Успях да ви изчета!
ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ КРАЧЕТА И НА ВСИЧКИ НАВЪРШИЛИ ПЪРВАТА ГОДИНКА!
Днес ми е първия ден в София, може да се каже от 2 месеца насам...Изкарахме един маратон по България- Бургас, Сл. бряг, Варна, Златни пясъци, после Търново и Арбанаси...ох
Днес имам рожден ден и ви черпя виртуално
Честно да ви кажа малко съм разочарована от това в което се е превърнало нашето черноморие, защото ми се струва че всичко е комерсиализирано и урбанизирано. На Арбанаси обаче бяхме в резиденцията, където празнувахме с мъжа ми дървената ни годишнинаот сватбата
и беше незабравимо и много романтично. Алекс беше при баба си във къщата на моята баба и общо взето едва издържах без него, но си беше полезно малко разделени ...за 1 вечер 
Денис, четох че Арен вече ходи- честито! Сега по-лесно ли ти е
?Ирини, браво за гледачката, любопитна съм за подробностите- колко час я ангажираш, как я въвеждаш-постепенно или изведнъж?
Лулова, изглеждате много щастливи на снимките, а ти никак не ми се виждаш с наднормено тегло. Не зная колко си била по-слаба преди, но сега си идеална според мен. Аз лично не харесвам много слаби жени

Цвети благодаря ти за честитката, надявам се скоро да се запознаем!
Ася ако четеш темичките, моля те кажи дали стана картината за баща ти така както очакваше ти? Надявам се да съм ти била полезна.
Много ще се радвам да организираме общ рожден ден септември на малчовците, но първо да видим поотделно как ще се случи.
Вие как ще организирате партитата за 1-та годинка?

Доволни ли сте от уолкъра на Чико, видях го на клипчето? Занимава ли се Лаци с него и помогна ли му при прохождането или като цяло е за някаква упора по-скоро и игра?Все още се чудя дали да взимаме, амадокато се чудя може и да не ни е нужен 
Аз също имах 5 кг да свалям докато стигна до 50кг, толкова бях когато забременях. Диети не съм пазила заради кърменето, но преди 2 седмици установих че влизам в старите си дънки
Погледнах кантара и съм на 51кг
Долу горе това отслабване съвпада с периода на силна активност на Сисо
Не иска да стои седнал вече, щом спрем количката и почва да се извива и да иска да става, иска да ходи, а не може, не е достатъчно стабилен все още. Не спираме да обикаляме
Иначе и през деня съм го пробвала с АМ, но колкото и гладен да е неиска 

Желая ти мнооого здраве, щастие късмет, любов и всичко за което за което си мечтала.

Е, ще се чуя и с Щастливка, ако може да дойдем заедно.
Само че мисля, че няма да мога да сложа, защото детската е с 2 големи прозореца, на едната страна ще е секцийката и реално остава само една стена от 2 метра, на която може да се сложи фриз. Но аз си мисля, че ще е хубаво да е по всички стени.
Милото ми човече толкова интересно го гледаше и се чудеше как да му вика