Порастна вече ЮНСКОТО дете, ще ходи таз година на море

• 18 811
  • 264
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен!
За съжеление и аз сега разбрах че Деси е от Варна Embarassed,на аватара пише само Австрия ,а назад не съм чела,но Анитка ще ме светне за тел.ако го получи WinkИ като казах Анитка,къде се изгуби бе мила newsm78,тази сватба да не беше 3 дена Joy Айде обади се да се видим Hug
Нвд е страхотна диета,всъщност е начин на хранене,при мен също имаше ефект,но ми писна да ям месо и зеленчуци,а и мисля че покрай прохождането на Тея се стопих по-качествено Joy
А уич, ако те интересува нещо конкретно за изследванията на Деница ми пиши на лични мила,ще ти отговоря,да не занимаваме цялата тема Hug
Днес тук е адски студено,вали и духа силен вятър и май ще сме кратки с разходката следобед Sick
Анитка,чакам снимки от сватбата Crossing Arms
Целувки на всички Heart Eyes

# 91
Ехооо, привет, привет, здравейте и от нас най-накрая   bouquet   bouquet   bouquet

Вече цяла седмица сме си в къщи при тати, ама пусти му недостиг на ПС-та, пък и от разходки до припадък, за мене ред на остава... А и Белослава така се е разглезила от едномесечния ни престой при бабита и дедита, чееееее  smile3511  само внимание иска... и като ми протегне ръчички и като ме погледне с големите си очички и като ми изпее "мамиииииииии" и аз се разтапям и не знам как ще я караме така  newsm78

Мноооого ни липсвахте всички, с изключение на Корнишонка...  smile3533  ама ей на, сега пък тя много ни липсва , както и сладурските и дечица  smile3525   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Опитах се да ви прочета, ама толкоз безуспешно, че... признавам, отгоре - отгоре и доста между редовете четох, а и таз жега  sweating  та сега... кой какво, кога и как  newsm78  смесиха ми се първи рожденни дни, снимки, първи крачки, зъбчета, ядени и неядени манджи, първи моренца, ремонти, нови прически, нови къщи, почивки, подготовки покрай сватби, ПМС-та, диети, абе в главата ми е пълна каша , с две думи - голяма лудница   perko

Та за това искам да поздравя всички, които са имали поводи за радост и най-различни щастливи моменти   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap и да ви пожелая да изживеете още по-големи еуфории покрай малките си порастнали вече сладурчета   newsm51 newsm51 newsm51 
А на болничките душици пожелаваме скорошно оздравяване    smile3525

Тъй като щерчица ми е в скута и тва скоро мнооого ще и омръзне, само да ви се похвалим - и ний наааай-накрая се озъбихмеее  tooth - на 07.07.07 ни проби първото дзъбе долу в ляво  hahaha
Та така, скоро ще кача снимки, сега отиваме да папаме и да се пробваме да поизлезем, ша си турим по два-три камъка по джобовете, да не ни отвее и напред  Mr. Green  Повече другия път ...

# 92
А ето ви и една бързичка снимка от нас, ако сте ни забравили фейса
http://i154.photobucket.com/albums/s254/ben4ok/P1040232.jpg?t=1184247433

# 93
  • София
Здрасти и от нас! Наистина никакво време не ни остава за форума  Embarassed
И аз съм се зачудила с какво ще маа зверчето на плажа. Противник съм на голите дупета. Сестра ми му донесе бански, много яки, ама са си като за голям мъж - плувки с бандаж. Мисля ако намеря да взема на Хъджис памперсите за плаж. То при нас проблема е само пишкането, защото голямата работа си я вършим чинно на гърнето. Та сигурно ще го оставя и по бански, та да се чуди какво става, като се подмокри  Laughing Laughing Laughing

И Вики прави по 10-тина крачки самичък, но още го е страх. Ще изкачам да проходи стабилно и тогава ще правим прощъпулник.

Ето и снимки от кръщенето: http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?f_id=1530

# 94
Здравейте ,момичета!
Първо да кажа добре дошла на Albeni   bouquet и на нейната красавица ! Честито й първо зъбче, лесно пробиване и на останалите  Grinning! Как сме ви забравили, няма такова нещо , ама сте си все така сладички.

Zorri и твоята буболинка и тя много хубава, ама как се кефи в касетката с картофките  Hug . И ние обожаваме пъпешчето и тъй си го хапва с удовоствие.

Честити ходещи краченца и на Вики на Тинтири
! Браво, той направи си ходи момчето! И е много ,много готин на снимките ! Аз не съм чувала за тез памперси, имало и за плаж специални ли  newsm78, ехе добре че ме светна . Гледах едни страхотни бански за малчовци като нашите и тати много се е запалил да му ги купи.

То и аз се чудя вече за рибата, да давам ли вече  newsm78 - всички майки наоколо всичко вече са дали, и като им кажа,че още не съм дала и те се пулят - какво да им обяснявам - да не говорим ,като изцепя и това с кърменето ...  Joy  Joy

Сега си пия първото кафенце за деня, той спи, взех си един душ и си ви чета, малко спокойствие и минутки за мама.... И при нас е хладно и приятно ,точно за бягане след дечковците ... поне няма да се изпотяваме много,много.... 
Аз да ви споделя - онзи ден моят мъж не хареса едно ядене и сега съм му сърдита и казах,че вече той ще готви - два дни почива и е главен готвач   chef у дома - оле, развихрил се е , а аз само лапам .... Joy

Хайде, хубава вечер момичета!

# 95
  • Варна
Здравейте и от мен!

Аз не успях да открия във форума координати на Деси (D3s), но пък открих кога кацат и ги чаках на летището.  Деси и съпруга и наистина останаха приятно изненадани. Марти се е държал добре по време на пътуването и е голямо сладурче. Сега ще посетят роднини в Разград и след седмица-две очаквайте общи снимки от Варна.

КотеТо, днес си мислех за вас и дори реших, че ако утре времето не ни изненада трябва на всяка цена да се видим...че то нашето вече стана за смях- все се уговаряме и пак се разминаваме. Сватбата беше много хубава, но аз не съм добра с фотоапарата и не знам има ли за показване. Сега ще потърся кабела /Криси го разнасяше скоро/ и ще кача снимки.

Албени, твоята сладуранка си е избрала специална дата да си покаже първото зъбче. Да ви е честито, здравичко и беличко! И тези, които ще го последват разббира се.

Тинтири-Минтири, честито прохождане и кръщене на Вики! От снимките видях, че е бил много послушен в църквата. Е, поплакал е след топването във водата, но няма да го броим. И ние ще правим кръщене на есен, но от сега се чудя моето диваче как ще стои на едно място повече от 3 минути  newsm78

Зори, Йоанка-сладуранка май наистина е впечатлена от щайгите с картофи hahaha

Тук до мен току-що беше съборена стойката с дискове...добре, че палавника остана зад нея. Отивам да събирам дискове от пода...

# 96
Анита, ти си супер!   bouquet   bouquet   bouquet
Деси сигурно е била шокирана и доста добре изненадана от твоята поява - тя искаше много да се види с мамите от Варна , е БРАВО на тебе! И как така успя да намериш кой е полета й ?
Не ,просто нямам думи !  Hug

# 97
Анитка, иаз ти свалям шапка мила,егати жеста Peace
Утре сме на РД на зълва ми,но вдругиден съм фрее Hug
Албени добре сте се завърнали и честито ви зъбче Laughing
Айде,лека и мека ви желая и отивам да се паркирам в леглото Joy

# 98
  • София
Не мога да повярвам, за един следобед що неша сте изписали... супер!  Hug

Аз едвам гледам, както вече ви се оплаках ми се спи постоянно, май трябва да взема някакви витамини, че се чувствам като парцал напоследък  Tired
Да ви кажа за рибата - днес Ени я опита за пръв път. Първата лъжица я изплю с отвращение и гневен поглед към мен. След това започна по малко да хапва, но без особено желание. Май като типично близначе и тя няма да е любител на рибните ястия (сестра ми, ляля ми и една приятека са тая зодия - и трите ненавиждат риба...).

За банските - не ви съветвам да си купувате от тези, които се водят памперс-бански. Преди да заминем на морето взехме на Хъджис. Ами те задържат само аканото, не и течното. Не го очаквах и дрешките на Ени бяха целите мокри, заради него. Мен, ако питате по-добре обикновен памперс, отколкото да си давате парите за тези. Или пък бански от плат - те също ще задържат акането.

Анитка, страшна си! Един голям букерт от мен за милия жест към Деси   bouquet Ще чакам с нетърпение снимки от разходките ви заедно.

