Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 268 654
  • 985
  •   1
Отговори
# 840
  • Бургас
Определено когато е здраво. Тези часове обикновено се дават напред във времето и са продължителни, едно болно дете трудно ще ги дочака и изтърпи.

# 841
Mомичета, дайте моля мнение за д-р Гълъбов. По празниците д-р Корнел я няма и се наложи да избирам между д-р Вълков и д-р Гълъбов. Избрах Гълъбов и си мисля, че съм дръпнала късата клечка - много се разочаровах, в следствие на което захвърлих всички гранули и малката е вече на АБ.. Убедена съм, че ако Корнел си беше тук, щеше да ни се размине, т.к. съвсем скоро се справи с гной в моите синуси без пункции и АБ.. Оф, много ми е смотано.. Sad

# 842
  • Бургас
Аз не съм доволна от него.

# 843
Аз не съм доволна от него поради ред причини:
Закъсняваше с графика с 40мин. и ни претупа, не можада скрие досадата си и само дето не ми отвори вратата накрая да си ходим (не че Корнел не закъснява, но винаги отделя нужното внимание на пациентите си с риск да закъснее още повече с графика). Говореше ми виокомерно, прекъсваше ме, няколко пъти ми натърти, че детето не е негов пациент, но това не му попречи да вземе 20лв. за "прегледа". Не прегледа детето въобще - наложи се аз да му кажа поне да я преслуша, като се има в предвид, че отидох с рецепта от личната, на която пишеше Панцеф!!!!!, а проблема беше фарингит, който към днешна дата е бронхит, а ние сме на инжекции.. (по принцип Корнел слуша гърдичките, гледа ушите, нослето, гърлото, дали не излиза някое зъбче и т.н....) Написа ми рецепта от двете страни с гранули, които да си имам в аптечката, но без да ми обясни кое за какво е.. На едното за кашлица беше написал дозировка, но след като му звъннах буквално ми се изсмя в слушалката и с несмешка ми заяви, че не трябвало да го давам, той само ми го бил написал - ами нали детето ми е с кашлица, мамка му.. За температурата, кашлицата и сополите не ми предписа нищо, като реши да продължа с ШС, както д-р Корнел ми е казала за първите 3 дни до 37,8Т.. Да ама аз отивам с температура 39.. Вечерта отново вдигнахме 39,4, детето повърна зверски и на другия ден му звъня в 13ч., както сме се се уговорили.. Имам елементарна култура, знам как се говори с хомеопат, записала съм си нещата, които Корнел я интересуват принципно, но той ме прекъсна, каза пий "еди какво си" за кашлицата и ще се чуем довечера и ми тупна слушалката - и на мен ми писна, хванах си детето за ръчичка и в Дева Мария - сега сме на инжекции и свещички през дупето, защото Гълъбов не си свърши работата.. Може да е помогнал на много хора, но със сигурност дава фира, такова неадекватно поведение няма никъде.. Искрено се надявам, както някои други лекари и той да чете тук, че дано се погледне отстрани и си даде сметка, че към всички пациенти трябва да се отнася с нужното внимание и уважение, а не да ги прекарва на конвейер и че когато пред себе си има притеснена майка с дете на 1,8г. трябва да се държи подобаващо..

# 844
За Гълъбов има и други отрицателни отзиви.Ние сме при Вълков и когато отсъстваше, трябваше да избирам между Гълъбов и Корнел.Имайки предвид тук написаните оплаквания от пациенти, избрах Корнел и не съжалявам.Излекува децата ми, а мен ме консултира по телефона, независимо, че не съм й пациент.Даде си тел.номер, звънях й, абе, много съм доволна с 2 думи.

Онази
, той едно ХЛ ли ти изписа?

# 845
Не, на рецепта ми написа 4 без дозировка - "да си ги имам" и едно с дозировка, като подчерта, че това с дозировката е за кашлицата. Да уточня, аз отидох заради спастична кашлица, секрети в носа и еднократна, но висока Т. За Т бяхме на ШС3 до 37,8 и след 38,2 на доза Нурофен. Той ми каза да си продължа със ШС3 в дозировка 3х3 до края на деня и да се чуем вечерта. Чухме се - пак ми каза да продължа със ШС3, ама то детето си беше на Нурофен и Панадол, игнорира факта, че не можем 6ч. да издържим без температуропонижаващо, а ние вече бяхме почнали да редуваме Нурофен, Панадол, Ефералган и куул пач.. На обяд на другия ден пак се чухме - не ми даде възможност да му кажа, че е повръщала от високата Т, а само като чу, че я тресеше от Т ме прекъсна и ми  каза, ако пк се случи така дай и "еди какво си" (имам го записано някъде..) и ми звънни в 4:30ч. и затвори.. И аз си взех детето и благодарение на д-р Згурова и д-р Търнева от Дева Мария получихме адекватно лечение.. Верно с АБ, но пък д-р Конел после ще измисли нещо, надявам се..

