мами в ГЪРЦИЯ - 5

• 29 502
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
det, добре завърнала се!  Hug
Радвам се, че пътуването е минало добре! И аз се надявам да разгледаш Атина по-скоро  Wink Целувки на Алекс!

# 151
Здравейте и от мен в новата тема! Днес изчетох какво сте писали, не бях влизала дълго време. Ние се подготвяме за пътуването за Гърция, аз пазарувам като луда, все едно че ще ходя на острова на робинзон... как ще се натоварим, не знам...
Момичета, продава ли се марката Мустела в Гърция?

# 152
margre, здравей! Днес стоях половин час пред щанда с млеката и кашите, имаше какво ли не, не се сещам за Мустела... Утре ще ходя пак на супера и ще проверя дали има, ако искаш напиши ми какво точно на Мустела те интересува, че ако има да видя и цените.  Hug

# 153
OLYMPIA, честита рожденичка! Да ти е жива и здрава и много да те радва!   Two Hearts

nbirthday    ura   Tada

# 154
  • Гърция
Честит рожден ден, Джулиана!
Много здраве и щастие!

margre, не съм виждала Мустела тук. Аз използвах козметиката им за бременни, взех си я от Бг и не съм много доволна. Ако искаш нещо конкретно по-добре си го носи.

# 155
Лилянчо, благодаря ти, Мустела е френска марка козметика за бебета и бъдещи майки. Явно я няма в Гърция, или я има под друго име, както става с лекарствата.
Teopr, аз също не съм доволна от продуктите им за бременни. Мазах с продукта за стрии- тъкма се възгордях че нямам нито една и в края на бремеността за една нощ корема ми стана като бродиран  Cry . Но пък бебешките им продукти са супер - масажното олио,  кремчето за подсичане и измиващите продукти според мен са много добри.
А каква бебешка козметика купувате от Еллада?

# 156
И пак аз  Simple Smile  Видях назад по страниците, че сте обсъждали тема, която много ме вълнува - с езиците - кой какъв език да говори и как ще проговори детето. Само аз ли съм се събрала с грък, който не говори български  ooooh!? Завиждам на тези от вас с "говорящи"  мъже! Моят знае на български "наздраве" и "довиждане", и на всичкото отгоре ги бърка  ooooh! Миналото лято на масата, както се бяхме събрали цялата рода, вдигна чашата и каза гордо - "довиждане!"  Laughing
Естествено аз съм била виновна че не говори, понеже не съм го била учила...

# 157
и от мен
 newsm59
на Джулиана!!!

и аз се чудех къде са ги намерили тея бг говорящи мъже newsm78 естествено има моменти,в които като не знаеш езика е по-добре....особено при неразбирателство със родителите на партньора Simple Smile

# 158
Olimpia,
да ти е здрава ,щастлива и все така красива рожденничката:)
Аз се мазах с Fissan и един друг крем от Motherscare ,ама не му помня името.
Стрии нямам ни една,но все си мисля,че това не се дължи на кремовете,но кой знае.
Моя мъж също не знае български,то къде ли да го научи като не  е ходил в България.
Вероятно знаещите български са били студенти в България или имат някакъв бизнес там.
Аз не се притеснявам за малката- говоря и най-вече на български,
баща и само на гръцки.
Така или иначе ще научи и двата езика-не  е единственото дете на този свят с различноговорящи родители.

# 159
  • Гърция
и аз се чудех къде са ги намерили тея бг говорящи мъже newsm78

Моят беше студент в Бг Wink, така че е нормално нивото му на българския да е академично Laughing. Истината е, че всичко е въпрос на желание, време и задължително да живееш в България поне известно време за да го проговориш свободно.

# 160
Ох, явно съм се сбъркала вече - само каши и пюрета в главата ми.  Crazy
Сетих се после, че не за храна става дума. Сбърках Мустела с Милупа...
За бебешка козметика ползвам Чико и Джонсън. Simple Smile

# 161
Здравейте мами!!Извинявам се, че нахлувам но имам  питания, утре съпруга ми тръгва за Солун.
Какво е състоянието на пътя от Игуменица до Солун. Преди време бяха започнали магистрала, довършена ли е? Интересни места в Солун. От къде мога да си купя сирене Фета.

# 162
  • Гърция
mariposa , новия път го пуснаха преди повече от година, вече не се минават онези гадните завои. Сирене може да си купиш от всеки супер маркет, и на кило от тенекия, и в кутии, които според мен са по-удобни в твоя случай. Интересни места има много, но зависи за колко време ще сте в града Wink. Ако сте за малко идете до Бялата кула, близо до нея има няколко музея (питайте и ще ви упътят), ако ви остане време качете се до крепостта, там има и хубави таверни.
Лек път и весело изкарване!

# 163
mariposa , новия път го пуснаха преди повече от година, вече не се минават онези гадните завои. Сирене може да си купиш от всеки супер маркет, и на кило от тенекия, и в кутии, които според мен са по-удобни в твоя случай. Интересни места има много, но зависи за колко време ще сте в града Wink. Ако сте за малко идете до Бялата кула, близо до нея има няколко музея (питайте и ще ви упътят), ако ви остане време качете се до крепостта, там има и хубави таверни.
Лек път и весело изкарване!
Благодаря ти много!!  bouquet

# 164
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали някой от вас е пътувал наскоро с автобус от София до Атина, колебая се коя фирма да избера - вариянтите които намирам са Eurolines (Карат-С), МТТ и Турист Сервиз, не съм пътувала с тях и ще съм много благодарна ако някой може да сподели лични впечатления, все пак пътуването е 12-14 часа...

Общи условия

Активация на акаунт