Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 917
  • 310
  •   1
Отговори
# 255
Жени, Честит рожден ден! Весел празник и всичко най-хубаво  за празникаbouquet

Офф, Леси и вие премеждия. Как е Люс сега?

Аз все си казвах на времето че лятото не ща да съм бременна. За такива работи не може да се заканва човек. Та сега се крия все вътре щото тука жегата е непоносима. То и от толкоз работа не че ми остава време да съм навън де. Този месец съм само с 2 почивни дни Sad.

Зарче, стегнахте ли багажа, не остана. Лек път и приятна ваканция Hug

# 256
  • Boston, MA
Жени, честит рожден ден! Бъди щастлива и обичана!

Варненските снимки са на ниво, както винаги.

Офф, Иленке, ужас с тия достойнства...

Леси, и двете ти момчета страшно приличат на теб! Сладури! Как е Люско сега след инцидента?

# 257
Мисче, Бубка, добре е, раната е повърхностна, но изтече много кръв и уплахата беше голяма.
Проблем му е само спането, защото не може по гръб да спи, а сега в жегите обикновено спи по гръб с разперени ръце и крака.

# 258
  • София
Леси, страхотни снимки  Hug момчетата са ти прекрасни, а ти си голяма красавица! Твойто мъж (не разпознах кой е на снимките  Embarassed) със сигурност много се гордее с теб!   bouquet За пазенето на децата - и аз съм от вечно светещите над главата мойто шефче, но през повечето време го наблюдавам как се справя, например днес го гледах как качва 4те стъпала на кръчмата, в която си пиеме бирата вечерно време. Качва се и слиза на четири крака  Laughing ама важното за мен е, че се справя пък, че се цапа.... Whistling

Мисче  Shocked 2 почивни дни  Shocked и тебе те пиша в графата майки - Робокоп! Възхищавам ти се!   bouquet

# 259
Леси, страхотни снимки  Hug момчетата са ти прекрасни, а ти си голяма красавица! Твойто мъж (не разпознах кой е на снимките  Embarassed) със сигурност много се гордее с теб!   bouquet За пазенето на децата - и аз съм от вечно светещите над главата на мойто шефче, но през повечето време го наблюдавам как се справя.........ама важното за мен е, че се справя пък, че се цапа.... Whistling

Мисче  Shocked 2 почивни дни  Shocked и тебе те пиша в графата майки - Робокоп! Възхищавам ти се!   bouquet

newsm10 smile3521 Е така най-обичам, някой да напише това, което и аз мисля и аз само да цитирам  Mr. Green нали съм си мързел. Напълно съм съгласна с теб, Данче  Peace

# 260
Ами направо вече се чувствам Робокоп, за 10 години тук просто се превърнах в машина и това почва да ме плаши. Единствения ми изход да намаля темпото е да напусна страната иначе не мога да се откажа от работохолизма. Решили сме да се местим живот и здраве и действаме по въпроса, да видим дали ще ни огрее, кога и как.

Лесито е просто страхотна по снимките, с това бялото аутфитче не можеш да кажеш че е родила две деца, евала! Само се чудя, как те пуснаха в църквата така бе жена Mr. Green. Мен на времето Попа в катедралата ме направи на нищо за  един къс потник и не ми даде да вляза. Какъв срам брах, ама от къде да знам че било нередно, не намирах облеклото си никак неприлично, не по -различно като модел от Леси, обаче тя стана еднаааа...

# 261
Добро утро мацки!
Леси, браво за тялото след две деца   bouquet Аз също се чудя как са те пуснали в църквата така, на мен лично ми харесва, ама ......аз също на кръщенето на Стенли бях с къса рокля, но си носех за всеки случай панталон в колата, че без мен кръщене нямаше да има  Naughty

# 262
Жени, Честит Рожден Ден!
Със закъснение ти пожелавам всичко за което мечтаеш да се сбъдне! 

Леси, браво за тялото след две деца   bouquet 

Надето съвсем точно го е казала Peace

Лек ден на всички Hug

# 263
Здравейте.
Мнооого отдавна не съм се вясвала насам. Но проблема ми е, че от време на време на време получавам едни световъртежи и тогава гледам по малко да стоя пред компютъра. Сега съм горе-долу добре и влизам в темата да ви поздравя.
Ние другия месец се гласим да ходим на море във Варна и се надявам да се срещнем с мамите и бебоците там Simple Smile

# 264
  • София
Нунка, той се наспа вчера след обяд и си беше пак ангелче! Явно е било поради недоспаност, а не зъби!

# 265
Вени, а Яна все още е лигня Tired Уморена съм, омръзна ми да се тръшка, да я нося на ръце, да ме дърпа за краката и гащите. Ако не я взема на ръце започва още по-силно да реве, а ако и тогава не я гушна започва да се дави и да повръща!!!!! Shocked

Леси, много са ти сладки момчетата Grinning

Аз Яна съм я оставила да прави каквото иска, не ходя след нея навън и у дома. Не й се бъркам в игрите, в караниците с децата, в мърлянето, въобще оставила съм я сама да опознава света и да се учи. Пада много, реве, става, пак пада...според мен е хубаво сами да свикват да се оправят.
Сестра ми разказваше какви са родителите в Норвегия. Отиват в градинката и забравят, че имат деца. Позволяват им всичко - да се бият, да се върглаят в локвите, да се целят с пясък. Никой не им прави забележки, не се кара, всичко е тихо и спокойно. Там децата са на пиадестал. В магазина ако счупят нещо, или разхвърлят, или каквото и да е - служителите се усмихват и никой нищо не ти казва. Толкова по-различно от тук.... Sad

# 266
ЧРД на Пипи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 267
  • София
Позволяват им всичко - да се бият, да се върглаят в локвите, да се целят с пясък. Никой не им прави забележки, не се кара, всичко е тихо и спокойно. Там децата са на пиадестал. В магазина ако счупят нещо, или разхвърлят, или каквото и да е - служителите се усмихват и никой нищо не ти казва. Толкова по-различно от тук.... Sad
Вчера, Стаско се беше качил на една пързалка от предната й страна (там му е интересно  Tired) и един старец като се разпищя - На кое е това дете? Кой го пази? - а той милия стреснато стои и зяпа  ooooh! Ние нямаме мн практика по детските площадки, но все повече и повече се замислям, че неискам да общувам с изкукуригали и изнервени родители  #Cussing out

Нуни, аз вървя до гъза на шефчо, защото в нашото кръчме има каси с шишета (които преподреждаме  ooooh!), хвърля си играчките в мръсните кошове за боклук, пипа ги, катери се по стълби  ooooh! Незнам да го оставям ли  newsm78 ама много ме е гнус от тези кофииии  Sick

# 268
Данче, за боклуците и кофите викам като луда. Е ще я отуча да целува кошчетата за боклук и да яде гнусните фасове и  . Тя е влюбена във фасовете - събира си ги в количката, яде си ги, и може два часа да си играе с едно фасче. Не се впечатлява от заплахите и крясъците ми въобще Confused

Пипилота е Снежи, нали така?
Честит рожден ден ! bouquet

# 269
Честит Рожден Ден на Пипи и от нас   bouquet
Данче, при нас положението с кофите, фасовете и всички забранени неща е същото  Tired Нищо позволено не е интересно и затова хем го оставям, хем тичам след него на моменти. Иска и стъкла да яде  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт