Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 268 685
  • 985
  •   1
Отговори
# 825
  • Бургас
Някой има ли мнения и впечатления от доктор Балкански?

# 826
  • България
Някой от вас посещава ли Александър Папанчев - той идва всеки месец до Бургас. Ние заппочнахме да се лекуваме при него и засега съм доволна.

# 827
  • Ямбол
Здравейте, препоръчайте ми добър хомеопат, за лечение на детенце с чести гнойни ангини. Ако някой е имал същия проблем и има резултат моля да сподели. Също е важно да дава консултации по телефон, защото сме от Ямбол. Благодаря предварително  bouquet

# 828
  • Across the Multiverse
Много ми беше полезна информацията тук и се записвам да следя темата. Търся хомеопат за дъщеричката ми (2 г.) и искам да попитам има ли майки с деца на тази възраст при д-р Корнел? Как протича преглед при нея на малки пациенти? Въобще впечатления...

# 829
  • Бургас
Аз записах сина ми при нея, когато беше на 3г. Прегледа не е по-различен от този при педиатър с тази разлика, че трябва да следиш много внимателно симптомите и да й ги кажеш, включително и ако има промени в поведението и т.н. Иначе първоначалния преглед е около 1 час. Предварително се подготви, ще иска информация какво е преболедувала до сега, характера й какъв е, навиците й, страховете и т.н.

# 830
  • Across the Multiverse
Благодаря много! И аз бях чувала, че са доста подробни интервютата и това много ме радва, само не знам как ще накарам малката да стои 1/2-1 час. в кабинета мирна?!

# 831
  • Бургас
В кабинета има малък детски кът с играчки  Laughing

# 832
  • Across the Multiverse
Хахахаха, благодаря ти! Знаех си, че има уловка  Wink
А Корнел, Гълъбов и Вълков са всички на едно място и една секретарка им записва часовете, така ли е?  Thinking

# 833
Хахахаха, благодаря ти! Знаех си, че има уловка  Wink
А Корнел, Гълъбов и Вълков са всички на едно място и една секретарка им записва часовете, така ли е?  Thinking

Да, точно така.  От три месеца сме записани при Корнел. Малката е на 18месеца.Досега успешно е излекувала перибронхит и грип. Надявам се скоро да не ми се наложи да прибягвам до услугите ѝ. Иначе като внимание за сега съм доволна.

# 834
  • Across the Multiverse
Благодаря за отговора! По принцип много ли се чака при Корнел за час за интервю? В смисъл, ако звънна утре за другата седмица ли ще ми дадат час или за след 3 седмици примерно?

# 835
  • Бургас
Зависи колко е натоварена. За сина ми чакахме седмица. За мен - 2 дни.

# 836
...само не знам как ще накарам малката да стои 1/2-1 час. в кабинета мирна?!
Ферфелиева ни кара да чакаме 1 час, при условие че си бяхме запазили визита 2 месеца по-рано. А после ни отказа предглед "защото сме били закъснели", т.е не сме се явили на секундата, когато тя си е наумила. И къде си мисли, че можем да чакаме 1 час с две малки деца - в дупката която е обявила за "кабинет" ли?
А най-дразнещо беше възмутителното и безцеремонно отношение - "това е положението, ако не ви устройва, отивайте си".
Изключително сме разочаровани...Close
А сестрата ... - дребна, злобна, змийка душица... (не заслужава повече думи!)
Няма да стъпим повече при тях. Нашите приятели - също. Sad

# 837
При д-р Корнел нещата стоят по следния начин - интервю 1-1,5ч. като както някой беше писал напред се интересува от всичко - болести, навици, страхове, как изглежда като е болно детето и т.н. В последствие трябва да обръщаш внимание, когато има проблем как изглежда и как се държи детето, например Тони ми вдига често температура от зъби и главно с това я занимавам д-р Корнел - та, на 37,8Т е жизнена, със зачерени бузи, пие повече вода, не е отпусната, не и се спи повече от обикновенно, не е крива, не и светят очичките, като при грип примерно и т.н.. Всеки път и прави щателен преглед - уши, гърло, слуша гърдичките и гръбчето, опипва и нещо стомахчето и т.н. Такива щателни прегледи и е правила само д-р Згурова, в Дева Мария.. Когато изпише нещо, държи да се чуваме в определено време, примерно сутрин от 10 до 12 или вечер след 18. Ако сме се уговорили или ако се наложи спешно през секретарката се свързвам с нея.. По телефона трябва да си по-настоятелна-не да звъннеш веднъж и да чакаш да ти върне обаждане - в уговорените часове звъниш до последно.. много са ми интересни някои "принцеси" -звъннала веднъж и после "Корнел не си вдига телефона".. Знам, че по принцип връща обаждане, но не ми се е налагало - винаги съм била достатъчно напориста Wink Та общо взето това е - на нас ни излекува бактериални градински сополи, помогна за изграждането на имунитет преди да отидем на ясла и най-важното беше до мен, когато вдигахме 39+Т от зъби.. От половин година Тони е при нея и дори към антибиотични капки не сме посягали, а преди това за една година бяхме пили Алгументин и Панцеф.. Спрях се на нея, защото е и педиатър Simple Smile От миналата седмица и аз съм нейна пациентка Simple Smile

# 838
  • Бургас
Хайде да не зачекваме пак темата дали си вдига телефона и не Корнел. Когато "принцесите" ѝ звънят в деня и часовия интервал, който им е посочила за проследяване на лечението, на номера, който им е дала, а телефонът не просто дава свободно, а е изключен? И остава изключен още ден-два? Точно толкова, колкото му трябва на детето да се влоши и да се търси по спешност друг лекар? Щом на едни напористи вдига, а на други напористи не, то значи е на симпатии и антипатии тогава Whistling

# 839
  • Across the Multiverse
Момичета, кажете според вас кога е удачно да се заведе детето за първоначално интервю- когато е здраво или когато има някакъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт