Грандиозни празници и веселби, готвят СеПтЕмВрИйСкИ майки и бащи!

• 12 798
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
Мамичка Яничка, ти като в онзи виц "Може ли да ми зашиете към това копче един балтон". hahaha Няма нищо, все ще си намериш рокля. Имаш хубава фигура.
Момичета, интересното е, че на Веси лентичката е от същия сайт, а с нея няма проблеми. newsm78

# 16
mari_anka   и двете лентички са ти така и на тях пише,че са свалени тикерите поради реконструкция в сайта.Ще бъдат върнати обратно възможно най-бързо и съжаляват за причиненото неудобство. Peace

# 17
 Познайте къде съм. Мишо спи до мен.
 Да ви кажа какво каза попа в църквата, тъй като не всички обясняват. Чаршафчето, с което се изтрива детето се постила в леглото и детето спи 3 дни върху него, след това  се изпира с вода и тя се излива на чисто място, после вече с препарат, като тази вода вече може да св изхвърли в канализацията. От чаршафчето св ушива възглавничка или чашафче, зависи от големината. Здравеца, чимшира се слага в чаша без вода в стаята на детето , след 3 дни се заравя на чисто място.

Много ме е яд, че телефона ми не се заключва, моя пакостник се научи да го отваря и успя да изтрие входящите съобщения, ако изтрие указателя, става лошо.
 Irinii, мерси и на теб, благодаря за коментара на снимката.
 Ники на DVV се е научил много сладко да кима с глава надолу и настрани.
Пускам поста и продължавам да чета.

# 18
Солени целувки и от нас!
Лежим си с Хари на басейн в Слънчев бряг - след 8 дни до Златни пясъци с Ирини и Спаси (и още30-тина души) дойдохме насам за 4 дни. Пийвам си ментичка с фанта лимон и ви пращам малко снимки от второто море на Хари: ТУК
После ще ви изчета!
Цунки!

# 19
Спаси и Хари са големи сладури, явно много им харесва на морето!
Нямаме ли ново заглавие на темичката, или аз нещо се бъркам?! Rolling Eyes Това много ми харесва!

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 15:12 от tzvety roussimova

# 20
mari_anka, да да, смешно ама ....  hahaha
сега на Веси лентичката е с "проблем", а на Мими си е ОК

sladur4e.2, какво се разбира под "чисто място"

Lulova, много сте сладки. И малкия каква гъзарска прическа има само  Hug

# 21
Спаси и Хари наистина са големи сладури!
tzvety roussimova, писах ти на ли4ни.
Lulova, щом и Хари си лежи спокойно на плажа с теб, зна4и си супер, нямаш грижи Wink
Само се обаждам, 4е сме тук, но нямам никакво време за писане, даже не мога и да ви 4ета редовно. Яна постоянно иска да ходи, не ще в проходилка /ограни4ава я Grinning/, не ще в кошарата, иска сама да си джапа, но аз не я оставям още, 4е доста ръбове имаме вкъщи...и така...като спи пък гледам да свърша нещо и...денят си отишъл. За нас засега се о4ертава по4ивка на планина и съм доволна, оби4ам планината!
Деси, и ние много, ама много се кърмим - ден, нощ, все си цока госпожицата, особено през нощта, явно като вас. Май няма да можем скоро да се отбием.

# 22
Момичета, привет на всички! Heart Eyes

Честита 11-та месечинка на Кристиан на Плами, Ян на Chochi, Симеон на Каролина, Виктор на дилИпилИ и Ванеса на Mila84! baloni baloni baloni

Ох, момичета отдавна не съм писала, че майка ми правят ремонт и по рядко идваме, защото е прашно все пак , колкото и да чисти. Скоро ще свършат и ще пиша по често! Grinning Липсвате ми много!

Искам да ви кажа, че мие вече ходим доста стабилно и даже вчера се пусна в кошарката от едната страна до другата, но на земята я е страх. Иначе си ходим с една ръка. Ама много искаме да ХОДИМ. Искам да ви кажа, че направо лудвам. Не мога да  седна да пия едно кафе. Само щом седна и започва да става от количката...Нямам думи. Ами момичета сега пак нямам време и ставам...

