Споделете 13.9

• 18 380
  • 676
  •   1
Отговори
# 390
питам- по каква причина разглеждате форума скрити или като гости?  newsm78

# 391
Ох, студено ми е. Краката са ми премръзнали.

# 392
Естествено, че е Калина, прави ни на луди.  Joy

# 393
Верги, що не си сложиш онази готина снимка с очилата на Бейб за аватар?

# 394
Разбира се, че е Калина. Омаломощена е.
Все пак с няколко чаши се е борила. Като
гледам обаче, е и тъжна. И как няма да е.
Чашите са празни, а бутилката я няма.

# 395
Shocked ама това не е ли Калина, някакъв монтаж, тя е бе?
Нали? Същата Калина си е.

# 396
  • До хладилника, който обичам
Сопрано, в 12,30 утре ще вдигна тържествена наздравица в твоя чест с двоен джинтоник! Щях да провождам дар тъкана черга, но се оказа, че е в бабиния сандък на село и не може да бъде доставена навреме. Много късно се сети, трябваше да публикуваш тема с искани подаръци поне месец предварително, хората по света ги организират тез неща овреме.
Цял форум за вази милее, няма да се спи тая нощ, кой ли ще превари да пусне заветната тема?
Уф, че си... като не ми се осъществи подаръка - издай го, да! Confused

# 397
Дарявам младоженците с вълнена възглавница капанска, тъкана, за двама. Да им боцка, да не спят много много!

# 398
  • При хората, които обичам
 Joy Joy Joy
Прав си, не трябва да спят, за да може да се сбъдне пророческият сън на Дона.

# 399
  • UK
Съжалявам, че се намесвам в общофорумското сватбарско настроение, но и аз да споделя. Стоян, тоя дето ще кандидатства след няколко дни, ще ходи на гледачка, да му кажела дали ще влезе. Много познавала, дрън дрън, говорела с имена, за пръв път те виждала и не знам си кво си ти казвала. Опитвам се да го убедя, че каквото и да му каже за изпита тая жена, той все ще е прецакан, ако му каже че няма да влезе, той няма и да се опита, ако му каже, че ще влезе, той ще се изложи. Не мога да го убедя да не я пита... И без това има една седмица до края на цялата работа, защо иска да се прецака...

И освен това днес ще има разправия в магазина ако отида и видя все още изложени онея млека със срок до вчера, вчера бяха 4 - 5 на рафта, днес ако пак са там ще извикам някой да ми обясни защо са там.

# 400
Joy Joy Joy

Абе достаъчно е и само женихът да не спи  Simple Smile

# 401
В неделя по-добрата ми половина има РД, днес е петък, а аз още и идея си нямам  с какво да го изненадам  ooooh!

# 402
Joy Joy Joy

Абе достаъчно е и само женихът да не спи  Simple Smile
Абе нещо си траят, не са онлайн.
Не да нямат какво да споделят.

# 403
  • При хората, които обичам
Попаднали са в задръстване след подписването. Вие стискахте ли палци в 12,30 , а? А?

# 404
  • До хладилника, който обичам
Попаднали са в задръстване след подписването. Вие стискахте ли палци в 12,30 , а? А?
Ха, задръстване...разпиват за последно. То отиде работата... Не знам какво ги подтиква към такива брутални действия - колко добре са си живяли досега...

Общи условия

Активация на акаунт