Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 810
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте всички,
Успях да ви изчета!
ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ КРАЧЕТА И НА ВСИЧКИ НАВЪРШИЛИ ПЪРВАТА ГОДИНКА!

Днес ми е първия ден в София, може да се каже от 2 месеца насам...Изкарахме един маратон по България- Бургас, Сл. бряг, Варна, Златни пясъци, после Търново и Арбанаси...ох Simple Smile
Днес имам рожден ден и ви черпя виртуално

Честно да ви кажа малко съм разочарована от това в което се е превърнало нашето черноморие, защото ми се струва че всичко е комерсиализирано и урбанизирано. На Арбанаси обаче бяхме в резиденцията, където празнувахме с мъжа ми дървената ни годишнинаот сватбата Simple Smile и беше незабравимо и много романтично. Алекс беше при баба си във къщата на моята баба и общо взето едва издържах без него, но си беше полезно малко разделени ...за 1 вечер Simple Smile

Денис, четох че Арен вече ходи- честито! Сега по-лесно ли ти е  #Crazy ?

Ирини, браво за гледачката, любопитна съм за подробностите- колко час я ангажираш, как я въвеждаш-постепенно или изведнъж?
Лулова, изглеждате много щастливи на снимките, а ти никак не ми се виждаш с наднормено тегло. Не зная колко си била по-слаба преди, но сега си идеална според мен. Аз лично не харесвам много слаби жени Simple Smile
Цвети благодаря ти за честитката, надявам се скоро да се запознаем!
Ася ако четеш темичките, моля те кажи дали стана картината за баща ти така както очакваше ти? Надявам се да съм ти била полезна.
Много ще се радвам да организираме общ рожден ден септември на малчовците, но първо да видим поотделно как ще се случи.
Вие как ще организирате партитата за 1-та годинка?

# 76
  • Munich
Алина, весело изкарване в Истанбул! И ние сме фенове на Формула 1 и се чудим как да се вмъкнем на някое състезание там или тук, в Хокенхайм. Много добре ще се справят бабите, хич не ги мисли, а си поживейте на  воля. Много целувки на Мария и поздрави на Дора!
МамаМеги, много сладък е Лаци на клипчето! Честито прохождане! Да навърти много километри!
Честит рожден ден, Телетабис! Да си жива и здрава и да се радваш на прекрасното малко човече! И да си освободиш кутията с ЛС, че от три дни се опитвам да ти пратя нещо  Mr. Green На същото мнение за Черноморието ни съм.
Честита последна месечинка на Румен и Алекс!
За първия рожден ден много се двоумим. Искахме да пътуваме някъде и там да го отпразнуваме, но нали момчето ни е много чувствително към промените и сменим ли жилището, почва да върти старите номера с незаспиване и будене по сто пъти на нощ. Засега не съм измислила нищо. Имам цял месец. Иначе вече получихме първата покана за рожден ден на тукашния ни септемврийски отбор, много оригинална. От мацка е. Адресирана е до Виктор, много смешно ми стана като видях името му на плика като получател, а на Марлена отзад на подател. Сигурно и партито ще е супер, родителите са много артистични и интересни хора.
За кърменето, още се чудя какво да правя. Много ми се иска да го кърмя още малко, защото ни харесва и на двама ни, но от друга страна има някаква вероятност да се прибирам пак до България, този път сама, за неопределен период от време и ми се иска да съм подготвена и Виктор да е отбит, ако се наложи да тръгвам, а не да стане рязко и насилствено. Дано не се стигне дотам, не ми се иска и за седмица да се разделяме.
Тук времето е много кофти. Има хиляди места, на които мога да заведа Виктор и голямо желание най-вечес, а не мога да мръдна никъде. Мъжът ми ходи с колата на работа за около два месеца, иначе е с градския транспорт, та и кола нямам, поне на някой от басейните да отидем.
Моето човече на 12и април е тежало 9.400, сега, 4 месеца по-късно е едва 9.700. Вярно, че преди това беше над нормата, но да не мръдне чувствително 4 месеца... Иначе визуално добре му се отразява новата фигура.
Весана, къде се изгуби? Как е Али?

