Споделете 13.9

• 18 380
  • 676
  •   1
Отговори
# 150
2 часа и половина ми трябваха, за да си взема талона в КАТ!

# 151
Еееее, Тонка, извадил си шестица от тотото, баце  Mr. Green

# 152
Аз пък спрях на булевард "Руски" да платя тока за 2 минути и на излизане... паяка ми заклещил горката колица и аха-аха да я отнася! Изръсих се 15 лв, гадини такива, а имаше поне още 2 спрели коли!
Боян не щя да спи. Вече е здрав, утре на ясла! Не можах да отида на тае-бо вчера и днес, отиде ми тренинга...

# 153

хъхъ, късметлия
моя акт от 15 май биде увължен до 15 август  Shocked
после сигурно още месец ще ме бавят и накрая 5 часа ще се редя да го взема  Crossing Arms

# 154
Охо, какво те чака  Laughing

1. 30 минути на 3-то гише, взимаш си наказателното постановление.
2. 30 мин. На 11-то гише за да вземеш молба за плащане на 4 лева, за да ти чекнат всички нарушения.
3. 30 мин. пред банката, плащаш 4 лева.
4. 30 мин. пак на 11 гише с платените 4 лева-дават ти справка за нарушенията за последните 3 години.
5. 30 мин. чакаш пред банката за да си платиш всички глоби.
6. 30 мин. чакаш пак на 3-то гише за да си вземеш талона!

3 часа и си с талон  Grinning
Честито и наздраве!

# 155
а, нямам намерение за сега да плащам всички глоби....не, че са много...около 600лв, ама друг път ще ги платя...не ми се чака толкова  Laughing

# 156
Аз пък си запазих час онлайн, чаках 3 мин., снимаха ме, платих си за подновяване на книжката, разпечатаха ми временната и след 10 мин. напуснах сградата. Трябва да си получа книжката до 20 дни по пощата.

# 157
а, нямам намерение за сега да плащам всички глоби....не, че са много...около 600лв, ама друг път ще ги платя...не ми се чака толкова  Laughing

По новият закон, който е в сила от 1-ви този месец, не си ли платиш всички глоби - не ти връщат талона, Маро!

Кейси, за първи път опитах без връзки, да видя кво е. Иначе даже и не ходя, не се дуй!

# 158
По новият закон, който е в сила от 1-ви този месец, не си ли платиш всички глоби - не ти връщат талона, Маро!

Shocked newsm45

# 159
Иначе споделям, че в парка видях Маргарита с Йоан, много е сладък и пораснал, а тя много по-красива и усмихната  Hug

Благодаря, Блонди! Радвам се, че се запознахме по тази щастлива случайност и дано Криско бързо оздравее!

Споделям, че имам страшно много работа, което искрено ме радва. Така нямам време да мисля за глупости  Laughing.

Имам усещането че през лятото времето направо препуска. Докато се приберем с детето, вечеряме и се изкъпем става 11 часа и едва се завличам до леглото. Поне умората е приятна  Simple Smile.

# 160
Не реви, в разпечатката ми, дълга над метър, имаше към 50 глоби от преди 3 години. По закон обаче след 3 годипен период се опрощават. Така че ше плащаш само за последните 3 години. Ама ти я имаш толкова, я не Simple Smile
КАТ очакват 100 % събираемост на глобите. До сега са били само 7 % .

# 161
!
за първи път опитах без връзки, да видя кво е. Иначе даже и не ходя, не се дуй!

То заради връзкарите е такова положението. Ако нямаше връзкари всичко щеше да става бързо, както го описа Кейси  Mr. Green

# 162
Не реви, в разпечатката ми, дълга над метър, имаше към 50 глоби от преди 3 години. По закон обаче след 3 годипен период се опрощават. Така че ше плащаш само за последните 3 години. Ама ти я имаш толкова, я не Simple Smile
КАТ очакват 100 % събираемост на глобите. До сега са били само 7 % .

бе да ти кажа, големите ми глоби са от преди година и половина
освен година и половина да карам без талон  Laughing

# 163
За всяко ново нарушение, а без талон и изтекъл акт се води нарушение, се отнемат контролни точки.
Когато ти свършат, получаваш призовка - да си предадеш доброволно книжката в КАТ.
Хелоу Европа!

# 164
За всяко ново нарушение, а без талон и изтекъл акт се води нарушение, се отнемат контролни точки.
Когато ти свършат, получаваш призовка - да си предадеш доброволно книжката в КАТ.
Хелоу Европа!

ето, Сопрано....затова човек не трябва да кара пил!

Общи условия

Активация на акаунт