако има нещо друго питай,няма проблем.
И мляко има за бебетата ,но бяха малко  резервирани към това.Дет лекар го изписва ако прецени че бебчо е голям.Но е за предпочитане да го слагаш на гърдата да суче ,че по-бързо слиза млякото.Ама моят беше голям и си ревеше за ядене.Таму даваха.

# 179
Момичета, благодаря ви за пожеланията!!!   bouquet
Имам си голямо момиче вече  Laughing
Ние сме от 15юли тук и си прекарваме страхотно! Малкият само тича към морето и чака вълните  Laughing
Някой ходи ли на плаж в посока Рафина, Лутца, Неа Макри, Порто Рафти?

Общи условия

Активация на акаунт