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 15:40 от дилИпилИ

# 77
Здравейте   bouquet

Честита месечинка на всички палавници!!! Бъдете живи и здрави и много лудории и да правите  Mr. Green
mama meggie  браво на Лаци, как хубаво си ходи  Hug Доволни ли сте от уолкъра на Чико, видях го на клипчето? Занимава ли се Лаци с него и помогна ли му при прохождането или като цяло е за някаква упора по-скоро и игра?Все  още се чудя дали да взимаме, амадокато се чудя може и да не ни е нужен  newsm78

Lulova , изобщо не ти личат тези 10кг, изглеждаш много добре на снимките  Peace Аз също имах 5 кг да свалям докато стигна до 50кг, толкова бях когато забременях. Диети не съм пазила заради кърменето, но преди 2 седмици установих че влизам в старите си дънки  Crazy Погледнах кантара и съм на 51кг  Grinning  Долу горе това отслабване съвпада с периода на силна активност на Сисо  ooooh! Не иска да стои седнал вече, щом спрем количката и почва да се извива и да иска да става, иска да ходи, а не може, не е достатъчно стабилен все още. Не спираме да обикаляме  ooooh! Направо наистина нямам сили вече и като няма на кой да го оставя направо ми се плаче на моменти. Чакам татко му да се върне от работа и да го поеме за малко, но и той е изморен, така че не мога много да искам и от него  Confused Ама да ми е жив и здрав, другото ще го преживеем  Hug

За кърменето и АМ , незнам какво да правя Сисо вече е пристрастено кърмаче  Crazy Не иска никакво АМ, веднага го изблъсква и търси гърдата, ако не дам следва рев до съдиране  Confused Незнам изобщо как ще се отбиваме, даже съм съгласна поне нощните кърмения да спрем, ама то голям рев, голямо дране пада, ако не получи гърда поне за 3 секунди  Thinking Иначе и през деня съм го пробвала с АМ, но колкото и гладен да е неиска  Naughty
За киселото мляко - кажете как го разреждате, да взема да пробвам, може пък поне това да му се услади.

За заспиването браво за постиженията ви  Hug Ние се приспиваме на спалнята, след като се насуче се гушкаме малко и така заспива, после го местя в кошарата. Вечер като се събуди, за да суче го взимам пак при нас и тъй като се разбужда малко не винаги успявам да го върна в кошарата,защото заспивам преди него  Blush

irinii , поздравления за стаята на Спаси  Hug Чакаме с нетърпение снимките на новата му бърлога  Wink

Искаше ми се да пиша още, тъй като рядко се включвам, ама Сисо се събуди и ще тичам при него  Grinning
Много целувки от нас   bouquet

# 78
Иринии - благодаря за изчерпателната информация - ще пробвам!!!
Вие какво вечеряте освен АМ вечерта, ако имаш време пиши и за през деня каква ви е програмата?

Ако потръгне с АМ, може би ще се опитам да го отбия, ако не помага - ще се кърмим докато ни е приятно и на двамата!

Диман - аз съм чела, че прясното мляко и белтъка се дават след 1.5 г.

# 79
Привет и от нас след дълго отсъствие! Прелитаме през София отново, макар и за малко.

Честит рожден ден, Телетабис!
Честити рождени, имени дни и месечинки на всички, които сме пропуснали!
Благодарим за поздравленията за последната наша месечинка!

Снимките ви от почивките са страхотни!

Честито прохождане на скъпото ни приятелче, Лаци!

Със Сашко бяхме на Банско. Отскочихме и до Гърция, където топнахме дупе в Бяло море. Сашко беше много щастлив във водата и хапна значително по-малко пясък, отколкото очаквах. Завърнахме се с препълнен с играчки багажник. В сряда или четвъртък сме отново на път.

Не съм видяла прогнозите, но хайде утре да се видим. 10 часа на централния вход на Южния парк откъм бул. "Витоша".