# 846
  • Бургас
Писала съм по-напред в темата защо не съм доволна от Гълъбов и не искам да се повтарям. Аз се записах при него преди година. Впечатленията ми се припокриват с тези на Онази. Наистина става много нервен, когато му изостане графика. Доста е нетърпелив. Не изслушва дори когато се появят нови важни симптоми. Много често изписва Инфлуенцинум на поразия. И на мен го изписа, въпреки че симптомите си бяха съвсем очевидни, че е бактериална инфекция, която влачих два месеца.
Сега съм при Корнел.

# 847
Някой от вас посещава ли Александър Папанчев - той идва всеки месец до Бургас. Ние заппочнахме да се лекуваме при него и засега съм доволна.

Посещавала съм го! Взе си парите за първоначалното интервю за сина ми и след това потъна в дън земя, няколко пъти се наложи да го потърся първия път ми се скара, че звъня, а при следващите ми позвънявания не си вдигна телефона....
Никаква информация кога идва в Бургас, а се бяхме разбрали. че ще изпраща смс-си кога е в града за консултации и т.н. Бяхме се организирали още няколко жени от Бургас да се запишем при него, по препоръки от форума,но никоя от нас не е доволна от отношението и липсващата обратна връзка от негова страна!
Сега сме при д-р Джокло, която е и педиатър и мога да кажа, че успешно лекувам сина си при нея.
Препоръчвам я! Peace

# 848
Онази, не се тревожи, АБ може в последствие да се изчисти от организма.Вълков така процедира със сина ми.Нека сега малката оздравее.
От прочетеното до тук за Гълъбов, в скоро време си мисля, че ще остане без пациенти  Rolling Eyes

Тоз пък Папанчев, как така е взел парите, а не е осъществил интервюто? Или аз нещо не съм разбрала  newsm78 Лусия Чака ли се много при Джокло, на какви цени лекува, дава ли телефон за връзка?

# 849

Тоз пък Папанчев, как така е взел парите, а не е осъществил интервюто? Или аз нещо не съм разбрала  newsm78 Лусия Чака ли се много при Джокло, на какви цени лекува, дава ли телефон за връзка?

Не си ме разбрала, имаше проведено интервю и съответно платено за това! Но в крайна сметка много полза от него нямаше след като последващо лечение така и не се проведе поради заетостта на хомеопата и невъзможната връзка с него.
Все пак става въпрос за малко дете и колкото по бързо се вземат мерки, възможността от усложнения намалява. Както и да е... важното е, че открихме нашия хомеопат и сме доволни. Peace
При д-р Джокло имаш връзка директно с нея (не чрез секретарки или заместнички) много държи на обратната връзка, чували сме се и неделя. Не се е налагало да чакаме, цените са нормални.

# 850
Онази, не се тревожи, АБ може в последствие да се изчисти от организма.Вълков така процедира със сина ми.Нека сега малката оздравее.
От прочетеното до тук за Гълъбов, в скоро време си мисля, че ще остане без пациенти  Rolling Eyes
Благодаря за успокоението  bouquet
Вчера бяхме при д-р Корнел. Както винаги прегледа беше много внимателен - гърло, уши, носле, гърди, зъбки.. и се оказа, че всичко е започнало от един нов кътник, а пневмонията ни е вирусна и Тони беше поредното дете с едни и същи симптоми, така че пазете децата, че тази е от гадните вируси.. Терапията ни до вчера беше: 5 дни инжекции Амикацин, 10 дни Клацид, Гентазон, Коларгол, Хустагил.. Като чу за амикациня и миказа "Спирай всичко, от тук поемам аз!". И аз спрях всичко - оставаха ни 7 дена Клацид и 3 дни капки. Искрено се надявам да не съм направила грешка, спирайки започнатото лечение.. Стискайте палци всичко да е наред..

# 851
Стискам Grinning

# 852
Здравейте на всички!

Искам да попитам кой от споменатите хомеопати също така е и Шуслеров терапевт и дали са само педиатри или лекуват и възрастни?Може ли да ми кажете и цени на преглед,моля?Видях някъде,че е 20лв,или всеки един хомеопат има своя ценоразпис?
Благодаря ви предварително!

# 853
Цена от 20 лв. за интервю ми се вижда малко, но може и да има хомеопати, които да взимат толкова. Мисля, че цените са от 50 лв. нагоре за първоначален преглед, а после на проследяванията е по-ниска цената.
За другите въпроси нямам отговор.

# 854
  • Бургас
Здравейте , можете ли да ми кажете къде в Бургас е кабинета на доктор Корнел ?А също и телефон за контакт?

Общи условия

Активация на акаунт