Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 811
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечер, сладурки! Grinning
Покрай организирането на кръщенето съм доста ангажирана и едва сега смогвам да се включа. Свекър ми има рожден ден днес и се връщаме от малко празненство. Wink
Днес много празници, много нещо, но и много лъвици в нашият септемврийски отбор. Grinning
teletabis2, Честит Рожден Ден! Желая ти от сърце много щастие, усмивки и сбъднати мечти!

Честита 11-та месечинка на Алекс на Мамичка Яничка, Румчо на Vessselka, тенли на steli-ssd и Йоанка на fibi4ka! а сте живи и здрави мили дечица!

Много се радвам и вече страшно се вълнувам от предстоящия ни интернационален рожден ден! Цвети и Ави, благодарности за организацията!  bouquet Пишете ме и мен. Grinning
diman, прясното мляко присъства в менюто на Веси във вид на кремчетата, които взимам от кухнята.
Ави, давай да видим снимки от гръцкото море!  Grinning
ive1ina, чудесно е, че така неусетно си стопила килограмките. Аз с Мими бях така. Без да се усетя бях слязла даже под нормата. Ама сега стоят си 5кг отгоре и това си е! Crossing Arms
Алина и аз ви пожелавам весело изкарване в Истамбул. Grinning И ползотворен шопинг! Wink
Ох, и аз съм голям фен на Формула 1.
teletabis2, ние ще празнуваме 1-та годинка в тесен кръг - роднини и най-най-близките приятели. Понеже кръщенето ще е само 4 дни преди това. На мен лично ми се иска да го отпразнуваме в едно страхотно заведение с минизоологическа градина и детски кът в родния град на Веси - Пазарджик. Но още не съм се заела с организацията и не знам какво ще стане.
Мамичка Яничка, а Веси е удвоила (и малко отгоре) килограмите от раждането си. hahaha Какво да правя, фина мадама ми е. Wink
Е, радвам се, че се "видяхме". Hug Лека нощ и хиляди целувки от мен! Heart Eyes
Докато публикувам, 4 нови отговора ooooh! Laughing.
Ивче, забравих да ти кажа, че и аз като irinii не разреждам киселото мляко. Давам го със шише и вътре натрошени бисквитки. Изпива около 200-220 мл.
irinii и моята Веселушка като види, че хапваме нещо си иска. Днес даже хапна малко от сладоледа на кака си. ooooh!
Lillina, ти къде се губиш бе човек?

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 22:23 от mari_anka

# 91
Мари_анка, , ходихме с таткото до Гърция за 3 дни. Без малката. Малко си починах, защото през последния месец съм сгъната на две, опитва се да ходи, но не и без мен!

# 92
Мари_анка, , ходихме с таткото до Гърция за 3 дни. Без малката. Малко си починах, защото през последния месец съм сгъната на две, опитва се да ходи, но не и без мен!
Чудесно е, че сте си починали. Човек понякога наистина има нужда. И при мен положението е същото. Веси не спира да върви, дори тича, само, че... с мен. Wink

# 93
  • Пловдив
Добър вечер и от мен момичета!

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС - МАЛКИ И ГОЛЕМИ РОЖДЕННИЦИ!

Благодаря за поздравленията за нашата 11-та месечинка !!!
Почерпка за всички:

Ние днес се върнахме от морето, а вие сте изписали цяла тема!
Видях, че вече е започнала организацията за ГОЛЕМИЯ КУПОН,но ще чета повече утре...!!! Hug

# 94
Чудя се, изведнъж ли тръгват да ходят  Rolling Eyes  Просто една сутрин се събуждам и Ива е до мен  sohappy

# 95
Много, много ви благодаря момичета за честитките и добрите пожелания! Много ме трогнахте,  не очаквах  Hug

Аз влизам набързо само да ви благодаря, защото съм капнала от умора. Празнувахме на една поляна рожденния ми ден с приятели  и стана нещо като пикник със хапки от Бамбу и шампанско с касис- любим коктейл! Алекс беше много щастлив сред гостите.

Цвети, пиши ни и нас за 29-ти!

лека нощ и целувки!

# 96
Я да се разпиша и аз в последните минути на днешния ден, за да честитя на teletabis2 РД-то.

Честити Рожден Ден - много здраве и щастливи мигове ти пожелавам!!!

И тъй като със сигурност ще си публикувам поста след 00:00...

ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН на АРЕН и ЕМА!!!
Бъдете весели и щастливи хлапета, насладете се докрай на прекрасното, неповторимо детство!

# 97
Мислех, че ще съм първа, ама ей на, Fibi4ka ме изпревари.Въпреки това:

Честит първи рожден ден на Арен на Dennis и Ема на Muckata!

Да растат здрави и с късмет, да имат весело и незабравимо детство! Много настроение и усмивки на този прекрасен ден ви пожелавам!

# 98
Честит 1-ви рожден ден на любознателния Арен и сладката Ема!
Мили дечица, растете борбени и силни. Смело нахлувайте в света на възрастните. Носете радост на хората, които най-много ви обичат. Осъществявайте мечтите си с лекота! Бъдете здрави!

За dennis и muckata много прегръдки от мен и:

Желая от сърце весел и незабравим празник! И да разказвате. Hug

# 99
Септемврийски мами и сладки августовско-септемврийски беборани, липсвате ми  Heart Eyes
Включвам се само да поздравя Арен за пъреият му рожден ден, както и неговата страхотна майка-деннис. Hug
Миличък Арен, пожелавам ти безгрижно детство незабравими мигове в изследването на всичко околко теб. Бъди жив и здрав и винаги раздавай широки усмихвки на женското общество /както правиш и сега/.

Много 'боц' и целувки от Марти и се надявам скоро да се видим  Hug

При нас се случват много неща - но всичко е ок. надявам се скоро да се включа с по-обстоен разказ.

немога да се сдържа да не ви се похваля, че днес купихме страхотни обувки за прохождане намалени от 165 на 50 лв.  Laughing

за интернационалния Рожден ден - там сме Peace

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 17:03 от omnipresent

# 100
Честит първи рожден ден на Ема и Арен! Да са живи и здрави,палави,игриви и само да радват всички околко тях!

Весело изкарване на празника,това е за страхотните им мами! Hug

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 08:00 от yoana77

# 101
Честит 1-ви рожден ден на Арен и Ема!!! Бъдете живи и здрави мили деца! Пожелавам ви да сте много любознателни и да имате безгрижно детство и много да слушкате мама и тате!

Сега да ви разведря с едно кафенце  Grinning

за киселото мляко и аз му давам 2% с бисквити натрошени, но като следобедна закуска понякога. Ще пробвам и за лека нощ с биберона  Grinning , няма да разреждам щом и вие така го давате.
Момичета имам питане, променя ли се цвета на акото на вашите деца след като им дадете кисело мляко? Аз забелязах няколко пъти, че след като му дам кисело мляко, после като ака, цвета е много светло жълт, и е по-рядко, като каша Съжалявам, че още рано сутринта ви занимавам с нашите акита  Blush

За партито 99% ще дойдем, но ще пиша на лични, когато говоря с нашия татко  Grinning Ще предложа и на Хера да дойдат с нас, тя пише при октомврийчетата, но са си септемврийчета  Wink , а и вие я познавате  Grinning

оmnipresent , радвам се че при вас нещата са добре  Hug Браво за изгодната покупка и скоро да се похвалите с ходещи крачета  Hug Hug Hug

Аз приключвам за сега, че имам малко домакинска работа да свърша преди да се е сабудил Светли  Wink
Лек и слънчев ден на всички от нас   bouquet

Щях да забравя да се похваля  Grinning Светли пие със сламка  Laughing Купих му шише на Нуби със силиконова сламка, неразливащо, той си игра и дъвка сламката около 1 седмица и така веднъж засмука и се усети каква е функцията на шишето  Wink

# 102
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АРЕН И ЕМА!!! Да сте ни живи и здрави!

Вчера вечерта му дадох за първи път АМ към 21.00 ч. и спа за пръв път от половин година сам в креватчето си.
После към 12.00 се събуди и му дадох чай, към 5.00 - пак чай , а към 7.00 - пак АМ. Сега си играем. Засега добре се приема новият режим.

Трябва ли да правя нещо на гърдите, за да спре кърмата? Вчера вечерта едната я чувствах по надута, но сега и двете са си нормални.
Лошото е, че изпивам на ден поне по 2-3л вода. Това проблем ли е?

# 103
Добро утро на всички сладури и сладурани! Grinning
Благодаря на Ивчето за кафето.  bouquet И Веси може да пие от сламка. Много се учудих, когато един ден замрънка за сокчето на Мими и аз и подадох кутийката на шега. Тя пък взе, че отпи няколко пъти. Grinning Но виж, за такава чашка със сламка не се бях сетила. Миналата седмица и купих на Авент, с мек накрайник, но от малкия грамаж. По-голяма на този етап не ми трябва.
omnipresent, чудесна покупка! Хайде, безаварийно ходене на малката сладурана с новите обувки. Heart Eyes
Ивче, за цвета на акото не знам, обаче Веси е с такъв запек от киселото мляко, че вчера при напъването си разкърви дупето. Confused Много е жална миличката при всяко изхождане. Вече не знам какво да я правя. Плодовете не и помагат особено. Thinking
Снощи ми изчезна незнайкно къде снимката от аватара. Crossing Arms И още не се е върнала. Дето вика Цвети, "На теб все нещо ти изчезва". hahaha Добре, че мъжа ми е още тук. Mr. Green

# 104
Липсват снимките от всички аватари и подписи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт