Умопобъркваници и мистерии - 13

• 35 609
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 945
  • Русе
Имам проблем с намирането на част от пъзела... Снощи ги намерих всичките, но сега ми се губи долната средна - с листенце май беше  Sad

# 946
Натиснах котето в кухнята, щрак на ъгъла на шкафа, после между хладилника и мивката, после на ъгъла на хладилника - бутна ми последното листче. Сега остава да разбера и как се редят върху кутията....
при мен нещо не стана  Rolling Eyes
а предпоследното откъде ти дойде?

Ох, нищо не помня вече - особено листчетата кое откъде е..... Цял ден си затрих с тоя игра!

# 947
Следващата  игра , която започнем трябва да има текст на английски или руски..  Praynig Mr. Green

# 948
  • Русе
Задължително!

Значи - събрах целия пъзел, имам и зеленото листче от корка, но как по дяволите да взема тъпата опашка??????  #Cussing out

-----

ааааааа стана...

Установявам една странна зависимост от доста време насам...
Мога цял ден да се мъча с нещо от играта, но напиша ли в темата, че не знам къде е и т.н. - става!  Rolling Eyes

# 949
тая опашка псоелдния път я цъках, цъках.. пробвах със всички предмети.. накрая загазих лампата, пак цъках и някак я взех  #Cussing out
Ти как взе зеленото листче? Пъзела и аз го наредих, но какво да го правим? Rolling Eyes

# 950
Някой разгада ли пъзела?! А кутията?

# 951
  • Русе
Всичко трябва да е последовтелно. Едва след като събрах целия пъзел и взех листчето от корка (след като сложих батерията в лазера), успях да взема опашката. После успях да взема огърлицата и чак тогава да кача котката на мивката. Нямам идея какво да правя с пъзела.  Rolling Eyes
А като се качи котката как да взема листче? 2 ми липсват

Ето пак така - написах, че не знам как и успях  Joy

Значе ми липсва само едно листче - това, което е на втория ред с листчета най-първото

# 952
и на мен 2 ми липсват.. как качи котката на мивката?

# 953
  • Русе
Първо цъкаш на котката един път, после на ъгъла на мивката над нея, тя отива там, после цъкаш на ъгъла на мирката до гладилника, тя пак отива там и след това на горния ъгъл на хладилника от към мивката. Тя отива и там, натискаш листчето, събаря го и го вземаш

# 954
Първо цъкаш на котката един път, после на ъгъла на мивката над нея, тя отива там, после цъкаш на ъгъла на мирката до гладилника, тя пак отива там и след това на горния ъгъл на хладилника от към мивката. Тя отива и там, натискаш листчето, събаря го и го вземаш
Преди това трябва да си маркирала четката от инвентара.

# 955
каква четка?  Shocked

# 956
Тази от корниза  Simple Smile

В инвентара все още стои кутията от храната на котката. Някой има ли идея къде се използва? Пробвах надписа за парола на компа, но не стана.

# 957
#Crazy изобщо.. чак сега я виждам, благодаря! ooooh!

Остават ми 4 предмета да взема и едно листче още за кутията. Къде е последното? Praynig

На мен котешката храна още ми е в инвентара, за какво ли е?

# 958
Изхвърли я в едно от трите чекмеджета в кухнята - в дясно от котката! Ще получиш нещо.

# 959
ми не ми се отварят... маркирала съм храната и цъкам по тях, ама нищо не става  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт