Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 800
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, докато се наканя да пиша и темата ще свърши.
Тук времето е мрачно и дъждовно и затова си стоим в къщи.
Марианка - Честито ти християнче и не се ядосвай толкова за случилото се с Мими, както ти е писала Ирини, случката е нормална за тази възраст, едва ли децата са го направили със зла умисъл и едва ли осъзнават какво точно са направили. По-скоро трябва да се ядосаш и съответно да скастриш учителките, които са го позволили  Naughty, защото те са тези, които разбират и на които е поверено възпитанието на децата. Непростимо е, че са го допуснали, защото явно децата са били оставени без надзор  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Аз на твое място бих си изляла яда на тези "възпитателки". Нацелувай принцесите си и си върни доброто настроение  Heart Eyes.
Ирини много целувки и за Спаси, бързо да му минават раните, все пак юнак без рани не може  Hug, моята фурия днес си одра носа на едно желязо в гардероба, от механизма на затварянето, при все, че преди около седмица си одра крака там, но тъпо и упорито продължава да влиза и да се катери по дрехите в гардероба, всеки пък като го види отворен.
За хляба - някъде бях чула или чела, че не се препоръчва даването на пълнозърнест хляб на деца под 2 год., заради опасността от задавяне с грубите частици, като фибри, например, които се съдържат в тези видове хляб. Иначе за ръжен хляб се казваше, че няма проблем да се дава. При нас - Ивета яде хляб като невидяла, не подбира дали е ръжен, бял или добруджа. Като види филия я грабва и започва с 2 ръце да тъпче хляба в устата. За съжаление не така стоят нещата с манджите Sick. Гледам да я ограничавам до максимум 1/2 филия, защото ако оставя на нея тя ще яде само хляб, а за супа и манджа няма и да се сети.

Исках да пиша още, но Ивета се наигра сама и вече иска мама да й обърне внимание, затова ви казвам чао!

# 271
ехооо, ще вземете да изпишете темата без мен бре мацкиии  Mr. Green

Честит Рожден Ден на патерица на сладките Ема, Арен и Стефи... много здраве и детство пълно с приключения им пожелавам

ЧРД и за мамите муцката, и Йоанка   bouquet

Честити ходещи крачета на Стефи и Веси

Марианка честито ти християнче... За Мими, и според мен си твърде чувствителна... на скоро една мама ми разказа подобна случка, случила се в собствената и къща, на 5 метра от нея, в съседната стая между 4 годишната и дъщеря, и 5 годишно приятелче... Беше потресена, но се опитала като начало да обясни чисто медицински, от хигиенична гледна точка, че това е неправилно... Спокойно мила, това ни чака и нас...

Мама Меги, Мила84 и а съм за среща, но понеже ще съм с Ивайло, какво ще кажете за Борисовата градина?!

За лапането, Боян вече не знам какво не яде! Палачинки, бухтички (любими на Ивайло), макарони, всякакви видове сандвичи и т.н. за закуска. За обяд каквото мама е сготвила и салатка от домати, краставици и сиренце. За следобедна закуска кис мляко с бисквити или от готовите каши. За вечеря супа. Смятам, че супата е задължителна в менюто и за малки и за големи. Плодове м/у яденетата или като за десерт. Сокове не пие, много вода обаче, от каквото и да му дам се справя, но на мързеливата му майка и е най-лесно с биберон или с някакъв накрайник, и така когато си иска просто сам надига шишето  Mr. Green Кърмене колкото си иска детето.
За ходене не ходим, но нещо се изкалпазани да го водя за ръка, а си мислех, че ще го пропусна тоз момент.  newsm78 Но при всичките ми 176см хич не се навеждам бре мацки... ама то аз си знам, че съм с крайници като на маймуна  Mr. Green та за това сигурно. За катеренето обаче съм се видяла в чудо, легла, столове, секции, където му се стори по високо си добутва някое столче (пластмасово), миналата седмица го намерих на кухненската маса, а уж и аз бях там, но улисана в някаква мандажа  ooooh! хубавото обаче, че си и слиза сам.

Фибичка, да си изкарате хубаво със сестричката, и на мен тези чакани срещи са ми любими  Hug

Цвети, браво за диетката. За Общия ни РД за съжаление може и да сме в Испания... тук ли сме, без нас няма да мине, но до 20.09 със сигурност ще знам. Да си изкарате хубаво на морето  Hug

Ирини, малко е страшничка гледката, но пък те толкоз бързо забравят тези случки. Да го нацелуваш и от нас сладък Спаси.

Vergin, и Боян поука не си взима... хубавото е, че в един момент просто губят интерес  Wink

Диман, аз взимам заводски хляб... и следвайки логиката на Дилилипи, добре съм се ориентирала, че тези мъже иначе не мога да ги изхраня в бъдеще  Mr. Green Истината е, че преди време след 2 годишно пробване установих, че ни устройва прекрасно.

Пък да ви разправям в събота, при обичайните ни посещения на вилата отивайки до магазина срещам съседа ни другаря Костов. Нахлупил една женска шапка с периферия и маха ръце, гледката бе просто  ooooh! После в магазина бързайки, че мъжете гладни ме чакат, фокусирам една готина мацка с подобна шапка... оказа се нашата Ирини... без да искам да ги сравнявам, но на двуметровия другаря Костов никак не ме седеше дамска шапка... пък Ирини и с шапка, и без шапка все си е дама  Hug

# 272
Здравейте сладурки  smile3525 !

Марианка , честито ти християнче , да ти е жива и здрава и само положителни емоции.
Имаш една голяма прегръдка от мен , ти си силна жена и ще успеете да преборите всичко ,само горе главата.

Ние няма да можем да дойдем на срещата , а така ми се искаше   Crossing Arms.Решихме на 29.09 да правим кръщене на Мони и да отпразнуваме РД .
Мони е станал много нервен , като направи някоя беличка и му се повиши леко тон започва да се тръшка и да удря.Няколко вечери не спи спокойно и се буди около 6 ч сутринта.Снощи му дадох да яде телешко верено и 200гр мляко с тайната надежда да спи повече , но и това не помогна пак се събуди в 7 .

Ирини и ние сме имали такава случка , доста кървава беше.Удари се на люлката , между горното венче  и устничката.След това няколко дни ядеше доста трудно , явно го дразнеше.Спаси е юнак ще му мине Hug

За хляба -Мони яде само сухар на попарка и понякога му слагам парченца в супичките.Вчера за обяд му дадох почен лаврак много му хареса , изяде почти цяла риба  Shocked.

Чао от нас и лек и усмихнат ден !

# 273
  • Sofia
Привет и от с Али!
Вече сме в София след 4-месечно отсъствие, много имаме да разказваме и снимки да показваме Simple Smile
Засега Честит Рожден Ден на патерица на Арен, Ема и Стефи!
Лека и спокойна вечер на всички! Hug

# 274
Здравейте  Hug

Ние пак бяхме ремонтна площадка и нямах нет няколко дена ooooh! едвам ви изчетох Laughing 

Честито на всички рожденици на патерици Hug  bouquet

Снимчици   Има някой много сладки Crazy

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 18:12 от DVV

# 275
ДВВ, сладък и грижовен бонбон си имаш. Жив и здрав! Кажи сега как е дипломната работа?
Щастливке, мерси за комплимента  Hug
Върджин, то е ясно, че никой не взима поука на тази възраст...
На всички - благодаря за успокоението.

Дилипили, а ти как ще процедираш - кога ще го пускаш на ясла и тлрябва ли да почваш работа?

При мен денят бе доста неефективен... д ане кажа супер каръшки, но ще се опитам да не мисля и няма да ви занимавам...

Хайде лека нощ - отивам да... хм... да гладя  Confused

# 276
Диман - Георги яде обикновен хляб, май е бял. Какъвто се яде в къщи и той такъв яде. Аз по принцип не консумирам хляб, детето не го ограничавам, когато не му харесва, той просто не иска. Сутрин за попарата взимам крайчето или кората. Меката част яде понякога на обяд, винаги след като се е наял, никога по време на пюрето, защото съм чела, че ако му се дава супа с хляб, няма да си иска основното ядене, което всъщност е пюрето. Не съм му засичала на ден или на ядене по колко хляб яде, твърде е относително, понякога въобще не му давам.

# 277
irinii   мерси Hug  bouquet
А за дипломната - разиграват ме в мей-то и ме ядосват ooooh!

# 278
  • София
Здарвейте , момичета!
Завърнахме се от почивки из страната и сядам да пиша. Честито на всички рожденници досега. И ние днес празнувахме  newsm18 . В детски клуб Лейди - пред ТУ. Много хубаво беше, ще кача снимки.
За хляба- и ние сме като Върджин, яде хляб като невидяла, за разлика от манджите.
За общия празник- твърдо съм решена да не пропуснем и най-сетне да се запознаем наживо.
отивам да кърмя- до скоро.

# 279
  • София
Честит рожден Вики Simple Smile
Базел, чакаме снимки.
Аз направих един тур из нета и отивам да...шия. Досега разглеждах секции и ми бръмна главата #2gunfire
Да ни видите с част от тоалета за РД и кръщенето Joy hahaha

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 22:49 от Доника

# 280
Здравейте от мен!
Първо честито християнче и ходещи крачета на Веси на Марианка! Hug А за Мими много се ядосвам да учителките в градината,къде са били? newsm78
Ние сме със сополки,слагаме капки и пием един сироп,утре ще ги заведа да ги прислушат,дано да се разминем само с това PraynigОт съботата беше само Дари,но от днес и Ради е така,няма начин то и аз се заразих и мен ме боли гърло и ми е отпаднало.Това са вируси и няма спасение.
Иначе на рожденният ми ден се събрахме приятели в един ресторант,беше забавно,хапнахме,пийнахме,доста се смяхме.
ОФФ,нямам настроение за нищо,така като са болнички даже не ми се подготвя и за рожденния им ден,нямам настроение за това,като ги гледам как се мъчат горкте и не могат да дишат спокойно.Хайде лека вечер  и  до скоро!
Предложения за заглавия на нова тема: Септемврийчета големи духат свещичка засмени! На годинка става вече септемврийското човече!

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 23:16 от yoana77

# 281
Гладейки набързо копнах новата ни темичка... /тъй като нямаше предложения за заглавийца стъкмих това/Септемврийче ходи за ръчичка, смело духва първата свещичка

Общи условия

Активация на акаунт