Чао и до скоро! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 17:49 от Кузманка

# 23
Докато вечерям ви хвърлих едно око.
Мамичка Яничка,ако бях на твое мяст обих използвала червените обувки з аакцент към черна стилна рокля. Бих си сложила още някакъв акцент - например чорвена роза в косата, на врата или в косите плюс червена чанта. много е трудн ода се нацелят еднакви червени нюанси, когато материите са различни.
Асита, страхотно "съвпадение"  Grinning Действай!
деси, аз за кърменет описах вече, че общо взето е отбит. В смисъл основнот омляко, което приема си е АМ. не можех поцяла нощ да го държа на гърда и си мисля, че колкото по-късно взема това решение, толкова ще му е по-трудно на него. Исках да стане плавно /както се и получи/, а не отведнъж като тръгна на работа - хем без мама, хем без гърда и друго да не го успокоява.
Сладурче, направ оме хвана яд, че не съм знаела за тези обичаи при кръщенето  #Cussing out То ние даже не го поехме в чаршавче, а в  мека хавлиена кърпа... карай - както се казва "свирен мач"
Ви, прегръдки за вас. Докъде откарахте с ремонта?
Цвети, наистина леко пипнахзалавието - с цел подчертаване важността на наближаващите празници  Wink
Лулова, много мило ми стана като видях снимките  Simple Smile

bowuu една добра новина от мен - мисля, че намерих ГЛЕДАЧКАТА, с главно Г за Спаси  Grinning Вярвам, че нещата се случват наистина когато трябва, за да станат по-най-добрия начин.

отивам да дерзая,че съм пълна със задачи

# 24
Добър вечер, сладурки! Grinning
Веси вече спи, Мими още лудува, тати прави палачинки, а мама е на компютъра. Mr. Green
Днес падна едно чистене у дома. ooooh! Само ме е яд, че утре ще е все едно пак е паднала бомба у дома. Но права е dennis, децата са преди всичко.
И ние се подготвяме усилено за кръщенка. Ще е следващата неделя. Grinning
Lulova, много сладки снимки! Grinning
sladur4e*2, аз не можах да позная къде си. Laughing
Desssy и Ви, възхищавам ви се, че така усилено кърмите.  bouquet
Мамичка Яничка hahaha и на Алекс лентичката я няма. Много сладурски снимки. Grinning
dennis, благодаря за обяснението. Да си призная, не вдявам от английски. Embarassed
Assita, 23-ти е вашият ден! Радвам се, че има толкова много съвпадения. Hug
tzvety, с удоволствие ще ви чакам под смокинята. Grinning Където и да решите да отидете, ще си изкарате страхотно.
Отивам да ям палачинка. Целувки! Hug

# 25
Добър вечер и от мен,да се запиша и аз в отново чудесната ни нова темичка!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! Hug
За кръщенето и аз за първи път чувам за такива ритуали, Сладурче 2ама наистина ли поп ви ги каза тези неща newsm78
Марианкадобър апетит! Hug
Спаси ,Хари и Алекс са много сладки на морето! Wink
Днес тук беше голяма жега,направо се скапах,пътувахме малко с децата до едно близко село при бабата и дядото на мъжа ми.Ходихме по двора,гонихме котките и направо сега съм TiredОтивам да почивам,лека вечер на всички!  bouquet

# 26
За кръщенето и аз за първи път чувам за такива ритуали, Сладурче 2ама наистина ли поп ви ги каза тези неща newsm78

То въпроса не е към мен ама аз да кажа  Crazy  Да той им го е казал Peace

# 27
  • София
Хелоуууууууууу, днес цял ден чета, но не ми се пише нещо. Кръвното ми е 80-65 и цял ден ми е лошо Sad...
Добре са си изкарали Хари и Спаси на морето.
Асита, и ние ще се рожденокръщаваме на 7-ми Joy
Отивам да лягам, че не съм в час.

# 28
Доника, Марианка, а къде ще организирате почерпката после и коя църква сте избрали?

Деси, и ние сме на почти този режим на кърмене, 5-6 пъти нощеска, сутрин следобед и вечер! Май-май няма отърване вече! Но на мен вече сякаш не ми тежи, свикнах с неспането и бързото заспиване след нощно кърмене! А и следобед си поспивам с Ивана, но започвам да уча за поправителната сесия и усещам как ще ми се стопят силичките отново!
Дано сега да имам малко повече време за вас!

Ирини, поздравявам те за Гледачката, много се радвам и дано и Спаси да е щастлив с нея!

# 29
Ирини, аз пак да те питам, понеже съм на такава вълна : В кой хотел на Златните бяхте, че сега съм в процес на търсене, хареса ли ви, а като съотношение качество - цени?
И за кръщенетата много ме интересуват преживяванията на всички ви и ритуалите, които знаете, че аз мисля на Алекс да бъде на 9 септември, 10 дни преди рождения ден! Йоана, вашето казваш че ще е на 7 септ, не трябва ли да се прави само в неделя или нещо не съм разбрала?
Ставам от компютъра, че Ивето още не е легнала и само ме дърпа, че иска още малко да поиграе на компютъра!

Общи условия

Активация на акаунт