Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 270 575
  • 985
  •   1
Отговори
# 660
благодаря ти!

# 661
За нищо Hug Сподели после впечатления и самия Вълков много хвали Гълъбов Grinning Дано да е твоя лекар Grinning

# 662
  • Бургас
запис да ви следя...Ние ходим при Вълков

# 663
и аз само запис, че темата ми е интересна  Laughing

# 664
  • Бургас
Запис

# 665
Има ли вече отзиви за Гълъбов. Всеки ден ли преглежда? Какви са цените?

Първо интервю - 50 лева. За преглед  - не знам, още не сме ходили, но ще пиша. След първото интервю дава л-во в шишенце. Изписва 10 други за спешни случаи на Боарон, казва да се дават по 3-5 гранулки на "сухо". Моите  хора вчера взеха да смърчат и да кашлят - каза да започна Инфлуенцинум на 4 часа, и еднократно от Ферум Фосфорикум....

Мнения по въпроса от по-опитните?

# 666
  • Бургас
Този Инфлуенцинум май на всички го изписва каквито и да са симптомите.

# 667
АААааа, зависи Grinning Вълков всеки път изписва различно лекарство на сина ми Wink не е само инфлуенцинум.

# 668
  • Бургас
Ставаше въпрос за Гълъбов

# 669
 Joyразбрах Grinning

# 670
  • вкъщи
Хм,как така изписва 10 други за спешни случаи?Нали е класически хомеопат?
Колко време продължава първото интервю?Изписа ли ви конституционно лекарство?В каква потенция е?

# 671
  • Бургас
Хм,как така изписва 10 други за спешни случаи?Нали е класически хомеопат?

Идеята е да разполагате под ръка с тези лекарства и по спешност, след консултация  и уточняване по телефон или през нета, да се използват, т.е. - спешна хомеопатична аптечка. Това е умна идея.

# 672
Умна идея --?????????????????
Но
За съжаление нищо общо с класичесаката хомеопатия.

# 673
Не виждам проблем човек да си има вкъщи хомеопатични лекарства и след преценка на хомеопата му, да ги ползва. Това е много удобно, когато хомеопат и пациент са в различни градове, а още повече, ако става въпрос за остро състояние. Естествено, предполага се, че е имало интервю преди това и хомеопатът е наясно с реакциите и поведението на този, когото лекува. Едно такова предписание може да отговаря на принципите на класическата хомеопатия.

# 674
Не е проблем да си имаме ХЛ в къщи .
Според мвн е в начина на прием
по 3.5 гр на два часа.

Общи условия

Активация на акаунт