Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 798
  • 281
  •   1
Отговори

СЕПТЕМВРИ 2006

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАГЛАВИЯ ЗА НОВИ ТЕМИ
  Септемврийката с любов голяма, дарява и мъжа и малчугана - марианка
  Месецът на любовта настана, септемврийчето целува сладко мама - марианка
  Няма нищо по-голямо от септемврийското съкровище на мама - марианка

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ БЕБЕТА

са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

ВЕЧЕ ПРАЗНУВАМЕ ПЪРВИТЕ РОЖДЕНИ ДНИ!!!!!!

Flowers Four Leaf CloverПЪРВОТО НИ СЕПТЕМВРИЙСКО ЗЪБЧЕ Е НА НИКИ НА МАМА DVV 
Flowers Four Leaf CloverПЪРВОТО НИ ПРОХОДИЛО СЕПТЕМВРИЙЧЕ Е ДАРИЯ НА  МАМА teedy 

[/color]
сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - 2006

организиране на първия рожден ден на съкровищата ни:

подходящи подаръци
идеи за тематични партита

полезни сайтове

ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хигиена-дрехи-пособия
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хранене
ОТГЛЕЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-болести и неразположения

8ТЕ РЕВЛВИ ПЕРИОДА=КРАЧКИ НАПРЕД
Плачът въобще не е полезен. Ето какво става в детския организъм...
Новият Имунизационен календар

ХОДЕЩИ КРАЧЕТА Инфо за обувките І
Инфо за обувките ІІ-възраст, подметка,форт и ток на обувката І
Инфо за обувките ІІІ- за размера на обувката

А СЕГА ЗА ХРАНАТА

План за хранене на новороденото, бебето и малкото дете до 36-месечна възраст
Примерна таблица за захранване
РАЗНООБРАЗНИ СХЕМИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ
инфо за храните и захранването
ТАБЛИЦА НА АЛЕРГИЗИРАЩИТЕ ХРАНИ
ТАБЛИЦА НА ЗАХРАНВАНЕТО ЗА АЛЕРГИЧНИ /И НЕ САМО/ ДЕЦА
ПЪРВИ ХРАНИ
ЗАПИЧАЩИ И РАЗХЛАБВАЩИ ХРАНИ

НИТРАТИТЕ

внимание!внимание!Интернационалният рожден ден на нашите септемврийчета:
Датата е 29 септември / събота/  от 16-18 часа в детски парти клуб Барбарони 3!
            http://www.barbaroni.com/page2.htm

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 22:02 от irinii

# 1
Пу, първа!

Поредната уникална тема от Ирини! А и аз най-накрая се разписах първа!

И ми се иска само да ви се изфукам набързо, че утре ще имам първи почивен ден, откакто се е родила Ивана! Свеки ще я поеме още от сутринта, а аз... нямам нищо за правене!

Исках да ви споделя също, че ние решихме да направим ремонт на детската стая за първия рожден ден, а и ми се върти в главата да направя в същия ден и кръщенето! Чакам мъжът ми да се прибере от Англия и да обсъдим идеите ми! Втората ми се роди днес, когато една от състудентките ми ми дойде на гости и на мен ми проблесна, че тя е перфектната кръстница за Ивана! А и през март си чакат бебенце, така че ще се сближим още повече! Тя е човекът, благодарение на когото не прекъснах следването си и винаги заверявах в срок!

А на всички вас целувки и пръгрътки! Страхотни сте!

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 22:31 от Assita

# 2
irinii, прекрасно оформление!  bouquet Толкова настроение лъха от темичката. Ех, търкулна се 1 година... Време е за празненства. Grinning

# 3
Само се записвам и след малко отивам да спя Tired останах без очи от тая дипломна работа.Добре поне че мъжо ме купи много хубав монитор щото инъче вече щях да съм с очила. Може и да имам правописни грешки ,ама  едвам пиша Crazy

# 4
DVV, лека и спокойна нощ ти желая, за да имаш сили за утре. Hug

# 5
Добро утро!!! Мисля, че не съм в ред - вчера дадохме Спаси за уикенда на баба му, уж, за да се видим с любимия, да пооправя бърлогата след пътуването и да посвършим това-онова за къщата. Мислех си, че ще се наспя, но от 6.20 съм Shocked Май много ми липсва Спаси  Confused и се чудя дали да не си го всема днес преждевременно  newsm78

Двв, приключи ли поне с дипломната работа? Ужасна досада ми беше на мен, но плюсът при теб е, че макар и на "тагадъг" и с претоварване ще отмине бързо, а аз колко месеци я влачих...  ooooh! Накрая само като я отварях за редактиране и ми се  Sick Ако искаш можеш да ми я пуснеш по скайп и да ти я проверя за грешки /все пак отчасти това ми е и работата/
Асита, чудесна идея за РД-то на Ивана. Ще й подариш ангелче  Wink /нали след кръщенето вече си има ангел-хранител/

Диман, за пътуването - ето накратко как преминаха нещата при нас. В деня пред изаминаването оправих целия багаж и още вечерта таткото свали част от него в колата. Неща за Спаси, които така и не ползвахме :разтегателно легло, дюшек - матрак за плажа,количката я ползвахме веднъж!!! На сутринта станехме в 6, Събудих спаси с топло млечице в устата, облякох го и след 30 минути бяхме в колата. На път е добре да имам под ръка: бебешки бисквити и вода, леко чаршафче - ства и за игра и за завивка, баба на задната седалка, която да пее и играе с детето  Wink  Спряхме на ОМВ Търговище, къдет оСпаси закуси попара /направена предварително в кутия/, поигра на пързалката и люлката и след 20-30 мин поехме отново. Той пак заспа.  За пребиваването - единственото правило, което спазвахбеше вечерния ритула за заспиване - баня, веселби, мляко и самостоятелно заспиване на загасена лампа. Така независимо от емоциите през деня той някак се успокояваше и си спеше спокойно. Иначе сутрин - първо мляко към 7.30-8.00. После слизахме и се разхождахме за ръка край басейна, ние закусвахме и пиехме кафе и го оставях, за да взема нещата за плажа. На плажа - закуска /каша, попара и т.н./. Там също го водех в любимо заведение да пие кафе - седеше си  и наблюдаваше. После разходка по брега, плуване  и сън за поне 1 час. после малко плод, игри, вода, разходки и или обядвахме на плажа заедно /той,  каквото и ние/ или се прибираше с баба си в хотела, къде обядваха и спеше. Ако оставаше на плажа отново предремваше за поне 1-2 часа. В 7 вечеря за Спаси. Преди вечеря си играеше с децата в хотела,отното хапваше и от нашето ядене, разходка и към 22-23 часа заспиване. Общо взето всичко беше ок, като махнем желанието му за пълзене на неподходящи места /започва да се извива на всички посоки и да плаче ако не го пусна на мръсните плочи, асфалт и т.н./ и двата нови зъба, заради които на моменти поплакваше.
Сега се захващам с гладенето на половината ни гардероб  Sick

Много момичета ми се губят... напр Спарки, Каролина, Чочи, Телетабис... абе много?!

# 6
Добро утро, момичета! Grinning
Чакам ви на двора под смокинята да пием кафе и да си побъбрим. Hug

Момичета, получил се е някакъв проблем с лентичката в подписа ми на Мими. И вие ли го виждате или само при мен излиза? newsm78
irinii и аз скоро си мислих колко много момичета липсват. Реших, че всички са по почивки и забавления, нали е лято. Ще видиш как на есен ще изписваме една темичка са нула време. Laughing
Днес имаме много месечинковци. Искам да ги поздравя, че им е за последно. После вече е ред честитка за годинка. Wink
Честита 11-та месечинка на Ванеса на Mila84, Даная на Кузманка, Кристиан на Плами, Ян на Chochi, Симеон на Каролина, Виктор на дилИпилИ! Много щастие и радост и едно незабравимо детство!

Днес не ми е много ден. Винаги на тази дата ми е тъжно. smile3518 Навършват се 10м. от както моят татко го няма. Flowers Rose Flowers Rose

# 7
Голям парадокс тази сутрин.Станала съм в 7ч  #Crazy Преди 20 мин. и мъжа ми,а Арен още спи.Днес нещата са наопаки.А?Виждам има и други така  Laughing
Хайде,Добро Утро!Ммм,че апетитно кафенце!
Марианка - проблема с лентичката е от сайта в който си я направила.Споко!
DVV съчувствам ти.Но ще мине бързо този зор и ще го забравиш.Няма да се влачи сто години.Моята диплома я писах за една седмица ама денонощно.Мина и замина.
Диман моят съвет е,да не се тревожиш.Навсякъде има всичко.Може да се купи,да помолиш в заведение да ти го приготвят.Не се тревожи да носиш излишни неща или да мислиш за подробности.За децата е най-хубаво като са с мама и тате.За хапването,полодове,мляко,зеленчуци или картофено пюре ,крем супа /като ги помолиш да ги пасират в ресторанта/данонино е супер десертче.Сигурна съм,че ще се справите.И ние потегляме на 24 за моренцето.
Assita много и все хубави идеи.Браво!Дерзай по осъществяването им  Hug
Ние днес цял ден ще имаме един куп посещения.А утре чакаме сестра ми да кацне от Италия.Ехаааа,нямам търпение  Hug Целувки и хубав ден!

# 8
Уф ,чак сега сядам ooooh! Ники е голям кривчо Crazy

Мариянка и аз не ти виждам лентичката  ,че и аватара Joy

irinii   благодаря за предложението  Hug но при нас няма да се набляга на правописните грешки ами на проекта на 3D MAX .Освен проекта обаче трябва да напиша 80стр  ooooh!  що разтягане на локуми ще падне , а на мен не ми се отдава.Снощи набързо разучих и една друга за да направя самия чертеж на апартамента Crazy щото мразя Ауто кад ,а на солид уъркс не ми ставаше както трябва.

Опс ,поправям се Ники не е кривчо -заспа на люлката  Crazy

# 9
Има  други така в събота сутрин-  ние - накрак  сме от 7.30 след неспокойно спане, тъй като тази нощ бяхме при майка ми!
irinii[/b, и програмата ви ми харесва, само незнам как ще приложим такава при нас: няма да има баба, която да помага, Алекс още не се храни с наша храна и навсякъде ще трябва да мъкна пюрета и каши, и за подгряването им все ще трябва да търся къде, защото той студени не ги яде. Много искахме да отидем на почивка в Гърция, но от вчера се отчаях-Явно вече е късно за търсене, агенциите , с които говорих вчера все ми отговаряха, че всичките им места през септември са заети. Та сега се разрових  за Златни пясъци и Слънчев бряг и май , че ще се запътим натам, разбрах че по големите хотели имало доста места, пък да видим като се обадя.Ирини, вие в кой хотел отседнахте, доволна ли си от него? А да ти кажа, когато в  редките случаи съм оставяла дечковците при баба им, веднага ми липсват!
Марианка, внимавай с поканата за кафенце да не дойдем и ние под смокинята! Mr. Green Не виждам проблем с лентичката на Мимка, може би вече си я оправила или проблема е само при теб!Редактирам- сега не я виждам, но пък аватара ти си е на мястото му!
Ние днес сме си самички, но тук в Горубляне, така че ще се видя със стари дружки и надявам се като станат децата, да си организираме един хубав ден!
Честита последна месечинка на Ванеса, Кристиян, Даня, Ян, Мони и Виктор!

Хубав ден!

# 10
Честит празник на малките и големите Ванеса на Mila84, Даная на Кузманка, Кристиан на Плами, Ян на Chochi, Симеон на Каролина, Виктор на дилИпилИ

Irinii, и нашата програма звучеше по почти същия начин, само дето си нямахме баба и вечер заспивахме в количката до нас в ресторанта! И аз не можах да си отпочина физически, но после отидохме на гости на кумовете в Любимец и там си отдъхнах! Друго си е къща с двор, трева, басейн! Ставаш, на двора е чисто и спокойно оставяш детето да лази и пипа навсякаде, а ти си пиеш блаженно кафенцето на сянка и си почиваш! Другата събота има събор там и ми се иска да се дигнем пак до там, но не знам дали ще се пприбере татито ни!

Tzvety roussimova, мога да ти дам един съвет за храната! Ако е от купените бурканчета нйамаш никакъв проблем, а ако готвиш ти ще трябва предварително да ги стерилизираш вкъщи! Така сутрин, след като закусите, изваждаш едо от бурканчетата и го оставяш на прозореца или друго слънчево място, температурата през деня бавно ще го затопля!

DVV, не си казала! Пращай каквото трябва за правене на AutoCAD, поне с това мога да помогна!

Е, момичета, аз сядам да разнища теориите на Съпромата! Лек ден на всички!

# 11
Момичета, знаете ли какъв ден е 23.09. в православния календар? Не мога да повярвам! Това е денят на свети Йоан Кръстител!

† Първа неделя след Неделя подир Въздвижение. Зачатие на св. Иоан Предтеча и Кръстител Господен (Разрешава се вино и елей)

Това ако не е знак, че точно тогава трябва да кръстя и моята Ивана! Все пак е и вид имен ден, и празник на първия кръстник! Действам!

# 12
Браво за хубавата темичка. Страхотна е!

Марианка, вчера докато се ровех из форума забелязах, че и при други има проблем с лентичката от същия сайт. Може би от тях е проблема. Опитай да я напражиш отново.
Ирини, много стабилна програма сте си изградили.
А относно пътуванията - когато ние тръгваме на път взимам само най-важните неща: дрехи, храна, лекарства и др. подобни, играчки. Ако ми потрябва нещо, което съм забравила - го купувам. А за пътя - запасяваме се яко с храна и вода за бебе и това е.

Момичета, имам си зор. Не мога да си намеря тоалет за сватбата, на която ще ставаме кумове. Купих си червени обувки и сега си търся червена рокля. Малко обратно я свърших тази работа. А трябва да намеря нещо бързо, защото към 10.09 заминавам за Троян с Алекс да си починем по басейните там (пък тате ще бачка  Mr. Green) и трябва да сме готови с всичко. Харесах си една рокля от инет, ама не знам дали ако поръчам да ми я ошият ще стане такава, какво искам. Снощи докато се разхождахме си харесах една и днес ще ходя да я пробвам. А онзи ден колко рокли изпробвах, чак се почувствах като някаква звезда  Embarassed

Ето малко снимки на Алекс Бяса

Честити месечинки на малките сладури.
Ние за 11-та ще сме сами с Алекс, защото татето заминава по работа в чужбина и ще се напиваме сами  Mr. Green Тъкмо ще има повечко за нас ...  Rolling Eyes

# 13
  • София
Асита, чудесно съвпадение - хем рожден ден, хем деня на Йоан Кръстител, хем неделя. Няма по-подходяща дата за вашето кръщене! Остава и кръстницата да е съгласна и работата е наполовина опечена.

Ирини и Денис, мерси за съветите. Нашата баба иска да си почине малко от нас и не ще с нас па макар и на море...

# 14
Иринии - като каза за пюрето с овес, Георги яде кисел с брашно от овесени ядки и много ги харесва - ял е с вкус на ябълка, вишна и лимон. Правя му вече почти през ден. Редувам с млечна каша.

Ние все още се кърмим през целия ден и вечер, ама нощното кърмене просто ми е вече кошмар - захапе и няма пускане, много ме изнервя през нощта, но дано да изкараме поне лятото, а аз си мислеш, че и през зимата ще се кърмим. Вие как вървите на тази тема с кърменето и отбиването?

Мама Яничка - за разтройството - трябва да разберете от какво е - иначе може - ориз, моркови, сухар, бисквита. Намалете млечните продукти и круша, тиква, овесени ядки , ако даваш.

Щастливке - играчката е супер!

Общи условия

Активация на акаунт