Пишман цветарки тук съветват се напук!- 11

• 42 098
  • 559
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,някой знае ли откъде мога да се снабдя с коренчета за разни подправки като босилек,мащерка и други подобни?

# 151
Стели преди няколко теми писах че това е боклук #2gunfire нищо не рпави само си даваш парите, колкото и да пръскаш, нищо не рпави Peace

Аз пък съм доволна - на 2 пъти успявам да махна листните въшки по розите на вилата, и то с еднократно пръскане Grinning

Момичета,някой знае ли откъде мога да се снабдя с коренчета за разни подправки като босилек,мащерка и други подобни?

Виж при бабите по пазарите.

# 152
  • На края на света !
най добре си купи семенца ще ти свършат чудесна работа.
А някой от вас отглежда ли трилисник да ми даде съвет как да спра издънките
Аз имам но постоянно пуска издънки ,сега посадих няколко коренчета в градината дано там да остане сам корен .преди години имах един огромен трилисник от него пък една издънка не се появи а тези сега са като напаст.
ето един от тях

# 153
Стели преди няколко теми писах че това е боклук #2gunfire нищо не рпави само си даваш парите, колкото и да пръскаш, нищо не рпави Peace

Аз пък съм доволна - на 2 пъти успявам да махна листните въшки по розите на вилата, и то с еднократно пръскане Grinning

Виж при бабите по пазарите.

много се радвам за теб, но при мен нямаше никакъв абсолютно ефект #Cussing out

# 154
  • На края на света !
С лисните въшки по розите аз се справям с вода и веро .
Но с бялата въшка на един храст все още не мога да се справя а я пръскахме с какви ли не отрови .
Сега е на вода и домашен сапун да видим дали ще има ефект. newsm78

# 155
най добре си купи семенца ще ти свършат чудесна работа.
Къде в центъра може да се купят?Сега биха ли могли да се засадят?Много съм пишман... Embarassed

# 156
Trislon, март месец в Добрич има панаир за семена- има и за ...от пиле мляко.
Да знаеш за догодина!

Това просто беше моя начин да се запиша, че отсъствах малко от пространството.
Все пак заглавието е мое, доколкото си спомням... Hug

# 157
аз си засях сакъзчето да отбележа, в една малка саксийка, ако се хване ще пресаждам, на сянка е и навън, да го прибера ли докато се хване?

# 158
Но с бялата въшка на един храст все още не мога да се справя а я пръскахме с какви ли не отрови .

Да нямаш предвид белокрилката newsm78 Скоро пак поствах една рецепта с чесън - защо не я пробваш?
Аз сега като ида на вилата първата ми работа ще бъде да набода скилидки чесън и семена от латинки между розите, за да гонят въшките. Малко късно, ама поне да знам за следващата година дали има ефект...

аз си засях сакъзчето да отбележа, в една малка саксийка, ако се хване ще пресаждам, на сянка е и навън, да го прибера ли докато се хване?

Няма значение, важното е да не му е много горещо.

# 159
  • На края на света !
honey13
ще пробвам и с чесън,незнам дали е белокрила но те са едни ситни и порепнали навсякъде ,един дядо каза че това е бялата въшка.

# 160
Теди, не му трепери толкова - те сакъзчетата са малко куча марка! само не го дръж на пряко слънце докато се хване  Peace

Нелли и аз имам трилистник и непрекъснато избива листа и расте като луд  #Crazy майка ми е засадила в едни огромни саксии, но аз не искам моят да става толкова голям  Rolling Eyes (обичам малки цветя  Rolling Eyes)

аз ползвам течна тор на Лактофол за цъфтящи и нямам оплаквания! вече втора година я ползвам и мушкатата ми се скъсват да цъфтят  Mr. Green

мимиту, добре дошла  Hug отдавна се питам къде се запиля  hahaha

латинките да не би да гонят въшките  newsm78 това не съм го знаела! а иначе аз моите въшки по хризантемите с вода и сапун ги изгоних  #2gunfire

# 161
  • БГ
ей дано се получи с моето че така си го изпросих Blush много си го харесах, а иначе имам много ипомея за раздаване, само незнам защо й пожълтяват листата и по- скоро побеляват, да не би от това че там вали дъжда или се опичат от слънцето имали ли сте такива проблеми досега?
Тедито, пожълтяването на листата може да се дължи на липса на желязо в почвата, при мен често се получава пролетта  на градинските цветя, слагам зелен камък, тази година слагах и на петуниите бяха почнали да жълтеят листата и да изсветляват цветовете

# 162
ей дано се получи с моето че така си го изпросих Blush много си го харесах, а иначе имам много ипомея за раздаване, само незнам защо й пожълтяват листата и по- скоро побеляват, да не би от това че там вали дъжда или се опичат от слънцето имали ли сте такива проблеми досега?
Тедито, пожълтяването на листата може да се дължи на липса на желязо в почвата, при мен често се получава пролетта  на градинските цветя, слагам зелен камък, тази година слагах и на петуниите бяха почнали да жълтеят листата и да изсветляват цветовете

Ако не можеш да намериш зелен камък, можеш да го замениш с Лактофол - актив. Аз така пооправих един от рододендроните, който беше с почти съвсем пожълтели листа.

# 163

да ти кажа те побеляват, не пожълтяват, а иначе ще пробвам зеления камък ако видя че стане зле Peace

# 164
Здравейте. Имам един лимон и има листни въшки по него. Взех някакъв препарат против листни въшки да го напръскам та дано умрат но се чудя дали е много вреден този препарат. Лимона ми е в стаята не мога да го изнеса навън защото е доста голям и като пръскам отиват капки от препарата навсякъде по пода и килима. Тези препарати вредни ли са за хората и могат ли да се пръскат в стая?

Общи условия

Активация на акаунт