Зори, Йоанката е голям бонбон в щайгата сред картофите. Много е доволна от помощта, която ви оказва Simple Smile

Албени, добре се завърнали сред нас! Честито първо зъбче на езерната ти госпожица! Чакам снимкииии..... А за разглезването - Ени и без да е била при баба си е голяма глезотийка, все на мама в ръцете. И точно като Белослава, протяга ръчички, хваща ми коленете и с един тъжен умолителен поглед...

Ани, за завиждане си... искам и аз да ми готви някой... Всъщност прво да отслабана, пък после ще си пожелавам готвач вкъщи Wink

Лека нощ, сладки и свежи сънища!

# 99
  • София
Момичета, нямам време да ви чета, Джули ми е от 2 дни с температура 38.5, ту я сваляме , ту я качваме, напарво не знам вече от какво е, никакви други симптоми, освен зачервено гърло... Sad

# 100
  • Варна
Добро утро!

Ние сме будни от 6 и половина и вече пия второ кафе. Заповядайте, има и за вас  morning

Благодаря за похвалите по мой адрес, много съм щастлива, че успях да ги изненадам, и мисля, че беше приятно.

Ани от Бургас, не беше трудно да откия полета, прочетох последните публикации на Деси за да видя оставила ли е координати. В една тема видях, че беше писала с коя авиокомпания пътуват и линк към сайта им. И там видях кога каца самолета от Братислава. До последно много се вълнувах, защото не бях сигурна, че нещо няма да се обърка. Всичко обаче беше наред, познах ги по снимките и по количката Пег Перего.

Буболина, какво казват лекарите? От какво е тази температура? Бързо оздравяване на Джули  Hug

Котенце, обещах ти снимки от сватбата, но моите са само няколко, и то съм снимала /лошо/ само младоженците. Общи имаме на фотоапарата на една приятелка, която обаче сега е болна и не смея да притеснявам за снимките. До няколко дни ще ги взема и тогава ще се покажа. За срещата- утре преди обяд добре ли е? Ще се чуем за подробностите.

Сега ми е време да ставам, че шефчето взе да мрънка, а след малко ще излизаме. Весел ден!

Забравих да ви покажа една интересна обява за работа http://e-reporter.net/node/305

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 08:53 от Анитa

# 101
Здравейте казваме на всички майчета.
И привет на всички малчовци които гледахме до преди малко на снимките които сте пратили.
От 7.30 съм седнала на компютъра и чета и разглеждам. smile3501 smile3501  Сега да честитим ходещите крачета на всички.
 и новопробилите зъбки на другите newsm47    и новите рани на трети с пожелание да няма повече.
Ние сме добре не съм писала отдавна, нямах време от работа но дано за напред съм по активна.Днес няма да работя а утре заминавам на събор на селото на мъжа ми.Иначе и ние като Сами на Корнишонка стоим прави ама крачка и за прохождане и дума да не става.
Засега ще спирам не съм много наътре в темите които разисквате ще следя и ще пиша по често.
Албени видях че сте се върнали-ще се въздържа от родствени коментари и ще ти кажа че ни липсвахте много.
Целувки на всички малчовци атакувайте парковете.
Чао за сега.                                                                                                       

# 102
Малката Йоана стана на една година и е готова за морето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 10:23 от iskrenai

# 103
П.П.
Анитке Анитке е на такава работа евала и кажи.В този мъжки екип ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕхххххххххххххххххх.То да работиш ли да гледаш ли. newsm03 newsm03
Направо ми повдигна настроението с тази обява за работа.
Защото ще сподела с теб се събудих малко умислена леко разстроена и без настроение.На този ден преди една година изписаха моя Дени от педиатриата.И от тогава всъшност станах пълноценна майка.Сетих се за това и малко се поразстроих сутринта.
ОБАЧЕ ТИ С ТЕЗИ..........................................МЕРСИ smile3525 smile3525 smile3525

# 104
Добро утро, момичета   bouquet

Много ви благодарим за виртуалното посрещане, лееекинко се разчувствахме даже  smile3525

Само че сега бързаме за джипката, че днес ваксинка ще ни слагат (дано минем без много рев, че татито е на работа, а тя е трудничка за удържане в такива случаи милата  Praynig )

Исках само да ви пожелая лек и слънчев ден, на мен ми е мнооого любима комбинацията петък 13-ти, надявам се да няма майчета, които да са станали с нагласата "о, ужас, днес е петък 13-ти  cry", просто бъдете позитивно настроени и си мислете за хубавите работи в живота  smile3521

Целуффки от наааас, отивам да си подавам документите за работа на Бахамитееееее  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт