Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 801
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, гледам, че някои сега се връщат от почивка, други ще отиват, та затова ще копирам поста си с предложението за септемврийското парти :

Ето го конкретното предложение за Интернационалния рожден ден на нашите септемврийчета:

Датата е 29 септември / събота/  от 16-18 часа в детски парти клуб Барбарони 3!            http://www.barbaroni.com/page2.htm

Клуб номер 3- намира се в жк Гоце Делчев , малко след Южния парк, близо до магазини Комсед/за детски играчки/ и Била ! Изборът се спря на този клуб поради това , че е нов, най-голям от трите им клубове, има външна част с маси, тревичка, люлка и пързалка/дано времето да позволява да прекараме празненството навън/, подходящо за току-що проходили или още пълзещи бебета, няма проблем с паркирането, само на 5 мин от НДК!

Цените са като в други клубове, засега не мога да кажа точна цифра, тай като първо трябва да видим колко присъстващи ще са! Ето някои цени за 2 часа  :
Наем на цялото помещението , при което не се допускат външни хора : 30 лв
По принцип се събира такса от 5лв на дете, но след кратка договорка вчера, склониха да платим минимума от таксата за 10 деца, независимо колко ще бъдат накрая  - значи още 50 лв
Това са твърдите такси!
Следват : торта  на сладкарници *** - от порядъка на 42лв, но за 24 парчета и сигурно ще е недостатъчна, значи трябва по-голяма. Може да се поръча и отвън, но трябва да има сертификат за качество, така че ще проуча цените на голяма торта от друга сладкарница!
по желание-  допълнителни аксесоари за детето - 1 лв , които включват 2 елемента от балон, свирка, шапка.
Менюто също ще уточним допълнително-предлагат топли и студени, малки и големи плата, салати, пилешки хапки, семейна пица, пуканки. Като алкохол-само бира и вино. Консумацията на топли, студени и алкохолни напитки предлагам да се заплащат на място и няма да влизат в цената, която обявим.
Предлагаме да има и томбола с подаръци , разделена на момичешки и момчешки , сумата да бъде до 10 или 15 лв за дете , предложете вие!
Ако съм пропуснала нещо, ще ме извините, но ще допълвам!
Очаквам да заявите на ЛС кой ще дойде и най - късно 2 седмици преди събитието да имаме яснота за броя присъстващи и цената поотделно на човек!
Ирини, аз ще копирам тази информация и през следващите дни пак ще я пускам за тези , които влизат по-рядко, но все пак ще те помоля да я включиш в началото на темата като дата и място на купона и също така за всякакви подробности да се свързват с мен  на лични съобщения!

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 01:24 от tzvety roussimova

# 241
Добро утро, момичета!

Честит рожден ден на Йоана77! Честит рожден ден и на Муцката на патерица!

Честит първи рожден ден на Стефи на Бебе Дунди и честито и прохождане!

Честита последна месечинка на Марти на Омнипрезент!

Да сте живи и здрави всички, обградени от щастие и обич!

# 242
Бебе Дунди, честит в ипърви рожден ден!!! Нека Стефи бъде много здрава и усмихвата, винаги обградена с любов и внимание. Нека вие с таткото винаги се гордеете мвого с нея! Страхотен купон ви пожелаваме със спаси
Момичета, благодаря ви много за споделените менюта   bouquet
Ви фрешовете, които прами са според сезона, но май най често правя от пъпеш или от праскова - понеже ги правя с пасатора, когто сме навън му купувам фреш-портокал, а напоследък нали баби го гледат докат осъм на работа - правят му от всичко, което се сетиш - ябълки, круши, грозде, сливи, диня - много ги пие  - особено от обикновена стъклена чаша.

Фибичка,
супер мило ми стана като прочетох миналогодишните ни вълнениял Времето наистина е мноооого условно понятие.

цвети Русимова - комсет съвсем не е до южния парк и нещо не мога да се ориентирам много за този клуб. Аз ще го намеря естествено, но мамите, които идват от други градове  newsm78

# 243
  • Пловдив
ЧЕСТИТ 1-ВИ РД НА СТЕФИ!!!
Да расте много здрава, усмихната и послушна!

Честит рожден ден на Йоана77!
  bouquet  bouquet  bouquet Hug

Ние след вчерашния весел ден на басейн, снощи имахме доста тежка вечер!
Стенли цяла нощ мрънкаше и се въртеше на сън, проплакваше едно жално......Много се притесних и след 5-6 опита да го приспя /включително и в мен/, накрая му дадох панадол  и в 5,30ч той заспа....както и аз....сега ми е едно криво....!!!
Може ми са зъби.... newsm78
По нещо за събужда:

# 244
Честит първи рожден ден на малката принцеса Стефи!

Да расте здрава, весела  и щастлива, да бъде отгледана с много любов и едно незабравимо детство!Честит празник и на мама и тати!

Честит рожден ден и на  yoana77!

Желая ви един хубав и изпълнен с прекрасни емоции ден!

# 245
Честит първи рожден ден на Стефи и от нас! Да бъде много здраво и весело дете за радост на мама и тати!

Искам пак да благодаря на всички, които ни поздравиха за рождения ден на Рая! Heart Eyes Пожелавам на всички поне толкова хубав празник, колкото беше нашият! Емоциите бяха страхотни, Рая през целия ден не беше много в час какво се случва, но цялото това внимание, подаръци и изненади й харесаха.
Фибичка, много ти благодаря, че ни върна  година назад! Съпреживях отново вълненията и емоциите около ражданията на нашите бебчета. Heart Eyes
Ирини, за вечерно меню нашата педиатърка ни препоръчва зеленчукова или крем супа със сиренце или кашкавал, но рядко й давам. Най-често хапва малко човешка храна от нашата вечеря и после изпива близо 300гр кисело мляко с бисквити. Този вариант според мен е добър, защото е хубаво да има поне две млечни хранения на ден. Ние имаме едно кърмене само сутрин и киселото мляко вечер. Около 9,30-10 закусва попара или кус кус със сирене, 11 - сок или плод, 13,30 - през ден месно или зеленчуково пюре, 17-18ч.- плод пасиран с извара или с овесения ядки, грис или някакво кремче.
За общия рожден ден -  ние също  ще дойдем. Не зная  къде точно е този клуб, но предполагам, че е някъде между блоковете зад Била, ще го намерим, а за мамаите, които не са от София и не се ориентират добре може да направим и сборен пункт някъде другаде, където им е познато.
ДНес навън е доста мрачно и май ще се разлагаме  вкъщи...
Хубав ден!

Добавям няколко снимки от празника ни
http://images19.snimka.bg/003803398.jpg
http://images19.snimka.bg/003803397.jpg

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 13:19 от stes

# 246
Момичета благодаря ви за пожеланията
Черпя виртуално всички със всякакви лакомствааа
Сега се връщаме от бебешкото парти и продължаваме празненството в къщи.
Стефи е изключително емоционална днес, превъзбудена, като че ли усеща че това е нейн ден, мама също е много щастлива  Heart Eyes
Прегръщаме ви със Стефи и по - късно ще пусна снимки  Heart Eyes

Забравих да честитя на Йоана - Честит рожден ден и на теб. Пожелавам ти само най - вече здраве, и невероятно щастие за теб и всички около теб   bouquet

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 16:32 от bebe_dundi

# 247
Eха, и днес си имаме рожденничка....

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на СТЕФИ!
Да е жива и здрава, да расте весела и щастлива!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на yoana77!

И тя да е жива и здрава, да се радва на хубавите си дечица!

# 248
YOANNA77, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ГОРДА И ЩАСТЛИВА С ДЕЧИЦАТА И БЛИЗКИТЕ СИ!

# 249
                                               Честити Рожден ден на Стефи!

Да е жива и здрава и много щастлива

За мама

Да ти е жива и здрава дъщеричката , и много да ви радва!

YOANNA 77  - Честит Рожден Ден и на теб! За двойна мама двойно щастие и усмивки!

# 250
Включвам се със разказ докато рожденничката подремва уморена от приятни емоции!

Празненството ни започна от вчера, когато пристигнаха таткото и дядото на Стефи от София и си направихме приятна почерпка с калкан край морето. Преди това бях омесила две питки за прощъпулника - с едната тичах и раздадох на 3 деца, а другата оставихме за търкулването днес.
Още с отварянето на очичките на Стефи заваляха куп подаръци..тя реагираше много емоционално на всеки и определено беше в приповдигнато настроение като за празник.
После пристигнаха и леля й с двете си деца и баба й от София. Стефи междувременно заспа и аз пратих гостите в залата, която бях резервирала за случая.
Като се събихме от сън и ние отидохме там, където вече ни чакаха и останалите гости -  Мишо на Сладурче и още бебета. Съответно още подаръци и емоции.
Там търкулнахме и питката за прощъпулника - наредихме четка (за художник), елка (нещо свързано с финансите), златен пръстен, дебитна карта (за банкер), черпак, слушалки лекарски, четка за зъби (за зъболекар), микрофон (за певица), шивашки метър (за дизайнер), линийка (за архитект), USB (за компютърен специалист) и книжка - съответно изборът беше върху книжката  Mr. Green та и тя като мама май много ще чете  Heart Eyes
И сега чакаме кръстниците й и продължаваме с купона.
Ето малко снимки от събитията до тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166626

# 251
Първо честит рожден ден на Стефи!

Благодаря на всички,които ме поздравихте за рожденния ми ден! Hug
Ето моята виртуална почерпка за всички вас!

# 252
Бебе Дунди, личи си че си изкарвате много приятно, дано празника ви продължи все в същия дух!
Чакаме разкази и за рождения ден на Йоана и кръщенето на Веси на Маринка!
Йоана, дано бързо да оздравее Дари и да не са болни и двамата, че знам колко е неприятно. Пожелавам ти да сте здрави и да си изкараш един незабравим рожден ден!Благодаря за почерпката!
Марианка, само хубавото прекарване на кръщенето и предстоящия рожден ден ще те оправдае за отстъствието ти тези дни и минаването на бегом! Naughty Чакаме подробен разказ и снимки!
Да ви кажа : много съм щастлива тези дни поради два основни момента : първия е , че от хранителния режим на който съм вече трети ден ефекта е -минус 2.400кг и това ме обнадеждава за предстоящата ни морска почивка. Да не говорим , че това не е точно диета, не оставам гладна, но важното е в първите 5 до 10 дни/ударен период/да се хапват само белтъчини иначе ядеш каквото количество си искаш!
Вторият момент е , че след толкова търсене и колебание, намерих много приятен хотел на Св. Влас и заминаваме от 8 септември за 1 седмица, първоначално мислехме да почиваме в Гърция, но във агенциите, в които се обаждах, отговаряха, че всичко за септември е заето. Така че почваме да се настройваме на морска вълна, дано само да сме здрави тогава!
За партито: Предлагам, за тези които ще дойдат от провинцията, да ги чакам на някое по-централно място и да ги доведа до клуба. А иначе ще поясня къде се намира : писах малко след Южния парк за ориентация, клубчето е малко след 29поликлиника, близо до 73 училище, ако това ще помогне, между 246 и 247 блок, ако гледате на картата! Харесва ми предложението на мама Меги след като ни свърши времето в клуба, да си направим разходка и в Южния парк - той е на 10 мин пеша от Барбаронито!
И да ви питам нещо важно : Ако желаете може да го резервираме за 3 часа, но цените ще са малко по-високи от посочените горе! Така че казвайте : 2 или 3 часа?

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 18:18 от tzvety roussimova

# 253
                                           Честит Рожден Ден на Стефи!

Да е жива и здрава,да расте обградена от любов!

# 254
  • София
Честит първи рожден ден на Стефания! Да расте здраво, умно и обградено с любов дете!

Честит рожден ден на Йоана!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт