Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 964
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Честит Рожден Ден,Йоана!

Здраве,щастие,любов и сбъднати желания

# 256

Йоана, бъди много здрава и обичана мама и съпруга! Пожелавам ти прекрасен празник!

# 257
Честит Рожден Ден на Рая на патерици !
Честит Рожден Ден на Стефи !
Честит Рожден Ден На Йоанна 77 !

На дечицата пожелавам да растат обградени с много любов! Да получат най-ценното на този свят и да станат истински хора!
А на Йоанна - букет от нежни пожелания и радост, щастие, любов от все сърце!

Вчера се видяхме с Весана на плажа в Бургас и се гледахме, гледахме, та се чудихме и двете "Тя ли е или не е?"
Каза, че се връща в София!
Фибичка, какво стана, щеше да се обаждаш за кафенце  Simple Smile ?

Извинете, че няма коментар, но не съм изчела последните 2-3 странички!

Лека вечер за сега

# 258
  Здравейте и от родна София, днес официално се завърнахме и съм готова са срещички, ако има желаещи...
Цвети, сега като по- подробно описа се сетих къде е този клуб и даже скоро минавах и си мислех, че ще е готино да пробвам да видя дали на Лаци ще му хареса. За времетраенето аз мисля, че за нас възрастните .. хихих възрастни, та мисля, че на нас и 5 часа няма да ни стигнат да се наприказваме, но незнам как ще се отрази на децата. При всички положения мисля, че минимум 30 ще се събираме и ориентираме кой къде, какво... то това може и преди старта в клуба да го направим... Незнам , малчовците може и да се отекчат и изнервят повече от 2 часа, а пък Дай Боже да е хубаво времето може да се разходим както казах или също до клуба има площатка, такава между блоковете с пейки и може там да продължим... а сега си мисля, дали ще ни върнат ако решим на място да си доплатим третия час... ако решим. Спомням си , че Ирини беше водила Спаси и тя може да каже колко време се ангажира детето и колко време му е интересно без да се изнервя.... ако някой друг също е водил фъстъка си също да каже, те нали всяко си има неговите особености....
 Ей ще дават "Спасяването на Редник Райън".. не съм го гледала, но знам ,че е ревлив... отивам да се подредя..
 И естестмено не на последно място  Честит Рожден ден мила Стефи, расти здрава, умна и естествена. Много късмет и сполука във всички начинания. А на мама от сърце желая много любов, семейно щастие и още малки стефчета....    bouquet
 Приятна вечер , а пък аз малко закъсняла започвам да обмислям предметите за нащия прощапулник...

# 259
Асита - честито 8 зъбче!!!
ЧРД Стефи и Йоана 77!!!

Цвети - Много искаме и ние да се включим в Интернационалния рожден ден!!! По колко парички ще се събират и как ще се купуват играчки?

Ето ни и нас!!!

# 260
4естит рожден мила Стефи желаем ти много здраве и усмивки с които да радва6 грижовните си родители   bouquet
4естит рожден ден Йоана желая ти много здраве и радости с малките ти съкрови6та  bouquet

# 261
  • София
Честит рожден ден на Стефи и Йоана. Желая ви много весели и щастливи мигове smile3525
Тия дни ще се правя на "мама бояджията" и няма вероятно да имам много време за писане, но ще гледам да ви изчитам Simple Smile

# 262
Добър вечер и от нас
Първо да чиститим на всички рожденици на който не успяхме с малко закъснение-Рая,Ема,Муцката,Стефи и уоана(извинявам се ако пропуска някого) пожелавам ви мно0го щастие и късмет,а на сладките дечица и щастливо детство.Бъдете здрави.
Ние се позагубихме малко,но ми е доста трудно да пиша,или ще е с Неси на ръце която се опитва и тя да пише,или ще ми изчезне написаното или немога да ви изчета...
За много неща исках да пиша и да се квключа,но всичко ми изкочи от главата.А да честити нови зъбчета и умения на малките ни палавници.
Неси има вече доста умения и майка й я учи на разни щуротий,ама..какво да  се прави.Не обича да с евози в количката и се носим през по голямата част от разходката,не ходи само седи изправена и се движи в кошарката или ме обикаля,но за сметка на това е като ръкета,когато пълзи.Постояно си говори на бебешки нещо или бръмка с уста,като почне да говори не ми се мисли.Много е смешна като и кажа сутрин айде да правим гимнастика и започва да ръкомаха с ръце и да си върти главата Joy
За срещата сме за,но само ако е в София.Би било чудесно да сме някъде на чисто и спокойно място,но мисля че на този етап ще е доста трудно за организация и подготовка.
Видях че има желаещи за срещата в София (визирам мама Меги) и понеже тарторката и рганизаторката Ави сигурно распуска някъде със своя любим предлагам да си спретнем някъде без нея Grinning На обичайното място (Театър'Иван Вазов" в обичайния ден четвъртък).Ако има др.предложения може да се разберем нещо.
Лека вечер и целувки на всички

# 263
Добър вечер, сладурки!
Честита първа годинка на Стефи! Мило дете, желая ти красив живот изпълнен с много любов, щастие и усмивки! Heart Eyes

bebe_dundi
, специално за теб Hug

Йоана, Честит Рожден ден, миличка! От сърце ти желая много топлина, здраве и щастие! Hug

Веселушка вече е християнче и по този повод искам да почерпя. Да ми е жива и здрава! Grinning

Малката кипра не се държа никак пролично по време на церемонията. Скъса се от рев, а аз преживях истински ужас. Препотих се 100 пъти. Но въпреки това бях доста развълнувана и щастлива. Кръстихме я в Кукленския манастир "Св. св. Козма и Дамян", много старо и автентично манастирче. Самият обред беше много на ниво. Затова дължа специални благодарности на свещеника, който спокойно прие писъците на Веси и с усмивка завърши ритуала. На нея ужасно и се спеше и може би това беше причината за лошото и настроение.
После се почерпихме в ресторантче в битов стил, намиращо се непосредствено до манастира. Изкарахме приятно. Мама и сестра ми бяха дошли от Бургас, но за съжаление гостуваха само за ден и не успяхме да се наприказваме. Simple Smile Нашите кумове са прекрасни хора, те кръщаваха Мимка, те кръстиха сега и Веси. Тя получи много подаръци.
Освен това мога и аз вече да се похваля с ходещи крачета. Grinning Веселушка от вчера ходи сама, справя се доста добре и след рожденният и ден, ще правим прощъпулка. Даже може да ги съчетаем е един ден, както направихме на времето с Мимка.
Desssy, страхотна снимка! Изглеждаш прекрасно, а малкия е много сладък. Grinning
tzvety, страшно се радвам за теб, че си постигнала толкова добър резултат с диетата! Hug И сте избрали прекрасно място за почивка. Много обичам Св. Влас.
Аз едва ли ще се ориентирам къде се намира този детски клуб и при всички положения ще се радвам, ако някой ме чака някъде. А за часа, аз лично нямам претенции. Grinning
bebe_dundi, страхотен празник сте спретнали на малката кукличка. Разгледах и снимките. Супер са! Grinning На прощъпулника си Мимка също взе книжка. Сега ще видим Веси към какво ще се насочи.
Тези дни нямах много настроение да пиша, нещо, което определено рядко ми се случва. Старая се да запазвам бодър дух, въпреки неприятностите, но тези дни една случка в детската градина така ме разтърси, че ми трябваха дни да се съвзема. Confused Децата растат и съответно започват да виждат разликата между тях и Мими. А тя е все още доста наивна, не умее да лъжи, толкова е чиста (казвам го не защото е моето дете) и невинна по детски. Но... децата понякога са много жестоки. Та едно момченце от групичката започнало да се гаври с нея (колкото и силна да ви звучи тази дума за 5 годишни деца, за мен си е така). Карал я да се съблича гола, да си сваля гащичките. И тя нали си е наивна, приела го за вид игра и го направила. И децата и се смеят. Толкова болно ми стана за моята Мария, че два дни се наревах едно хубаво у дома... Разговарях с учителката, която е била на смяна тогава. Била е свидетел на случката, скарала им се е и ми обеща това повече да не се повтаря. Все се питам, няма ли да ми се случи нещо хубаво най-накрая. Вече все по-трудно се справям психически с проблемите, а те сякаш валят...

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 00:06 от mari_anka

# 264
 wavey два, три бързи реда от мен преди лягане.....

mari_anka spoko - недей така, мила.... толкова хубави работи ти се случват - ето Веси вече е християнче, има си ходещи крачета /честито и за двете   bouquet/, предстои ви такъв прекрасен празник - 1-во РД, че даже и среща-запознанство с много готини септемврийски мами.... Hug... Съжалявам за случката в детската градина, на тази възраст обаче всички деца са податливи на провокация по един или друг начин. Дано учителките си влязат в роля и не позволяват за напред, да се случват подобни неща.  Hug
bebe_dundi, stes - много хубави снимки от партитата. Радвам се, че сте изкарали празниците както подобава!
tzvety roussimova - поздравления и за двата момента! Wink
Мамичка Яничка - ще ти дзвънна таз седмица callme
Ние ходихме с Йоанка в 22:30 да посрещаме сестра ми на гарата, която се връща за малко от ДЕ. Чакането за Йоанка определено си заслужаваше, защото леля донесе страхотни подаръци /играчки/ и нашта сладурана опищя орталъка от радост като ги видя. Заигра се и забрави и за ядене и за спане. Mr. Green
Утре ще и нейното официално приветстване в света на ходещите хора, тъй че чакайте ни после с отчет!
Лека нощ ви казвам сега и сладки сънища на всички!

# 265
здравейте септемврийски мами и от мен!

След 4 месечна ваканция в Бургас при двете ни баби, аз и Иги сме отново на линия.

Имам много да разказвам, да качвам снимки, да чета, но сега малката дяволица иска внимание, затова ще се включа по-късно.

Фибичка, Яничка, как сте момичета?

ааа и честит рожден ден на всички днешни малки рожденници... не усетихме как мина една година нали?

# 266
  • Пловдив
Добро утро!
По чаша кафе за събуждане:

mari_anka , честито ти християнче и ходещи крачета!!!!!!
Имаш толкова хубави събития тези дни, а и още по-хубави предстоят...Не си позволявай някакви такива глупави случки да те разтройват! Децата понякога могат да бъдат много жестоки, но те също още не правят такива неща от злоба, а от неразбиране! Виновна в случая е учителката, но какво да се прави...случило се е....! Rolling Eyes
 Hug Hug Hug
За срещата и аз като мама Меги нямам представа колко време ще му бъде интересно на Стенли с толкова деца на едно място! Присъствали сме на 2-3 детски РД, но тогава беше по-малък! newsm78
Цвети, благодаря предварително,че ще чакаш неориентирните провинциалисти... Joy...Ще имаме нужда определено от помощ да  намерим клубчето! Hug

Лек ден!

# 267
  • София
Марианка, честито ти християнче! Да ти е жива и здрава Веселушка! За случката с Мими, децата наистина са жестоки. Оневинява ги това че са деца и не разбират съвсем какво вършат. Те и възрастните, дето би трябвало да разбират, се държат по подобен начин, та камо ли децата.

Дилипили, вас ръжен хляб ли ви съветват да давате в Германия? Щото аз много се чудя и давам най-вече бял, за да няма проблем с обработката, но пък от него се пълнее. Пълнозърнестите не знам дали стават за детското стомахче, а и има много ментета - боядисани бели. Знам че "Слънце-Луна" е истински пълнозърнест хляб, но не мога да слизам до центъра за един хляб. Въобще, мамчета, какъв хляб давате?

Венуш, добре завърнали се!

# 268
Бонджорно дами!

Аз съм от около час в офиса - доста изнервящо стартира работната седмица, нооо няма да остави нещата така  Naughty
Марианка, честито ти христианче  Hug Нека личният и ангел я закриля и напътства в успешните житейски пътища!   bouquet  bouquet За случката с Мимка, предполагам, че предвид проблемчетата, с които се борите, ти самата си станала твърде сензитивна и ранима на тази тема. Затова и така тежко преживяваш случката със свалените гащи, която между другото се случва обикновено в тази възраст и обикновено на поне 50% от децата. Гледали-недогледали разни работи по телевизията и решили да се учат от телата си. Аз самата имам някакъв бегъл спомен от забавачката как брояхме едно-две-три и си сваляхме бързо-бързо гащите... Joy Joy Joy Мисълта ми е, че не е задължително да е хипер активно детето ти, за да се "върже" така наивно на подобни игри. Горе главата! Седни и я подготви отсега, че принцесите не си свалят гащите толкова лесно  Wink Wink Wink
Цвети Русимова, успех в диетуването и браво за резултатите!
Стели, Мама Меги, ни есъс Спаси нали вършеем най-редовно по парти клубове и да ви кажа 2 часа е най-оптималното време за игри в детски клуб. Аз го водя в Барбарони н Бели брези, защото само там има какичка, която да се занимава с него без да се налага и аз да седя вътре. В този ред на мисли имайте предвид, че едва ли някой ще се наеме да гледа банда развилняли се едногодишни човечета и всъщност почти няма да може "да се видим наистина", но ще му мислим на място.
Мила84, радвам се да те видя   bouquet
Диман, Спаси хапва основно сухари... Мек хляб му давам когато е домашно месен... Не че го ограничавам, но май не е акот майка си фен на тестата.  newsm78

Днес  Спаси се подхлъзна и си нацели устата в коляното ми. Гушнах го моментално, а щом го отделих от рамото си видях цялото му лице омазано в кръв. Мисля, че се сещате как се почувствах Sad Оказа се, че е безобидно наранена долната му устна и със сълзите и сополите просто е размазал кръвта навсякъде, но направо ми призля... Надявам се да няма някоя щета по зъбите  Praynig/при нас са 8 големи зъба и няколко напът да избият/

# 269
  • Munich
Каролина, за майчинството – тук е три години, плащат само една, и то отскоро, но на практика никой не се възползва от трите години, защото седиш ли толкова време вкъщи си аут от нещата. Голям проблем е както и в България намирането на жена да гледа детето или да получиш място в ясла, като шестица от тотото е. Чувала съм, че във Франция и Швеция е рай в това отношение, много силна социална политика по отношение на семействата имали.
Фибичка, приятен празник и весело изкарване със сестра ти!
Tzvetyroussimova, браво на теб за организацията на партито! И хубави новини днес, радвам се!
Диман, ръжен хляб дават тук предимно, пълнозърнестият бил подходящ на по-късен етап. Знам, че хранителните навици, които градим сега, се запазват в по-голямата си част за цял живот (синдромът на мамината манджа). Та ако детето се храни предимно с такъв вид хляб, по-късно белият няма да му е вкусен. А мен черните все още ми засядат в гърлото, като съм си свикнала на мекичкия бял български хляб, но се мъча. Няма аз да ям Нутела и бял хляб, а за него да има сушени кайсии и ръжен хляб. Трябва да съм солидарна.
Марианка, не се тревожи, децата в тази възраст са често жестоки и без задръжки, аз съм имала такава случка като Мими в детската градина, но не се чувствам травмирана, даже винаги съм си я спомняла с усмивка. Просто говори, когато е необходимо, с учителките, а в краен случай и с родителите на децата. Не се бой, ти си толкова мила и грижовна, компенсираш с обичта си всички неприятни изживявания, които Мими има, сигурна съм. А с времето ще се уталожат нещата и ще се преборите с проблема, сигурна съм, усмихни се! Честито християнче и проходило момиченце! Радвай се на хубавите неща и подминавай лошите, ако не можеш да ги промениш.
Ирини, случи ми се същото, когато бяхме на гости на родителите на мъжа ми. Бяхме двете със свекърва ми до Виктор и той пак успя да целуне със замах масата и резултатът бше същият - кръв, уплаха, но след обстоен преглед се установи, че щетите са минимални и всички пак бяха усмихнати, най-вече героят. Целувка за Спаси!

Общи условия

Активация на акаунт