Зарка, с Луфтханза не би трябвало да имаш никакви притеснения ( тя и Бубка е с тях де), те са ми любими от едно време, ама пусто не мога да си купя билет до Варна от тук. От Австрийците хич не останах доволна, ама поне легло ни дадоха и двата пъти. Аз знам че леглата ги дават до 6м. Поне така ми казаха като купувах нашите билети. Обаче като си вземеш седалка на първия ред, щат нещат ще ти дадат легло. Лекса беше най-голяма от всички други бебета, ама нали върви дребна и нямаше особенна разлика в размерите. На връщане ни бяха сложили на втора седалка и аз веднага пищисана казах че са ми обещали легло на първи ред. Веднага ни смениха с една самотна леля на двойна предна седалка и се успокоих. Обаче както Танчето разправяше за играчки в самолета - забрави. На отиване беше такъв гърч, че много ми паднаха Австрийците в очите ни играчки, ни манджа. Като поискаш мляко и те гледат на кръв. Ама и целия самолет беше бъкан с някви ( не ги знам дали не бяха Албанци) бяха ужасни. Отдадох изнервеността на персонала на тях. На връщане беше много по-добре, Лекса получи играчка, много любезни. Незнам дали има значение в коя посока летиш, но ми направи впечатление, че и на двата международни полета беше така. В други компании не съм го забелязвала.
Смин, сетила си се за нашия празник. Ние изкарахме супер, ходихме на един курорт горе в планината и малката така хареса басейна. Водата студена обаче не и пука, първия път стоя докато и затракаха зъбите. Стопли се и айде пак във водата,с рев я изкарахме накрая. Съжалявам само че не я заснехме като почнаха фойерверките. Лицето и беше незабравимо, такава изненада, такова възхищение, горката направо не беше на себе си.
Да не съм изпуснала нещо 

. Честит ти взет изпит също така.
.
.
Дори да спи и да се опитам да го пренеса в кошарата става война. Но още не мисля да го слагам да спи на голямо легло, защото ние спим още на тях, а и не ми се гони по нощите ако тръгне да се разхожда