Здраве,щастие,любов и сбъднати желания

?

На обичайното място (Театър'Иван Вазов" в обичайния ден четвъртък).Ако има др.предложения може да се разберем нещо.

Нашите кумове са прекрасни хора, те кръщаваха Мимка, те кръстиха сега и Веси. Тя получи много подаръци.
Веселушка от вчера ходи сама, справя се доста добре и след рожденният и ден, ще правим прощъпулка. Даже може да ги съчетаем е един ден, както направихме на времето с Мимка.
И сте избрали прекрасно място за почивка. Много обичам Св. Влас. 
На прощъпулника си Мимка също взе книжка. Сега ще видим Веси към какво ще се насочи.
два, три бързи реда от мен преди лягане.....
- недей така, мила.... толкова хубави работи ти се случват - ето Веси вече е християнче, има си ходещи крачета /честито и за двете
/, предстои ви такъв прекрасен празник - 1-во РД, че даже и среща-запознанство с много готини септемврийски мами....
... Съжалявам за случката в детската градина, на тази възраст обаче всички деца са податливи на провокация по един или друг начин. Дано учителките си влязат в роля и не позволяват за напред, да се случват подобни неща. 

...Ще имаме нужда определено от помощ да намерим клубчето! 

Нека личният и ангел я закриля и напътства в успешните житейски пътища!
За случката с Мимка, предполагам, че предвид проблемчетата, с които се борите, ти самата си станала твърде сензитивна и ранима на тази тема. Затова и така тежко преживяваш случката със свалените гащи, която между другото се случва обикновено в тази възраст и обикновено на поне 50% от децата. Гледали-недогледали разни работи по телевизията и решили да се учат от телата си. Аз самата имам някакъв бегъл спомен от забавачката как брояхме едно-две-три и си сваляхме бързо-бързо гащите...
Мисълта ми е, че не е задължително да е хипер активно детето ти, за да се "върже" така наивно на подобни игри. Горе главата! Седни и я подготви отсега, че принцесите не си свалят гащите толкова лесно

Оказа се, че е безобидно наранена долната му устна и със сълзите и сополите просто е размазал кръвта навсякъде, но направо ми призля... Надявам се да няма някоя щета по зъбите
/при нас са 8 големи зъба и няколко напът да избият/