Тук времето е мрачно и дъждовно и затова си стоим в къщи.
Марианка - Честито ти християнче и не се ядосвай толкова за случилото се с Мими, както ти е писала Ирини, случката е нормална за тази възраст, едва ли децата са го направили със зла умисъл и едва ли осъзнават какво точно са направили. По-скоро трябва да се ядосаш и съответно да скастриш учителките, които са го позволили
, защото те са тези, които разбират и на които е поверено възпитанието на децата. Непростимо е, че са го допуснали, защото явно децата са били оставени без надзор
. Аз на твое място бих си изляла яда на тези "възпитателки". Нацелувай принцесите си и си върни доброто настроение
.Ирини много целувки и за Спаси, бързо да му минават раните, все пак юнак без рани не може
, моята фурия днес си одра носа на едно желязо в гардероба, от механизма на затварянето, при все, че преди около седмица си одра крака там, но тъпо и упорито продължава да влиза и да се катери по дрехите в гардероба, всеки пък като го види отворен.За хляба - някъде бях чула или чела, че не се препоръчва даването на пълнозърнест хляб на деца под 2 год., заради опасността от задавяне с грубите частици, като фибри, например, които се съдържат в тези видове хляб. Иначе за ръжен хляб се казваше, че няма проблем да се дава. При нас - Ивета яде хляб като невидяла, не подбира дали е ръжен, бял или добруджа. Като види филия я грабва и започва с 2 ръце да тъпче хляба в устата. За съжаление не така стоят нещата с манджите
. Гледам да я ограничавам до максимум 1/2 филия, защото ако оставя на нея тя ще яде само хляб, а за супа и манджа няма и да се сети.Исках да пиша още, но Ивета се наигра сама и вече иска мама да й обърне внимание, затова ви казвам чао!

Но при всичките ми 176см хич не се навеждам бре мацки... ама то аз си знам, че съм с крайници като на маймуна
хубавото обаче, че си и слиза сам.
!
.Решихме на 29.09 да правим кръщене на Мони и да отпразнуваме РД .

. В детски клуб Лейди - пред ТУ. Много хубаво беше, ще кача снимки.
От съботата беше само Дари,но от днес и Ради е така,няма начин то и аз се заразих и мен ме боли гърло и ми е отпаднало.Това са вируси и няма спасение.