Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 270 575
  • 985
  •   1
Отговори
# 645
Аз препоръчвам специално д-р Стойчев, изключително добродушен, мил, внимателен и спокоен, за разлика от д-р Хараламбиева, която е на настроения Rolling Eyes

# 646
  • Бургас
Само един ден в месеца ли преглеждат??? Ами ако се разболеете на следващия ден какво правите, чакате цял месец?

# 647
По всяко време вдигат телефона, обаждаш се обясняваш какво ти е, ако се налага отиваш на лекар преглеждат те, слушат те със слушалка и се обаждаш да обясниш подробно състоянието си.изписват ти лекарства по телефона.Като идват отиваш да те видят и си плащаш за това че са те консултирали по телефона.
Мен лично това не ме устройваше защото при сина ми всичко се развиваше за часове.Накрая се оказваше че съм изсипала сума пари а той все болен си беше.Вече не сме при Хараламбиева Peace

# 648
  • вкъщи
И аз търся хомеопат ,на когото да се доверя на 100 процента.Доста години бяхме при Ферфериева,на дъщеря ми помогна безкрайно,от 2 годишна не е пила антибиотик,а вече е на 10 г почти.При сина ми също помагаше,но като тръгна на ясла нещата се промениха.Стигна се до бронхит и от тогава вече и нямам доверие.Спряхме да ходим и заради многото чакане пред кабинета,изобщо загубих доверие поради много причини.И сега горкото дете пие какви ли не лекарства,много ми се иска да започна пак с хомеопатия,но искам да е хомеопат в Бургас,а не гостуващ.

# 649
В кабинета на Вълков преглежда доктор който е от София мисля че се казва Гълъбов.Можеш да разпиташ и да пробвате.Мисля че не гостува а живее и преглежда тук.Чух много добри отзиви за него Peace
Аз и децата сме при Вълков и съм много доволна Peace

# 650
  • Бургас
По всяко време вдигат телефона, обаждаш се обясняваш какво ти е, ако се налага отиваш на лекар преглеждат те, слушат те със слушалка и се обаждаш да обясниш подробно състоянието си.изписват ти лекарства по телефона.Като идват отиваш да те видят и си плащаш за това че са те консултирали по телефона.
Мен лично това не ме устройваше защото при сина ми всичко се развиваше за часове.Накрая се оказваше че съм изсипала сума пари а той все болен си беше.Вече не сме при Хараламбиева Peace
\

Споделям мнението ти за Хараламбиева, при нея се мъчихме 2 години. Като й звъннех имах чувството, че й досаждам, така се държеше, а за цените да не говорим.
Сега при Вълков направо се родих, първо винаги от първия път ни лекува и който ходи при него, знае взема по 10 лв., ако се наложи втори път да ходиш или 5 лв. или нищо не взема. За мене той е виртуоз.

# 651
Споделям мнението ти за Вълков, след като месеци се влачи при Хараламбиева със секрети и кашлица при Вълков подобрението дойде за часове, направо не можех да повярвам Crazy

Да, Хараламбиева все е крива и нацупена, за около 8 месеца веднъж да е била в настроение.Както и да е, на нас не ни помогна, има хора които са много доволни обаче. Явно всеки трябва да намери своя лекар Peace
Веднъж ми се наложи да звънна на Стойчев за консултация по телефона, консултира ме и ме успокои без да съм му пациентка, за мен той е лекар по призвание.Затова препоръчвам него, а не жена му Peace

# 652
  • Бургас
А Вълков дали приема нови пациенти?

# 653
За съжаление не, но в кабинета му сутрин преглеждал д-р Гълъбов, който според Вълков бил много добър специалист.Може би е тук за да поеме тези които не могат да се запишат при Вълков.

# 654
Д-р. Джокло Hug
Много съм доволна. Когато Маито беше по-малка, като спеше хъркаше като дъскорезница, често боледуваше, правеше ангини, фарингити и отити. Антибиотиците ни бяха ежедневие. Докторите казаха, че има трета сливица и трябва да се оперира. Посетихме Джокло и след 2 седмици детето спря да хърка. Естествено не оперирахме сливиците. От тогава почти не е боледувала, а и дори да се разболее, с консултациите на докторката нещата бързо се разминават, а острите състояния бързо ги овладяваме.

# 655
Моля ви, споделете отзиви за д-р. Спасова (педиатър-хомеопат)! Децата вече доста си влошиха алергиите...А д-р. Вълков сигурно ли е, че не приема нови пациенти?

# 656
  • Бургас
Има ли вече отзиви за Гълъбов. Всеки ден ли преглежда? Какви са цените?

# 657
  • Бургас
д-р Гълъбов - препоръчвам Ви го като лекар и хомеопат. Той е един от първите хомеопати в България. Работи в кабинета на Корнел, май само сутрин. Вдига си телефона и е внимателен.

# 658
Търсих по-назад в темата , но не намерих телефон на д-р Гълъбов, ще може ли да ми го прати някой на лични?

# 659
Телефон на Гълъбов няма, записванията се правят на телефона на секретарката на Вълков 0888302023.

Общи условия

Активация на акаунт