Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 964
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро Hug

Сминилзащо така не звъннахте Sunglasses Хайде дано през седмицата се видим Peace

Краси,аз как се изложих Whistling То бива заплес като мен ама втори няма-реших от снимката за протеста, че ти си другото момиче, което често виждам/сега видях  обяснила си коя си Mr. Green/  И в събота и казвам "здрасти" на кухнята "ти си Краси нали" а тя "не, ама познавам едно Краси"....олеле  голяма съм  блейка като съм си наумила че си ти  Embarassed А тя има момиченце все пак Embarassed Голям срам, да ме извиняваш и пред нея Hug Надявам се да се видим скоро с теб Mr. Green

Фил, дано няма реакция и върху вас с малкия бебок Hug

Мирелче, синузита е коварно нещо.Дано бързо се оправиш, но от опит знам - не минава от самосебе си ако те метне.

Последна редакция: пн, 09 юли 2007, 08:58 от rody

# 166
ние нямаме реакция от ваксината Peace
Наде за пясъчника може да оградите с 4 дъски и ето ти пясъчник, поне зад блока така направиха  Hug
Къде са снимките, давайте да гледаме

# 167
  • София
Добро утро  Hug

За реакцията от ваксината - нашата лекарка беше абсолютно категорична, че от тази ваксина не се вдига Т и единствената реакция е евентуален, лек обрив на 10-12 ден. Точно така и стана. Неразбирам как може всички педиатри да казват различни неща, все пак това са хора с практика и не би трябвало да има такива огромни разминавания. Що за лекари са това незнам.

За пясъчника - да, най-лесно е с дъски да се направи, но трябва да се помисли и за някакъв капак или завивка, за да не пикаят кучетата в него. И една препоръка от мен - да е на слънчево място, за да го децинфекцира слънцето.

# 168
  • София
Само да кажа по въпроса за пясъчника, че в Хиполенд продават пластмасов във формата на куче с капак за 44 лв!

# 169
Вени, ваксината е против рубеола.

Водих детето днес на две т.нар педиатърки, специално при личната на Пресил, за да й покажа обрива, казаха ми и двете, че е абсурд да е от ваксината CloseМоментално реших да я сменя, жалко че чак декември ще мога.
Тия доктори в Русе са толкова неинформирани и непросветени в новостите, че думи нямам.Леко съм бясна.

# 170
Филипа, майка ми също твърди, че не може да има реакция от ваксината, в цяла й практика досега не е виждала реакция  Peace според нея е от претопляне това, което ви се получава, аз още не съм водила Алекс да я слагат  Flutter

роди, нямаше те в чата и реших, че не си във вас  Peace

деска, кога идвате?  newsm78 енви и черепаховка водиха децата в делфинариума, те ще кажат най-пресни впечатления, за мен е мисия невъзможна да го задържа вътре Crazy

Вени, Рачето не се е обаждала, не знам къде е  Rolling Eyes

ето и малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143849&photo=6

# 171
сминдух, точно това ми казаха тук-претопляне.Отричат да е от ваксината.Чудя се обаче как софийските доктори, в случая визирам този на деси, предупреждават за такава реакция?
Нещо някъде е сбъркано.Със сигурност повредата обаче е в провинциалният ни телевизор.

# 172
За реакцията от ваксината звънах и на частното педи и на личното, казаха най-много Т да се вдигне без обрив, ако детето е било здраво и с добра имунна защита прди това. Аз също я отлагам поне още 10 дена ваксината много е тежка .
Как сте с лигаването на децата мойта е станала ужас не стане ли нейното пова да реве без сълзи тоест да циври като линейка newsm78

# 173
сминдух, точно това ми казаха тук-претопляне.Отричат да е от ваксината.Чудя се обаче как софийските доктори, в случая визирам този на деси, предупреждават за такава реакция?
Нещо някъде е сбъркано.Със сигурност повредата обаче е в провинциалният ни телевизор.

Фил, педката каза, че е супер рядко срещано да има обрив, но не е невъзможно, тя каза, че в цялата си практика има само 2 случая с обрив от ваксината. Но пък ако не се лъжа и на Черепахчето и бяха казали, че може да има обрив и Симонка беше реагирала май с обрив, знам ли newsm78

Смин, на 28 пътуваме за Добрич, а предполагам някъде 1-2 ще наминем към Варна Simple Smile

Кало все по-рядко вече се тръшка ако не стане неговата, но аз съм му хванала цаката, знам какво много обича да прави и веднага му предлагам нещо от любимите му занимания и в повечето случай няма проблеми. Е, има и тръшкания понякога де, ама ...

# 174
деси, да, и Черепахчето беше споменала, Иленка-също.А и тук в Русе видях с очите си обрив след въпросната ваксина на детенце, с което излизаме.Едва ли е толкова рядко срещано и ние сме някакво невероятно изключение.

# 175
Аз направо не мога да проумея как за една ваксина има толкова много мнения, всеки педиатър с различно Thinking

# 176
мойта каза че няма никакви странични реакции Peace и ние нямахме

# 177
Аз направо не мога да проумея как за една ваксина има толкова много мнения, всеки педиатър с различно Thinking
Направо, ваксината на раздора м/у педиатри Simple Smile

# 178
Здравейте, момичета  Hug.

Не можах да се стърпя и набързо прочетох последната тема. Аз съм си в София, но оставихме Ема с баба й и дядо й на вилата за две седмици и ще ходим почивните дни. Не знам как ще изкарам без нея, оставяла съм им я за 2 дена най-много, но пък искам да си свърша някой работи тук, да поизчистя , да се видим с приятели, а другата неделя сме и на сватба.

Иначе нашата ваканция върви добре, ходим всеки ден на басейн. Ема на третия ден се отпусна във водата и сега не иска да излиза   grinning039  На моренце резервирахме от 1 септември.

С какво ги храните тез деца - много големи, Емчето е 72 см и няма 9 кг  newsm78. Иначе не спира да говори, но само 4-5 смислени думи. Памперса не правя опити да го махам , но като ми скимне я слагам на тоалетна чиния и върши работата, гърнета не ми се влачат по вилите.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39047&photo=13

Ето малко снимки от нас.

# 179
Оооо Тинка, добре дошла Hug
Снимките са страхотни, явно наистина супер си изкарвате Peace
Янче, я бързо отчет как изкарахте Mr. Green? Сподели и за делфинариума моля те Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт