Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 10 004
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от нас.
Мимка, я се оправяй по-бързо, че на море трябва да се ходи  Naughty
Тинче, браво за хубавата почивка и сега да си починете още повече. Снимките нещо сега не се отварят, но ще ги видя по-късно.
Софийската среща, снимките ви са страхотни както винаги.
За пясъчника мерси за идеите, но като си тръгнем от вилата има едно диво куче  Mr. Green и го пускат да пази, а той яде и дъвче наред, та се опасявам да не помеля и пясъчника, затова не купувам тоя от Хиполенд, а толкова ми харесва  Whistling
Аз май слънчасах, защото ми е доста зле  TiredСега дадох Стенли на баба му и довечера ще си го прибера да си  спи тук, че те са на работа. Отивам да си легна.
Лека вечер на всички.

# 181
Здравейте  Simple Smile
Завърнахме се, искаме още  Mr. Green Беше най-хубавото ми море.

Снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49453&photo=151

Видях само въпроса на Деси и тревогите на Фил от последнита страница, затова отговарям на тях, а като прегледам останалото ще пиша още.

Фил, нашите докторици с  Деската май са от една школа.  При нас бях единични пъпки, не съм ги показвала на док, защото веднага реших, че са от това и те минаха. Но пък доки не каза нищо от сорта, че ще е заразна през този период, да я пазя от деца и бременни. Не се притеснявай Hug

Деси, делфинариума беше приет различно от различните деца. Велинка заспа, едно приятелче от нашия хотел пък подивя и го изведоха на 5-тата минута. Пепи и Симона бяха като омагьосани. Симона като и кажа делфин и почва да пляска  Wink
Първото представляние е от 10,30 , за другите не съм сигурна, май са през час и половина, два. Но лудницата е голяма, добре че бяхме там към 9, за да се вредим.

# 182
  • София
Филипа, майка ми също твърди, че не може да има реакция от ваксината, в цяла й практика досега не е виждала реакция  Peace според нея е от претопляне това, което ви се получава, аз още не съм водила Алекс да я слагат  Flutter

Думите на майка ти съвпадат почти с моята докторка - каза, че евентуално може да има обрив, който прилича на претопляне! Но друга реакция няма да има!

Аз също я отлагам поне още 10 дена ваксината много е тежка .

Нашата лекарка твърди точно обратното! Тези разногласия по тази ваксина са ми необясними!  #Cussing out

Наде, това мазило, на което ще ставате рекламни лица  Mr. Green хомеопатично ли е и въобще мога ли да го взема без лекарско предписание?

Тинче, Янче, мноооооооого се радвам, че си дойдохте! Липсвахте ми!  Hug

# 183
Данче, аз го взех без лекарско предписание, но не мисля, че е хомеопатично  newsm78  5.50 лв струва

# 184

къде са бре  newsm78

# 185

къде са бре  newsm78

Mr. GreenДобре де, обърках се  Mr. Green Варненската среща май е това  Mr. Green Сега ще се оправдая със слънчасването  Joy

# 186
  • София
Ха наздраве!  beer

Страхотни снимки на морските ни априлчета!  Peace

На нас педката ни също каза, че е възможна реакция до 20-я ден от ваксината - Т и дребен обрив. При Вальо имаше 2 нощи 39о и един ден обривче; 2-те момиченца от компанията ни също имаха подобна реакция, така че явно не е толкова рядко срещано. Аз си мисля, че и жегите допринасят доста за това.

# 187
Mr. GreenДобре де, обърках се  Mr. Green Варненската среща май е това  Mr. Green Сега ще се оправдая със слънчасването  Joy

hahaha Joy

Добро утро!

Снощи пак дискутирахме темата за ваксините с майка и тя каза, че преди, когато е била участъков лекар не са слагали ваксини през лятото в най-топлото  Rolling Eyes определено ще чакам по-хладни дни за тая тъпа ваксина  Peace

Лек и усмихнат ден!   bouquet

# 188
  • София
Добро и от нас!
Наде, така е, то и операции не се правят и въобще такива неща!

# 189
  • София
Добрутро  Hug

Не се правят операции през лятото ли? Бре, незнаех, има логика. За ваксините съм съгласна особенно след като праснахме второто ДТК в най-горещия ден на юли през миналото лято, та като се замислих беше много тъпо ама.....

