А по темата за заспиването мога да се вклщча, въпреки че се кърмим, защото Ивана никога не ми е заспивала на гърдата! Насуква се /вече и от двете гърди/ и я слагам в леглото, загасям лампата, но вратата е отворена, а в коридора свети! Най-често я оставам сма, но ако не е достатъчно уморена седя при нея и разказвам приказки или пея песнички! Но се буди много нощно време! Мисля да реша проблема като и давам вечеря преди кърмата! Сега от септември ще взимам детска кухня и в нея ще има и за вечеря, ще и давам преди банята, а после на гърда! Не мисля да и предлагам АМ, нито да я отбивам! Измъчихме се до сега, ще се мъчим до като тя иска!
Йоана77, много са ти сладки дребчовците! Не се ядосвай за липсващите забавления, та нали ти си им най-голямото такова!
И аз бих дошла на детско парти в някой клуб, само кажете кога и къде! Само дано не изскочи нещо друго, че и ние се чудим за една Гърция!
Ви, как сте вие? Справяте ли се? исках само да ти споделя, че на Ивана съм и купувала от аптеката компреси-лепенка! те са сини и като гел, но се залепват по тялото и не дразнят бебка! На тях пише, че са подходящи и при махмурлук, ако това ще ти помогне да ги намериш! Дано всъщност вече да нямате нужда от такова нещо...
Марианка, за стаите това със замъка е страхотно, да не те накарам скоро да дойдеш да изрисуваш у нас!

.

От много години главно там ходим, много е приятно. Според мен няма да ви пречи да ходите до Каваци от Созопол, та ние от Бургас всеки уикенд се грабваме
И на мен не ми се вярва, жалко...
Дано да посвикнат, защото ... само ще я мисля.