Относно партито - според мен няма значение къде е. По-важното е да има къде да се паркира. Освен това 29 септември е събота и, иначе заетите през седмицата татковци, могат да съдействат с транспорта. 
Сашко ме зове. Засега толкова. Целувки!

# 80
Благодаря за честитките на всички! Да сте живи и здрави и след 5 години (минимум) пак да се поздравяваме така.

teletabis2

с пожелания за всичко най-хубаво, много здраве и любов!

diman , браво за постиженията!!! А за прясното мляко - аз вече давам на Алекс

дилИпилИ , страхотни са мерките на малкия сладур. А Алекс все още се катери нагоре по скалата - 11.460 кг.
а и нали казват, че когато детето стане на година трябва да е увеличило килограмите макс. 3 пъти., а ние сме 4  Embarassed

На Мама Меги, честито за ходещото бонбонче!

# 81
Честит рожден ден, Телетъбис![/size]
Желая ти най-вече здрваве, много късмет във всяко начинание, безброй щастливи мигове и безгранична любов    bouquet Hug  bouquet

# 82
След кратка консултация с Ави , ето го конкретното предложение за Интернационалния рожден ден на нашите септемврийчета:

Датата е[b] 29 септември / събота/  от 16-18 часа в детски парти клуб Барбарони 3[/b]!
            http://www.barbaroni.com/page2.htm

Клуб номер 3- намира се в жк Гоце Делчев , малко след Южния парк, близо до магазини Комсед/за детски играчки/ и Била ! Изборът се спря на този клуб поради това , че е нов, на-голям от трите им клубове, има външна част с маси, тревичка, люлка и пързалка/дано времето да позволява да прекараме празненството навън/, подходящо за току-що проходили или още пълзещи бебета, няма проблем с паркирането, само на 5 мин от НДК!

Цените са като в други клубове, засега не мога да кажа точна цифра, тай като първо трябва да видим колко присъстващи ще са! Ето някои цени за 2 часа  :
Наем на цялото помещението , при което не се допускат външни хора : 30 лв
По принцип се събира такса от 5лв на дете, но след кратка договорка вчера, склониха да платим минимума от таксата за 10 деца, независимо колко ще бъдат накрая  - значи още 50 лв
Това са твърдите такси!
Следват : торта  на сладкарници *** - от порядъка на 42лв, но за 24 парчета и сигурно ще е недостатъчна, значи трябва по-голяма. Може да се поръча и отвън, но трябва да има сертификат за качество, така че ще проуча цените на голяма торта от друга сладкарница!
по желание-  допълнителни аксесоари за детето - 1 лв , които включват 2 елемента от балон, свирка, шапка.
Менюто също ще уточним допълнително-предлагат топли и студени, малки и големи плата, салати, пилешки хапки, семейна пица, пуканки. Като алкохол-само бира и вино. Консумацията на топли, студени и алкохолни напитки предлагам да се заплащат на място и няма да влизат в цената, която обявим.
Предлагаме да има и томбола с подаръци , разделена на момичешки и момчешки , сумата да бъде до 10 или 15 лв за дете , предложете вие!
Ако съм пропуснала нещо, ще ме извините, но ще допълвам!
Очаквам да заявите на ЛС кой ще дойде и най - късно 2 седмици преди събитието да имаме яснота за броя присъстващи и цената поотделно на човек!
Ирини, аз ще копирам тази информация и през следващите дни пак ще я пускам за тези , които влизат по-рядко, но все пак ще те помоля да я включиш в началото на темата като дата и място на купона и също така за всякакви подробности да се свързват с мен  на лични съобщения!

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 22:12 от tzvety roussimova

# 83
Ние със Сашко сме там!   bouquet

Цвети, благодаря за организацията!

# 84
                                        Честит рожден ден,  teletabis2 !
  party006 Желая ти мнооого здраве, щастие късмет, любов и всичко за което за което си мечтала.   party006
                                                    Flowers Sunflower           Flowers Sunflower    Flowers Sunflower    Flowers Sunflower          Flowers Sunflower

# 85
Поправих си телефона , че в бързината бях объркала една цифра, ако някой го е записал, да види сега правилния Mr. Green!

# 86
Цвети, бих те посъветвала да си махнеш номера от постинга. Всякакви психопати кръжат из форумите. Някой ако има питане - да ти пише на лични - ти редовно си влизаш. Или да пита за координати /има кой да му ги прати на лични/Иначе организацията звучи чудесно. А ако решим да внесем пакетирана храна, пак ли трябва сертификат /не мисля/. Защото за бебковците можем да донесем разни бебешки бисквити, крекери, кремчета...
Деси, режимът ни за хранене е нещо такова:
около 7.00 - АМ средно 150мл
около 9 - попара /4 п в седмицата - другите дни измислям разни други неща, напр. кремчетата на нестле/
около 11.00 - фреш /да му обостри апетита за обяд/
около 12.30 обяд
около 15.00 - порция плодове /или млечно кремче/
19.00- млечна каша или кисело мляко с бисквити - около 250-300гр
около 21.30 - АМ - средно 200мл
Междувременно когато ни види да ядем нещо си иска и съответно си получава. Това пък повлиява на количествот овечерно мляко. /днес например изяде 2 огромни  парчета диня след вечеря и съответно изпи само 180мл мляко/Спаси може да яде диня и пъпеш по цял ден
Ави, истинска лятн аваканция си карате вие съ сСашко. Целувки!
Ивелинче, аз не г оразреждам киселото мляко, защото го давам с лъжичка и с бисквитки. Пробвай - като кремче става.

Телетабис, и оттук ти честитя празниците, като желая от сърце любов, предизвикателства и победи   bouquet Обожавам резиденцията в Арбанаси! Страхотно място сте избрали!

трябв ада привършвам...
лека и релаксираща нощ

# 87
  • София
Честит рожден ден, Телетабис Simple Smile

Ако не ни мине котка път Цвети брой ни и нас. Тъкмо увещавам тате да ни закара. Бъзикнах го, че ако иска може той да заведе Хриси и да пообщува с мамите JoyЕ, ще се чуя и с Щастливка, ако може да дойдем заедно.
Ивелина, аз киселото мляко вече не го разреждам. Давам 2% и Хриси изльоква около 250-300 гр. и това е нещото, което единствено яде в такива количества. Иначе сме трудни на ядене.
Ирини, благодаря за идеята с фризовете smile3525Само че мисля, че няма да мога да сложа, защото детската е с 2 големи прозореца, на едната страна ще е секцийката и реално остава само една стена от 2 метра, на която може да се сложи фриз. Но аз си мисля, че ще е хубаво да е по всички стени.
Телетабис, голяма разходка сте си спретнали Simple Smile
Ави също Simple Smile
Моя син, тъй като досега е контактувал главно с тате и дядо тази вечер всяхме смут в речника му. Понеже брат ми ни е на гости и той милия не знае какво е вуйчо и му вика тата Joy, което го свързва за обръщение към по-млад мъж newsm03 Милото ми човече толкова интересно го гледаше и се чудеше как да му вика Simple Smile
Лека и спокойна вечер Wink

# 88
Честит Рожден Ден и от мен, Тeletabis2! Рожденият ден е просто первият ден от ново 365-дневното пътешествие около Слънцето. Наслади му се![/color]Моята Ивка е родена на 22-ри. Ако не пътуваме ще се радвам да се запознаем на 29-ти! Утре ще потвърдя, ако не е късно.

# 89
Ирини, права си за телефона, вече го махнах, който и за каквото пожелае да пише Лс! За храната на бебчонците-не би трябвало да има проблем, поне на мен никъде не са ми правели, но не може да си внесем мезета, салати или алкохол! А някакви сладки или кексчета също могат да минат покрай това, че са за децата! Heart Eyes
Lillina, разбира се че утре не е късно, предлагам до 10септември всеки да е решил, че след тази дата и ние ще кръшнем малко към морето!

Общи условия

Активация на акаунт