Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 270 640
  • 985
  •   1
Отговори
# 540
Няма проблем да се изписва Осцилококцинум стига това да става, съгласно принципите на хомеопатията и да има картина за лекарството. А не, както гласи известната реклама да се пие за профилактика  Peace

# 541
Да разбирам, че го е изписала за профилактика?
Мислех, че има изявена картина Peace

# 542
Момичета, ако някой има ли впечатления от др.Симидчиева моля да ги сподели.

# 543
  • София - Варна - Бургас
Да разбирам, че го е изписала за профилактика?
Мислех, че има изявена картина Peace

Няма такова хомеопатично предписване "...за профилактика" а и в "картината" му попадат не повече от 5-6% от хората.

# 544
  • Бургас
Няма проблем да се изписва Осцилококцинум стига това да става, съгласно принципите на хомеопатията и да има картина за лекарството. А не, както гласи известната реклама да се пие за профилактика  Peace

За профилактика го изписа, като започваше да ходи на градина.

# 545
  • София - Варна - Бургас
Няма проблем да се изписва Осцилококцинум стига това да става, съгласно принципите на хомеопатията и да има картина за лекарството. А не, както гласи известната реклама да се пие за профилактика  Peace

За профилактика го изписа, като започваше да ходи на градина.

Дори в рекламата му се казва: "...при първите симптоми на Грип!"

Дори и по телевизията компетентните лекари казват:...при грип не се дават Антибиотици!" но, кой да ги чуе...

# 546
Виждам, че има хора които препоръчват д-р Димитър Янев, от който аз лично си изпатих. За мен той е изключително комерсиален и хипократовата клетва е много далеч от него. Когато възникнат основателни въпроси около лечението по телефона се прави на ощипан и препраща към други лекари.

Първо ме набуха с антибиотици и от цялата ми терапия нямаше никакъв резултат по една много елементарна причина, той е некомпетентен според мен.

И след "Терапията" му, когато го попитах за това как да изчистя влиянието на антибиотика, не направи абсолютно нищо, сякаш крие тайна и си направи устата за повторна такса.

Моят съвет е да стоите далеч от този не донаучен УНГ и псевдо-хомеопат.

МЕРКАНТИЛЕН ДОКТОР!!!

# 547
Момичета, това което пишете за хомеопатията не е съвсем вярно. Например това, че първият път се пият гранули, а след това в лекарството трябва да е течно-това изобщо не е така. Също и факта , че може да се препишат повече от едно  на един път, също не отговаря на истината. В хомеопатията съществуват различни течения- индийско, гръцко, руско и т.н. Затова всеки лекар-хомеопат лекува според течението, в което е обучен или пък е получил по-добри резултати. Не бива нещо, което не го познаваме да го съдим от позицията на знаещи. Аз си позволявам да ви препоръчам да използвате лечение, които при вас са имали положителен ефект, без значение от точния му вид. Не се подвеждайте по чужди мнения, защото ефекта при всеки човек е различен. съобразявайте се само с вас самите. Лично аз ходя при д-р Павлова и д-р Симидчиева, вече 4 години и съм много доволна и от двете им. Те споделят един общ кабинет и когато едната е заета се консултирам с другата. Вярно е , че те си закупиха апаратура, която може да определи например видовете алергии или пък бактерии, паразити или вируси. Докато съм чакал пред кабинета ум съм чувала много добри отзиви, но и веднъж и чух  и един негативен. Това, че моето семейство се чувства  много добре от тяхното лечение ме кара да ходя пак при тях  да не търся други лекари. Мисля, че никой човек не може да се хареса на всички, така че д-р Павлова и -р Симидчиева са избора на мен и моето семейство.  Дано да съм ви била полезна.
Желая спорен  ден на всички вас.

# 548
Момичета, това което пишете за хомеопатията не е съвсем вярно. Например това, че първият път се пият гранули, а след това в лекарството трябва да е течно-това изобщо не е така.

Мисля, че после може пак да е гранулка, стига да е различно лекарство от предното. Важното е при повтаряне на приема на едно и също лекарство след това то да бъде в течна форма.

Ако става въпрос за д-р Павлова, която изписва хомеопатични лекарства, след като тества на някакъв апарат, не бих се доверила  Peace Това е мое мнение, още повече, че имам позната, която с години ходи при нея, доволна е като цяло, но пък болежката й си стои ...

# 549
Павлова не е никакъв хомеопат. Разчита 90% на показанията на апарата, а не на въпроси и отговори на пациента и лични наблюдения. Не прави дългосрочно проследяване, а работи на парче.
Дори лекарствата й са приготвени чрез лъчението на апарата, а не чрез хомеопатично разреждане.
Какво да говорим повече? Пълна каша. Само който не е ходил на истински хомеопат, може да й се върже (както бях и аз преди)
Освен това напоследък изглежда доста зле - унила, болнава, напълняла. Един лекар, който на себе си не може да помогне, не ми го хвали.

# 550
Някой има ли мнение за д-р Татяна Джокло?

# 551
Някой има ли мнение за д-р Татяна Джокло?
Аз и преди съм писала, че за мен лично д-р Джокло е един доста меркантилен лекар.

# 552
  • Бургас
Вече 8 месеца детето ми посещава д-р Хараламбиева. Тя е от Добрич, съпруга на д-р Стойчев, педиатър и класически хомеопат. Идват всяка първа събота на месеца в Бургас.
Излекува ни дерматита, който беше по цялото тяло и в много тежка форма, и грип изкарахме зимата и бронхит. Всичко излекува като всеки път предписва само едно-единствено лекарство. Винаги ми вдига телефона и е един от малкото лекари, които звънят, ако не са имали възможност да отговорят на момента.
Никога не ме е таксувала за обажданията по телефона.
Наистина може би всеки трябва да намери своя лекар.
Успех на всички!

# 553
Никога не ме е таксувала за обажданията по телефона.

Късметлийка Wink

# 554
  • Бургас
Кашпичка, предполагам не си ходила в Добрич в кабинета на д-р Хараламбиева? Аз съм ходила и там на ценоразпис си пише, че взема по 30лв ( по спомен пиша, че ходихме декември 2011) за разглеждане на случай по телефон, скайп или ел.поща. Така че, тя жената си го е написала.
На мен не ми е вземала пари, предполагам защото ние от декември всеки месец си ходим на хомеопатично проследяване т.е аз всеки месец и плащам за преглед. Вие, ако само сте записани като пациенти, а когато е в града нямате причина за преглед и всеки път искате да ви лекува само по телефона без да и плащате - ами ако бях на нейно място и аз щях да искам пари. Ако живееше в Бургас, щяхте да отидете в кабинета и да и платите, нали?
Не искам да и ставам адвокат, жената ми помогна толкова много,когато всички вдигаха ръце и се чудеха какво е това чудо. Знам, че откакто я посещаваме детето ми е пило само Панадол и Нурофен за висока Т.
Ако се налага и по телефона да и плащам - бих го направила!
Не ми се говори за всички онези лекари, които ей така ми вземаха парите без нищо да направят и гледаха детето ми с отвращение да не кажа, защото той изглеждаше ужасно.
Съжалявам, но наистина преживях лична драма и не е ставало въпрос за сополки и кашлица.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт