Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 797
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Моми4ета, за съжаление ще се опла4а, 4е от в4ера сме с температура CryИ най-лошото е, 4е не ще да пие лекарства, затваря уста и върти глава, и реве, реве...Пуснах и отделна тема, но и вас питам - Как да я накарам да изпие Калпола?

# 46
Ви- съжалявам да чуя това.Зъби ли са?Опитай с капкомер,спринцовка.Така единствено не се губи количеството по дрехите,а отива по предназначение .Ако по никакъв начин не става през устата,попитайте педиатъра ви дали не можете да слагате свещички.Важното е Т да свалите ако е много висока и не е от зъбките.Пиши как се справяте!
Мама Меги ,Лаци е страхотен  Hug .Добре Дошъл в отбора на крачещите  Heart Eyes
snezhka-smeshka -нужен е паспорт!

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 16:00 от dennis

# 47
  • София
Аз уж чистя...пред компютъра. В трескаво търсене на детски секции съм-тъй като това ще е подаръка на Хриси за РД-самостоятелна стая. И да приключваме с вътрешните строежи, че ми писна вече smile3511 Прахоляк на всякъде и никъде не е като хората. Детската сама ще си я боядисвам и много ме е яд, че съм схваната в ръцете за рисуване да драсна нещо по стените, но мисля че има кой да ме отмени.
Цвети, кръщенето на Хриси ще е в манастир Св. Три светители, който се намира на гърба на нашата къща в Орландовци . Той е с много интересна история и е основан от един латински граф Орландо по времето на кръстоносните походи. А и кръстено там детето ще има 3ма закрилници. Исках в Св. Мина, но се отказах-10 бебета накуп и още 120 човека публика....мерси. А и ние ще сме от скромните 40 човека горе-долу. Почерпката ще е в едно заведение до нас срещу манастира. Не е нещо особено, но важен е повода. След това ще има детски купон...Абе нямам търпение да дойде 7-ми. Хола ще обзавеждаме след това, за да има къде децата да лудуват Simple Smile
Лелеле Меги, Лацката е станал спец в ходенето-трябва да ни предаде някой друг урок. Домъчняло ни е с Хриси и за Ема и Неси... Как сте бе мацки, че Хриси ще ви забрави и вече тръгва по чуждо. Много ми е любвеобвилен милия. Оня ден като награби Бобо на Щастливка...Едвам си поех въздух от смях-всички целува и прегръща нашия.
А нощес чувам шум и отварям очи-Хриси станал и спи на решетката 1crib Хванах го и го сложих да спи нормално и след малко пак...Това дете сомнамбулизъм ли развива...Напоследък иска да заспива върху мен-така може да спи с часове, но гледам да не го свиквам.
Ви, дано се оправите бързо.
Марианка и Хриси е на кисело мляко вечер. Той АМ не ще и да близне.
Лулува и ние сме "добро и лошо ченге"-познай кой е лошото newsm48

# 48
Ви, когато се е налагало да давам лекарства, безотказно действа методът със спринцовката, но трябва да я насочиш настрани в бузата и тогава да натиснеш. Така е почти сигурно че няма да го повърне, само трябва да я залъжеш да си отвори устата! Действат и свещичките ефералган в дупето, но май ги препоръчват при по-висока температуря. Дано успееш и стискаме палци да няма други симптоми и бързо да се оправите!

По случай нашата последна месечинка днес и за разхлада ви черпя:

Аз отивам да се отдам на сладка неделна дрямка, че нещо напоследък недоспиването ми е перманенто, а сега цялата къща за мое учудване заспа и аз ще се вълползвам!
Ами аз снощи се обърках нещо в постинга- мислех че на Дари и Ради кръщенето ще е на 7, пък то била тогава датата на Хриси! Доника, а да не би почерпката после да е в Гъшето перо?
Честито прохождане и на Лаци! Много се кефа на всички клипчета на ходещите малки сладури!  bouquet

# 49
dennis, мерси, опитвах, не става - плюе навън и реве или се задавя и реве...Незнам какво е, нашият док е извън София и ще дойде да я види утре като се прибере. А, я да те питам как нау4и Арен да заспива сам в леглото, на става ли прав вместо да лежи? Яна като я оставя така уж да заспива сама, запо4ва да се изправя, да ходи, да си говори, разсънва се още пове4е и съответно заспива по-късно и по-трудно.
DVV, сподели и вашия опит!
tzvety roussimova, мерси и на теб! Няма друг на4ин - слагам свещи4ки!

# 50
Ви,това че плаче да не те тревожи.Важното е да си направила нужното ,за да е добре.Утре доктора ще я види и всичко ще е ок.През това време ако няма с какво да се свали Т просто пробвай с изпитаните методи на баба с компреси на петичките и сгъвката на коляното.Дано помогне.За спанетоако не е изморен ,прави точно това.Става и започва да се разхожда,да си говори,пее.Програмата е доста богата.После започва да подвиква : "Мама,айдее!"и така докато не изпадне в истерия и почва да плаче.Просто го слагам да спи когато вече е тотално омаломощен.Това го познавам като почне да си търка очите,да прикляка,да не му се играе,спъва се,гледа да лежи на пода и всяко нещо го разтройва.И за него е огромно удоволствие щом си зърне леглото.Ляга и няма сили за нищо повече освен нервното мачкане с пръсти на одеалото си.

# 51
  • Русе
Ей,момичета немога да ви изчета #Crazy
Развълнувана съм ,защото утре отиваме на море!най-после,то лятото свърши,но според нашия тати,така щяло да ни държи повече,отколкото ако сме били отишли по рано.
tzvety roussimova ами признавам си че съм виновна за вашите обеци,но така винаги ще знаеш кои те е навил да й сложиш на Ивето Crazy Mr. Green
На Ема ушите се чувстват отлично,нито червено,нито подуто,все едно там са си били цял живот bowuu
Толкова са пораснали всички деца,като гледам снимките,които пускате #CrazyСега като се върнем от морето ще пусна и нашите в албумът ни! smile3509
Кръщене догодина най-вероятно ще правим.
Лулова ако откриеш как се махат тия 10см и тия 5-6кг...........веднага дай рецептата,не го искам това тяло и минута повече,а се старая,но кокалите ( на ханша имам предвид)  не са това което бяха преди Joy Joy
Хайде със здраве,ще се чуем и видим след морето  grinning039  car003

# 52
Еха, таз неделя голямо оживление кипи тук, за разлика от друг път....
Ама не мога да не се изкажа и аз по дискутираните днес въпроси Mr. Green
Desssy - и Йоанка заспиваше така преди - само и единствено с цок-цок, и аз много се бях ошашкала как ще я караме, като реших да я отбивам. Да ама за мое учудване, тя си заспиваше доста сполучливо и с АМ. Сега вече си заспива сама без никакви намеси от моя страна с единственото условие - биберон baby_neutral.
Откакто се изправя сама обаче, прави точно това, което описва Ви, затова е слагам на нашето легло да заспива до бъща си, докато аз бродя из дебрите на БГ-мама. Там заспива много бързо и като заспи я премествам в нейното легло без въобще да се събуди Sleeping. Как свикна да заспива сама - казвала съм го много пъти - по метода на ДилиПили  bouquet
Ви - свещичките ще свършат работа, не се притеснявай - дано не е нещо сериозно!
mama_meggie - честити ходещи крачета на този сладък Лаци! Hug А за плажа - Йоанка пък иска да пие вода от морето, въпреки, че непрекъснато и давам да си пие от нейната.  ooooh!
Lulova - това, че изцеждаш по 100 мл не означава, че Хари изцоква толкова. Чела съм, че ако се изцежда 30 мл - бебето изцоква 100. Пък и както сама казваш, че не е гладен - сигурно му стига. Бебоците просто са най-перефектните помпички  Grinning. Съжалявам, че антибиотика се е оказал грешка. Дано не се налага повече антибиотик, по никакъв повод! Naughty
Доника - и аз съм на вълна детски и само се ровя из нет-а за идеи. Днес даже е имало някакво предаване по Нова ТВ, по тоз повод, но съм го изтървала, дано го има по-късно в Нетерата. Иначе аз много се чудих, къде да е шаренийката в стаята - по стените или по мебелите и май накрая реших да е по мебелите. Ще видим каква ще я свърша накрая... newsm78. Да покажеш как е станало и при вас, ей!
На muckata - весело изкарване на морето!
Туй е мацки, за днес - толокова!
 beer за всички!

# 53
Пак съм аз, дзак!
Ви, наистина свещичките са една добра алтернатива. И Веси не обича да пие сиропчета. Рядко ми се е налагало, но когато съм давала е било с много рев от нейна страна. Моля се да оздравява бързо детенце.
Доника, ами да дойда да ти нарисувам стените. Grinning И аз мисля един ден, като се нанесем в новата къща, да нарисувам на стената някакъв приказен замък, че Мими много си пада по принцеси. Нали е на мама принцеската. Heart Eyes
муцката, напоследък много липсваш тук. Хайде след морето ще пошеш по-начестичко. Hug Приятно изкарване. Grinning
Цвети, днес Мими цял ден ми говори за Ивето. Ще е супер пак да се наканите да дойдете на сам. Този път, обещавам, ще бъда по-организирана и ще спретна приятна програма. Grinning Искам да видя сладката Иветка с обици. Flutter
Доника и аз така чистя, пред компютъра. Mr. Green Е, не в интерес на истината вчера голямо чистене падна, накрая бях гроги. Tired Но днес все около компа се навъртам.
Доника, звучи чудесно мястото, което сте избрали за кръщене. Grinning
Снежка-Смешка, къде сте, разкажи повече. Напоследък много липсвате. Дано да е заради отпускарския сезон.
А какво става с интернационалният рожден ден на нашите септемврийчета? Жалко, че живея далече и не мога да взема дейно участие. Не остана време, добре ще е да помислим къде ще се съберем, ако трябва някакво капаро да изпращаме. Можем да участваме с идеи.  Grinning
Честита 11-та месечинка на Алекс на Цвети Росимова, Филип на куки! Много щастие и радост в детските очи!

Ох, Цвети, все се каня да те питам, ако някъде из София намериш от онези наколенки във формата на сърца, хайде да ми вземеш, а аз ще ти изпратя запис. Става ли? Ако някой друг види някъде, също да се обажда. Тук не мога да намеря такива, а Цвети здраво ме зариби. Mr. Green
Тази вечер моя мъж ще ни води на ресторант - мен и Мимка. И аз съм толкова щастлива, чувствам се като младоженка . Ех, колко малко му трябва на човек, за да се почувства щастлив. Grinning
А сега целувам ви за кой ли път вече днес.

# 54
Марианка, видях при нас в магазина наколенки и на розови сърца, ще ти купя такива и ще ти ги пратя другата седмица, не търси повече, виждаш , много са удобни при пълзене и при падане, аз дори мислех и на Ивето да взема, че в един момент падаше често и беше все с ожулени колена!Учудвам се какво впечатление е оставила Ивето в Мими и колко време след като са се виждали и играли, тя пак си спомня за нея, много ми е сладурска Мимката, ама внимавай с поканата да не вземем за дойдем пак, че видиш какво чудо е с 4 деца Mr. Green! Весело прекарване на заведението тази вечер/ Корнера ли/ и после една романтична нощ! Laughing
За интернационалния рожден ден / преди няколко дена говорих с Ави през краткия й престой в София и тъй като тя почти няма да си е тук през следващия 1 месец, имаме уговорка да проуча една оферта за нов детски клуб близо при нас и след като разгледаме и други подобни, да обобщим условията и цените и тогава да съобщим! Ако някой има нещо против аз да се заема или има конкретно предложение, нека ми пише! А след като съобщим подробностите, ще чакаме потвърждение за това кой ще дойде!

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 19:01 от tzvety roussimova

# 55
Цвети, веднага ме разконспирира на кое заведение ще ходим. Mr. Green Много се радвам, че ще ми купиш такива наколенки. Пиши на лични колко струват и да пращам запис. Grinning
Заповядайте отново у дома, даже и със съпруга. Виждаш, място има. Wink

# 56
DVV, сподели и вашия опит!

Ами Ники не се дърпа и си ги пие с кеф ooooh! ,даже ако е по горчивичко по-добре CrazyИ пита за още
Дано се оправите бързо Hug

# 57
  • София
За детския клуб измислете само някой, който да е удобен на всички Simple Smile Може да направим анкета и избор между няколко. Че ние сме трудноподвижни и единствено може да разчитаме на Щастливка и Бобо за превоз, но и да не бъдем нахални... Embarassed

# 58
ЗДРАВЕЙТЕЕЕ
Не знам колко време имам за писане, но да споделя - имахме прексрасен ден. Сутринта до къщата /поръчах си страхотен витраж/, взехме и размерите за паркета /до края на седмицата ще  енареден най-вероятно/. Абе напредваме. После бяхме на целоднен обарбекю-парти по повод годишнина от сватбата на моя люима приятелка, коят оскоро ще има бебе  Simple Smile Страшен релакс и за пореден път си казах, че усилията по къщата си струват!

За детската стая - аз съм хипер горда!!! вчера я правих сама. Ще пусна снимки като е напълно готова  Grinning темата е Сафари. В единия сектор на стаята има кръгъл таван, облепен с тапет небе, под него е истинска савана. Там ще е легълцето /бърлогата на спаси/ Другата част на стаята е за игри, което предполага множество разноцветни играчки -  и не исках прекалена шарения... Абе снимки трябва да пусна.
доника, съветвам те да  си купиш само фриз-мотиви от Домко в Люлин. Има десетки детски тапети и фризове. Можеш да си вземеш само за една стена и т.н. за сумнамбулчето много ме разсмя  Grinning Иначе добри мебели можеш да избереш от Комо. Детските мебели там са немски
Цвети, не ти препоръчвам хотела, в който бяхме, затова няма да те занивам с подробности.
Марианка, видях в 1 магазин в стрелбище такива наколенки. Мисля, че струваха 8лв.
Ви дано бързо се оправите Hug
За приспиването - След баня докато го обличам Спаси сам си изпива шишето с мляко, гася лампата и той сам си ляга и заспива на спалнята ни. После го местя.
Мама меги, честити ходещи крачета. Айде приятна разходка до Турция и д аразкажеш какво сте яли - кухнята им е ммммм   chef

Ставам... Heart Eyes
3 часа по-късно ----
оф - сега виждам, че не ми е постнат предишния отговор, но да си кажа, че и аз съм за детски парти клуб. /много ми се искаше партито д ае в новат ани къща, но условията ням ад аса подходящи все още.../

Последна редакция: нд, 19 авг 2007, 22:16 от irinii

# 59
Ето ни и нас,имаме си две люлки,но са различни,но двамата искат да са на едната и ето начина:

Много се дразня,че по детските магазини няма никакви забавления за близнаци,като двойна люлка,някаква двойна количка,от триколките също не можем да си купим ooooh!,карай да сме живи и здрави! Mr. Green
Само за спането,да кажа,че ще лягам,като си изпият АМ ги слагам по кошарките,обикновено Ради започва да си мачка калъфката в ръчичките и да си завива лицето с нея  и след 5-10 минути заспива,но Дари няма лягаме при нея,започва да тича из кошарата,играе си,ляга,става,кляка и след 30 мин.се уморява,започва да плаче,слагам я да легне и заспива.Добре,че не го буди него,че ще е ужас.
Марианка,поздравления за избора ви за кръщене,баща ми е от Куклен имам баба там,ходила съм много пъти на манастира,наистина е страхотен! Hug
Браво на Лаци,много е сладък!
Айде лека нощ от мен,че вече съм Tired

Общи условия

Активация на акаунт