# 190
  • Варна
Добро утро!
Позагубих се малко,  вчера цял ден сме обикаляли болници. Накрая се вредихме само при педката. Оказа се, че наистина на крачетата на Ники им има нещо. Сега сме сменили сандалите, даже са обути на обратно, за да му притискат петичките навътре. В петък ще го водя на ортопед, другата седмица на още един. Като си помисля, че повтарям това нещо откакто се е родил ooooh!. Петичките са му остри и тесни, сега пък криви и двата крака навън от глезените надолу като ходи. Това разбира се, не му попречи да бяга като луд из болниците. Добре, че беше майка ми да се сменяме. На всичкото отгоре гърлото му червено  още от вилата. Така и не разбрах защо не са го обличали по-дебело. Сега пие хомеопатични.
Оплаках се, малко ми олекна.
Сминс, свиркай на лични ако ще излизаш в Морската. Не ми се ходи много из квартала.
Дребния трябва да ходи бос по пясък, тъй каза педката, може да почна да го водя на плаж след 16 часа да си играе. Ама няма да е тази седмица Stop

# 191
  • Варна
За ваксините съм съгласна особенно след като праснахме второто ДТК в най-горещия ден на юли през миналото лято, та като се замислих беше много тъпо ама.....
и ние така, Данче, от тогава започна да се храни през нощта. Вдигна Т и плака и аз го накърмих. Голяма грешка Thinking

# 192
Добро утро Hug

Ваксината, от която имаше реакция беше миналото лято в една жега-първата ни Peace

Аз нещо на плаж се отказах да ходя сама с малчо, че ми идва в повече галимацията. Сколата е ад - няма къде да се паркира 100пъти вир вода ставам и ми излиза през носа плажа ooooh!
Малкия го топвам на двора в басейна да си прави слънчева баня Sunglasses
Солариума е екстра, като решение за момента Crazy
Ще ходим с таткото, като реши да ни заведе Mr. Green

Тинка, много сладки снимки и учасниците в тях. Ема е голям бонбон Hug

Черепахче и при вас се усеща добро настроение Peace

Краси много неприятно това с крачетата на Ники. Дано бързо се оправи от шляпането бос. И аз все гледам дали не си криви краката Теди, но и взех на вилата и из двора да го пускам бос.

# 193
Краси, решила ли си при кой ортопед или да ти препоръчам? Д-р Живков  Peace не е добър, а е много добър  Peace ако искаш ще ти пусна на лични телефона му   bouquet

# 194
  • Русе
Привет,
Добре завърнали се на мамите-отпускарки! Много хубави снимки! Heart Eyes

Ох, пак тая ваксина сте обсъждали...Нашата педка по принцип не слага ваксини в жегите и сигурно има резон, и аз го спазвам, затова ще отложа следващата. А тази за шарките е единствената, която даде реакция при Диди (Т и обрив). Close

Красе, а на какво се дължи това с петичките? И аз се чудя да водя ли Диляна на ортопед - криви си десния крак навътре като ходи с обувки (независимо от модела), като е боса, сякаш го няма този проблем...Взех да се притеснявам щото аз самата съм била едно такова чудо на медицината - замятала съм си единия крак като бягам, и още помня как ме влачеха непрекъснато по болници и изседвания, тъпчеха ме с рибено масло и всякакви щуротии и така и не разбраха какъв ми е дефекта - докато на 4 години си счупих въпросния крак(благодарности на брат'чеда, който го отнесе тогаз  Mr. Green) и след зарастването нямаше и помен от проблема, даже станах спринтьорка по-късно  Laughing... Ама не ща и Диди да минава през това..., като се сетя че и други дефекти съм имала... ooooh!

rody, и аз залагам на солариума за момента  Peace, щото я видя море, я не, а дребните ги плицкам привечер в басейна на терасата.

Общи условия

Активация на акаунт