Да си здрава и щастлива!
Много слънчеви емоции и усмивки!
Весел празник и целувки на бонбонката!

,особено като го няма и татито.А една жена трябва постоянно да се поддържа 

незнам как е станало......
наближава часът за разходки
Честит рожден ден и от мен на Муцунка ! Дано изненадите не са свършили за днес, и има още много прекрасни моменти ! 
.
.

... днес като излезем ще гледам да не забравя да питам за това, което ти обещах.
.......но предполагам,че все още си е такава кротанка....
...............
......дано да намерите свестни и ако има начин пък хич да не опирате до доктори-най-добре
....
...а на гладника Криско/дето сигурно хич не го храниш...и като гледам снимките си му личи,че е недохранен
/да му намачкаш сладкото дупе и да го нацелуваш от мен....И другия път ,да знаеш,че няма да ви се размине срещата с леля ви Люба 
.....това беше майтап/или поне опит/....ама да знаеш,че ситуацията вкъщи е аналогична-със щъкането и мъкненето...и от няколко дни се изхитрих и му нахлузвам една раничка на гърба....докато се опитва да я махне и и се радва преди това, успявам поне до 00 да ида...А,за бабата-правилноте е преценила,но е трябвало да я почерпиш....пък и нали знаеш,не е важно на колко си,а на колко се чустваш/и обикновенно така и изглеждаш/
......ама ме е яд,че няма да си идвате скоро..че се позатъжихме и за вас..../пък сте и прекалено далеч,та да скокнем ние/...А,татито ви да го поздравиш за избора на подарък-много ми хареса и на мен часовника.....
/то и Емси-то,Елисир,Агнешка,Диди,Гери,Сонка и Дидка и още бая народ пак се е покрил,като гледам с тая тема може до есен да откараме....
,та нека тия дето четат поне да драснат по някой ред....да не ги мислим/...Албенче-за теб се отнася.....

.Аз още вчера спретнах тортата,а вечерята мъжо ще я приготвя 
ето я: