Ето го конкретното предложение за Интернационалния рожден ден на нашите септемврийчета:
Датата е 29 септември / събота/ от 16-18 часа в детски парти клуб Барбарони 3! http://www.barbaroni.com/page2.htm
Клуб номер 3- намира се в жк Гоце Делчев , малко след Южния парк, близо до магазини Комсед/за детски играчки/ и Била ! Изборът се спря на този клуб поради това , че е нов, най-голям от трите им клубове, има външна част с маси, тревичка, люлка и пързалка/дано времето да позволява да прекараме празненството навън/, подходящо за току-що проходили или още пълзещи бебета, няма проблем с паркирането, само на 5 мин от НДК!
Цените са като в други клубове, засега не мога да кажа точна цифра, тай като първо трябва да видим колко присъстващи ще са! Ето някои цени за 2 часа :
Наем на цялото помещението , при което не се допускат външни хора : 30 лв
По принцип се събира такса от 5лв на дете, но след кратка договорка вчера, склониха да платим минимума от таксата за 10 деца, независимо колко ще бъдат накрая - значи още 50 лв
Това са твърдите такси!
Следват : торта на сладкарници *** - от порядъка на 42лв, но за 24 парчета и сигурно ще е недостатъчна, значи трябва по-голяма. Може да се поръча и отвън, но трябва да има сертификат за качество, така че ще проуча цените на голяма торта от друга сладкарница!
по желание- допълнителни аксесоари за детето - 1 лв , които включват 2 елемента от балон, свирка, шапка.
Менюто също ще уточним допълнително-предлагат топли и студени, малки и големи плата, салати, пилешки хапки, семейна пица, пуканки. Като алкохол-само бира и вино. Консумацията на топли, студени и алкохолни напитки предлагам да се заплащат на място и няма да влизат в цената, която обявим.
Предлагаме да има и томбола с подаръци , разделена на момичешки и момчешки , сумата да бъде до 10 или 15 лв за дете , предложете вие!
Ако съм пропуснала нещо, ще ме извините, но ще допълвам!
Очаквам да заявите на ЛС кой ще дойде и най - късно 2 седмици преди събитието да имаме яснота за броя присъстващи и цената поотделно на човек!
Ирини, аз ще копирам тази информация и през следващите дни пак ще я пускам за тези , които влизат по-рядко, но все пак ще те помоля да я включиш в началото на темата като дата и място на купона и също така за всякакви подробности да се свързват с мен на лични съобщения!

Пожелавам на всички поне толкова хубав празник, колкото беше нашият! Емоциите бяха страхотни, Рая през целия ден не беше много в час какво се случва, но цялото това внимание, подаръци и изненади й харесаха. 

Чакаме подробен разказ и снимки!