Покрай организирането на кръщенето съм доста ангажирана и едва сега смогвам да се включа. Свекър ми има рожден ден днес и се връщаме от малко празненство.
Днес много празници, много нещо, но и много лъвици в нашият септемврийски отбор.

teletabis2, Честит Рожден Ден! Желая ти от сърце много щастие, усмивки и сбъднати мечти!
Честита 11-та месечинка на Алекс на Мамичка Яничка, Румчо на Vessselka, тенли на steli-ssd и Йоанка на fibi4ka! а сте живи и здрави мили дечица!
Много се радвам и вече страшно се вълнувам от предстоящия ни интернационален рожден ден! Цвети и Ави, благодарности за организацията!
Пишете ме и мен. 
diman, прясното мляко присъства в менюто на Веси във вид на кремчетата, които взимам от кухнята.
Ави, давай да видим снимки от гръцкото море!

ive1ina, чудесно е, че така неусетно си стопила килограмките. Аз с Мими бях така. Без да се усетя бях слязла даже под нормата. Ама сега стоят си 5кг отгоре и това си е!

Алина и аз ви пожелавам весело изкарване в Истамбул.
И ползотворен шопинг! 
Ох, и аз съм голям фен на Формула 1.
teletabis2, ние ще празнуваме 1-та годинка в тесен кръг - роднини и най-най-близките приятели. Понеже кръщенето ще е само 4 дни преди това. На мен лично ми се иска да го отпразнуваме в едно страхотно заведение с минизоологическа градина и детски кът в родния град на Веси - Пазарджик. Но още не съм се заела с организацията и не знам какво ще стане.
Мамичка Яничка, а Веси е удвоила (и малко отгоре) килограмите от раждането си.
Какво да правя, фина мадама ми е. 
Е, радвам се, че се "видяхме".
Лека нощ и хиляди целувки от мен! 
Докато публикувам, 4 нови отговора
Ивче, забравих да ти кажа, че и аз като irinii не разреждам киселото мляко. Давам го със шише и вътре натрошени бисквитки. Изпива около 200-220 мл.
irinii и моята Веселушка като види, че хапваме нещо си иска. Днес даже хапна малко от сладоледа на кака си.

Lillina, ти къде се губиш бе човек?