Споделете 13.9

• 18 380
  • 676
  •   1
Отговори
# 510
Всъщност не излиза, само като си замине в петък/събота и тогава не се прибира у тях, но докато е в София не излиза. А Стоян си пристига в Сф, но ще е при братовчедка си, така че Стефан малко го касае. Проблема му е, че ще излизам. А като съм сама вкъщи и като си стоя вкъщи ми вика "Що не излизаш".
Заеби го тоя путьо най-сетне,
че чак на мен ми писна от него.

# 511
Искам да споделя, че вчера беше един от най-готините дни в живота ми.Така не съм купонясвала отдавна.
Лиске, мен Барока по-силно ме вълнуваше Joy

# 512
  • България-Швейцария
Мърморано, ако му е много скучно, мога да му уплътня времето, знаеш Mr. Green
Хич няма и да усети кога е минало Laughing
Да си пише някъде колко карти е направил, ще му плащам отделно.
Или пък друг файл ще му направя, проблемът ви е точно никакъв Simple Smile

# 513
  • UK
Чудя се да отида ли да спретна скандал в магазина. Видях днес пак от онея млека, пак със срок до днес. Взех си едното нарочно - беще бяло. Розовото ягодово мляко беше бяло. Да отида ли да накарам някой да го изпие това с изтеклия срок, или да не ходя.

# 514

Недей да му се нервиш на този твой младеж, той толкова си може. Намери друг, който ще държи на теб.

# 515
  • UK
Той уж държи на мен, но не иска да разбере че между него и Стоян няма да избирам.

# 516
Стига бе барок ,ренесанс , кажете нещо за бъдещето .
Мърморанке той и моя уж държеше на мен ,сега наистина държи да ме унищожи .

# 517
  • Варна
Мърморанке, аз не съм наясно-единият ти е гадже, а другият-просто приятел ли? И кой кой е?

Споделям, че си имам вече кърпички на д-р Бекман и няколко вида белина. След дъжд качулка. Пуснах една пералня-белите работи се поизпраха, обаче има едни светли панталони на мъжа ми, които все още розовеят. Няма да се оправят с нищо значи. Уффф. Детето тази сутрин беше с температура 37.2 и отложихме плажа за след обед. Сега обаче мъжа ми го няма в къщи и съм бясссссссна.  #Cussing out Ми не е честно пък! Искам на плаааааааж.  Sad

# 518
  • UK
Стефан ми е гадже, Стоян - бест фр.

# 519
  • Варна
A?  Shocked А не можеш ли да им размениш ролите? Четох как Стефан те събудил с юмрук (или лакът) в ребрата...и какво ли още не. Нямам думи.

Продължавам да се вкисвам все повече. Времето лети и днес плаж май няма да има. Всеки път става нещо и не можем да отидем. Аман значи, за какво живея на това море?

# 520
И тук искам да се оплача от ужасният барман на Караокето!

# 521
  • UK
A?  Shocked А не можеш ли да им размениш ролите? Четох как Стефан те събудил с юмрук (или лакът) в ребрата...и какво ли още не. Нямам думи.
В опит да ме прегърне, за да ме събуди. Simple Smile

# 522
Каква е тънката разлика между гадже и бест фр. С единия правиш секс а с другия - не така ли? В смисъл не може ли някой от тях да ти стане едновременно и гажде и бест фр. За по-удобно. Що не вземеш например Стоян да го провъзгласиш едновременно за гажде и за бест фр. Така с един удар си решаваш всички проблеми. Или обратното. Къв ти е проблема...

# 523
  • UK
Проблема е

1. Няма как да се програмирам да мисля за Стоян като за Стефан, защото просто Стоян не е Стефан въпреки сходството в имената
2. Няма как да програмирам Стоян и Стефан, а и не искам

Достатъчно?

# 524
  • Sofia
Избирай - гаджето или приятелството. Повече от ясно е, че единия се дразни на другия, не му е приятно трябва да избираш. Кой ти е на сърцето?

Общи условия

Активация на акаунт