Моля, препоръки за добър хомеопат в гр. Бургас

• 268 653
  • 985
  •   2
Отговори
# 855
  • Бургас
Д-р Маринела Корнел к-с “Славейков”, бл. 65, вх.1, ет.1, ап.2; минава се зад блока, има табела
 056 / 864202; 0888 426715

# 856
  • Бургас
благодаря

# 857
д-р  Татаяна Джокло е хомеопат за предпочитане.Лекувах се при нея.Много ми помогна.Препоръчвам ви я горещо.Тя е и Шуслеров терапевт.Адресът е в Зорница бл.50 точно до Мак Доналдс

# 858
Някой има ли впечатления от хомеопата Дар Ивайло Димитров?
Да,лекувах се при него преди 20 години(той тогава бил млад лекар),а наскоро пак ми се наложи да ползвам услугите му и пак много ми помогна(имах проблеми със вътрешни болести и проблеми с вегетативна нервна система)Единствен проблем -високи такси,при всяко посещение 40лев.

# 859
  • Бургас
Някакви отзиви за С(е)имидчиева Rolling Eyes

# 860
относно хомеопата Ивайло Димитров има ли някой който да е лекувал тревожност + натрапчиви мисли или изобщо някой който е лекувал психически състояния със хомеопатия при д-р. Димитров четох добри отзиви за него и много искам да се пробвам тъй като съм бременна и в момента не мога да пия нищо друго ...

# 861
Не бях чувала за д-р Димитров, докато не попаднах на едно предаване на Венета Райкова, където беше поканен да говори за хомеопатията. Не мисля, че практикува съгласно принципите на хомеопатията.
Сега виждам, че във фейсбук профила си рекламира хомеопатични лекарства, които са комбинирани, което също е в противоречие с принципите.
Като специалист психиатър може и да е добър, но като хомеопат поне аз не бих му се доверила  Peace

# 862
Не бях чувала за д-р Димитров, докато не попаднах на едно предаване на Венета Райкова, където беше поканен да говори за хомеопатията. Не мисля, че практикува съгласно принципите на хомеопатията.
Сега виждам, че във фейсбук профила си рекламира хомеопатични лекарства, които са комбинирани, което също е в противоречие с принципите.
Като специалист психиатър може и да е добър, но като хомеопат поне аз не бих му се доверила  Peace

Тогава като психиатър дали е добър  newsm78

# 863
Може да попиташ в някоя тема от раздела Родители в Бургас.

# 864
Посетих няколко пъти д-р Димитров преди около две години. Отидох с букет от болести, за които се надявах да ми помогне. Увери ми, че ще стане и ми изписа един куп шишенца с гранулки. Беше убеден, че до второто ми посещение, след месец, ще имам голяма подобрение. Е, нямах никакво , на което той направо не повярва и ми смени схемата. Това, което ми направи лошо впечатление при второто посещение е, че ме прие, попита ми как съм,казах му, че не съм добре, смени ми схемата, подаде ми рецептата и ме изпрати по живо, по здраво. Точно пет минути престой в кабинета и 40 лв. такса за довиждане. На третото посещение пак нямах особен ефет от лечението, пак ми смени схемата и пак 40 лв. за пет минути. Трябвало да се видим пак точно след месец. Как пък не...отказах се.
Чела съм коментари, че на доста хора е помогнал, но на мен и на приятелката, която заведох-не.
Не знам де, може би зависи от заболяванията от състоянието на организма, от имунната система...но се разочаровах.

# 865
  • Бургас
А защо е нужно да има посещения всеки месец? За проследяване на състоянието ли?
Аз записах малкия на хомеопат през лятото, но ми отложиха часа за следващото посещение и ми дадоха друг, но през лятото имаме толкова много работа, че като го нямам черно на бяло забравих. Проблема заради който го записах се появява есента и реално нямаше как да преценя дали нещо се е променило. Сега нещата са ОК, но се чудя дали трябва да се обаждам пак и да го водя?

# 866
  • Бургас
Д-р Димитров е боаронски хомеопат, т.е. това лечение с многото различни лекарства няма нищо общо с хомопатията. Ако ти оправи едно със сигурност ще ти докара друго и така до безкрай.

# 867
  • Бургас
Момичета, имате ли информация за доктор Стойчев от Добрич дали все още дава консултации в Бургас

# 868
Да, вече има кабинет там. Последно графикът за прегледи беше във вторник, сряда и четвъртък.

# 869
  • Бургас
Да, вече има кабинет там. Последно графикът за прегледи беше във вторник, сряда и четвъртък.
Как става записването по телфон ли?

Общи условия

Активация на акаунт