Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 940
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Добро утро!
Мда, срещата беше много приятна, но когато си сам с един звер...Аз напуснах най-засрамена и изтощена рано-рано EmbarassedНе можах да две приказки да разменя, нахапа ме, не можах изообщо да го укротя. В резултат, на което баща му дойде да ни прибере, и за да бъдем съвсем засрамени даже не поздрави, а стоя на 20 м. Аз пък си мислех, че априлки не хапели Mr. Green Мойто мъж явно е на друго мнение.
Сега вече ще приемам оферти само за плаж, пясъка затруднява бягането Mr. Green, а морето е "страшнооо"
Ще пробвам да похапя и аз, че снощи ми пусна кръв. Между другото той използва този начин, за да постигне нещо. Което е доста стряскащо, поне за мен.

# 241
  • Русе
Привет!

Жени, Честит Рожден Ден!

Здраве, любов, късмет, верни приятели ...и пари, за да си купиш всичко останало!

Ама много се активизирахте във Варна! Crossing Arms Grinning Големи сте сладури всички! Само Красето (по обясними причини) изглежда леко изтормозена...Красе, търпение, мила - идва яслата на есен! Hug
И Диляна хапе - не само като й никнат зъби, ами и като не й се угоди (по скоро налита). И мен ме притеснява леко, защото Преслав никога не е правил така, а имаше едно дете в яслата му, което хапеше и ситуацията беше доста конфузна за родителите - едва ли не ги пратиха на психиатър  Confused.

Бубе, ми пак имам грижи с тая пишка - то и докторът каза, че операцията само ще направи нещата по-лесни за родителите, не че ще ни реши проблема със забелването на 100%. Долу-горе статистиката е следната: около 80% от момченцата нямат никакъв проблем, около 20% имат по-стегната кожичка и забелването е по-трудно и причинява дискомфорт на детето (нещата се оправят с времето и с търпение), около 5% имат по-къса юздичка(какъвто е случаят с Преслав) - и това допълнително усложнява нещата(рано или късно се стига до хирург или "мъжко обезчестяване"), и вече съвсем малък % имат истинска фимоза, която налага със сигурност хирургична намеса. Явно Данича е от 80-те % - браво! Peace

Лелеее, Фил, старшен ден сте имали  ooooh!...УжасТ! Дано всичко е наред вече!

# 242

Честит Рожден Ден, Жени! Бъди винаги в прекрасно здраве, щастлива и обичана!

# 243
Жени, честит рожден ден  bouquet ! Желая ти много здраве, на теб и цялото ти семейство Hug

Филкаа, хайде де, цял ден се навъртам тука и чакам новини, а теб никаква те няма Laughing

Сминс, снимките са много сладки. Ама аз не успях да разпозная юлчето newsm78

# 244
  • софия
ехо момичета, благодаря ви за пожеланията и честитките...
ето нещо сладичко за почерпка и разваляне на линията Wink

# 245
Сминс, снимките са много сладки. Ама аз не успях да разпозная юлчето newsm78

ей тук най-вдясно се подава лекичко  Laughing
а тук е втората от ляво на дясно  Wink

Жени, добре че следобяд сме на детски рожден ден и ще има торта, иначе толкова е изкушаваща тази ...мммм Mr. Green

# 246
Варненки направо ни засрамиха  Blush Снимките обаче са им страхотни и им завиждам за морската градина. Тя винаги ми е била слабост.
Фил, а как точно става това измъкване  newsm78 Изобщо не съм запозната с тия неща и понякога задавам тъпи въпроси, ама ще ме извинявате  Whistling
Жени, тортата е направо страхотна  eat

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 13:51 от Nadeto

# 247
  • София
Жени, Честит Рожден Ден!
                           Желая ти здраве и успех във всичко!

Нуни, какво правят бандата братовчеди?

# 248
  • София
Жени, честит празник и много усмивки ти желая от малката Рая!

Варненки, засрамих се и то но най-вече че не се видяхме, докато бях там!

Сутринта Матей направо ми скъса нервичките - нон-стоп мрънка! Ужас, дали защото стана по-рано или нова порция зъби идват, незнам!

# 249

Нуни, какво правят бандата братовчеди?

Ей, вярно бе  ooooh! Нуни, снимки щеше да даваш  Crossing Arms

# 250
Ади чак толкова не се срамувайте всички, ми вземете се съберете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green да не дойда да ви подбера и вас  afwitch

Данче
, ти не се спотайвай, давай снимките  Naughty

# 251
Е снимки снимки, ама зарядното за фотоапарата остана на вилата и не мога да си ги прехвърля на компютъра.
Заминаха за няколко дена във Видин при другите баба и дядо. Само ако знаете Яна как ревнува, не ми дава да гушкам Макси, да го пипам дори. Застава пред мен и започва да се дере. Сега е доволна, че ги няма Laughing - никой не се шири във владенията й, нито пък пипа играчките й. Голям чешит расте, със страхотен характер и се налага ужасно много. Ядове ще имаме с нея.

Вени, горката Hug Отвратителни са като мрънкат. Хем се опитвам да й вляза в положението, че й растат зъби и явно боли, хем ме хващат бесните и ми иде да я фрасна Embarassed ужасна съм.

сминси, мерси за разяснението  bouquet

Жени, тая торта обра точките. Как ми се приядеее Crazy

# 252
  • София
Здравейте, момичета  Simple Smile. Малко се позагубих, но от както влизам във форума за първи път толкова поредни дни не успях да вляза дори и да чета  Sad. Разправям се с майстори и чистене след тях, а като добавим и целодневното търчане по беба и вечер съм ей така  #Silly.
Сега наваксах с изпуснатото и тъй като Никсън спи ще попиша малко (първото приятно нещо от нач. на седмицата).
Жалко, че разбрала недоразбрала за софийската среща не заформихме квартета  Simple Smile, но се надявам, че следващият път ще се видим.
Снимките на всички априлски сладури са страхотни, разгледах ги няколко пъти с кеф. А и от варненските срещички лъха свежест с тази приятна компания и студени бирички.
И аз се изумявам как може да има такова разминаване в мненията за реакция от ваксината. Нашето педи каза, че евентуална реакция може да има между 7 и 15 ден - темп./обрив и почти така стана. А съм сигурна, че е от ваксината, защото още не бяха започнали жегите. Поредното разминаване пък е с реимунизацията на полиото  Close - нашето педи каза, че от както сме в ЕС е отпаднала тази, която се слага на 14 месечна възраст. Но тук чета, че много лекари я слагат, иначе за каза, че вече е "убита" ваксина и ще сложим пентаксима една година след последния прием  Thinking.
Все още не хапе и не щипе, освен без да иска, опитвайки се да се хване за мен, правейки някакъв маймунджулък. Не ми се мисли като започне каква стратегия ще използвам, но и доста бавно и растат зъбките, та не чакам да е много скоро.
За къпането - още хамалогстваме с коритото, но нещо от душа се плаши и плаче.
Честит рожден ден на Жени К и от нас  Hug. Бъди здрава и щастлива мама и съпруга.
Спирам до тук да не стане досадно дълго  Wink. Приятен следобед на всички.

# 253
Поредното разминаване пък е с реимунизацията на полиото  Close - нашето педи каза, че от както сме в ЕС е отпаднала тази, която се слага на 14 месечна възраст. Но тук чета, че много лекари я слагат, иначе за каза, че вече е "убита" ваксина и ще сложим пентаксима една година след последния прием  Thinking.

Аз също чух, че откакто сме в ЕС ще се поставя пентаксима. Но тогава защо сложихме противоменингитнта ваксина като в пентаксима я има  newsm78

# 254
                Жени, Честит Рожден Ден!!!!!!!!!!

Здравейте всичкииииииииии!!!

От известно време, нямам време да пиша - обаче от време на време чета!
 Hug

Отпускарки, надявам се си прекарвате добре и се зареждате с енергия.

Бременелки, как сте в жегите? Справяте ли се с бебоците и големите кореми?

Фил, и ти си в период с много премеждия, като нас! Мен само оптимизмът ме спасява да не изперкам съвсем.  Hug

Енви, Юлче, Черепахова - как е във Варна? Снимките са страхотни, вие също!

При нас премеждията продължават с пълна сила - Люско падна пред очите ми и си спука леко главата, изтече много кръв, поревахме си доста, но се радвам, че се размина без шевове, обаче после естествено аз бях виновна, че не съм го пазила. Ох, ако щете вярвайте, но от всичките ми приятелки, аз най-много си следя децата, но все моите са ударени.И по този повод скоро четох някъде, че колкото повече вървим след децата, толкова по-зле за тях, защото по този начин свикват да има постоянно някой зад гърба им и губят инстинкта си за самосъхранение. И от преживяното съм склонна да вярвам на това, затова вече ще се опитвам да ги оставям повече да играят самостоятелно, без да вървя все след тях.

Йоан е станал много вироглав и инатлив, когато не е по неговата си удря главата, хапе, пищи...
батко му никога не се е инатил чак толкова. Освен това все пречи на батко си, разваля му къщите, бута му гаражите... Все по-трудно ми е да се оправям с него и ме е страх, че има опърничавия характер на баща ми. И понякога в яда си, все викам Люс е на мама доброто момче и мама много го обича, а Йо е лош и мама му се сърди........Иначе Йо се отприщи да говори, е само аз му разбирам, но вече знае много думи и когато иска нещо му казва името, а не сочи само, като преди.

Ето малко снимки от кръщенето:http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24806&AlbumId=9816 … p;PhotoId=5090240

На море ще ходим в Черноморец с карта, никога не съм ходила там, но ако не ми хареса Созопол е близо и ще отскачаме до там. Живот и здраве на 11 август заминаваме.

За ваксината чета различните мнения, но аз не съм много запозната много. На Йои още я отлагаме, заради жегите, не заради нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт