Започва морската игра на АПРИЛските деца!

• 9 952
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
Гледам някои са ги нападнали летните вируси - гадория. Дано се оправите бързо, че е голям гърч на лято.

Зарка, с Луфтханза не би трябвало да имаш никакви притеснения ( тя и Бубка е с тях де), те са ми любими от едно време, ама пусто не мога да си купя билет до Варна от тук. От Австрийците хич не останах доволна, ама поне легло ни дадоха и двата пъти. Аз знам че леглата ги дават до 6м. Поне така ми казаха като купувах нашите билети. Обаче като си вземеш седалка на първия ред, щат нещат ще ти дадат легло. Лекса беше най-голяма от всички други бебета, ама нали върви дребна и нямаше особенна разлика в размерите. На връщане ни бяха сложили на втора седалка и аз веднага пищисана казах че са ми обещали легло на първи ред. Веднага ни смениха с една самотна леля на двойна предна седалка и се успокоих. Обаче както Танчето разправяше за играчки в самолета - забрави. На отиване беше такъв гърч, че много ми паднаха Австрийците в очите ни играчки, ни манджа. Като поискаш мляко и те гледат на кръв. Ама и целия самолет беше бъкан с някви ( не ги знам дали не бяха Албанци) бяха ужасни. Отдадох изнервеността на персонала на тях. На връщане беше много по-добре, Лекса получи играчка, много любезни. Незнам дали има значение в коя посока летиш, но ми направи впечатление, че и на двата международни полета беше така. В други компании не съм го забелязвала.

Смин, сетила си се за нашия празник. Ние изкарахме супер, ходихме на един курорт горе в планината и малката така хареса басейна. Водата студена обаче не и пука, първия път стоя докато и затракаха зъбите. Стопли се и айде пак във водата,с рев я изкарахме накрая. Съжалявам само че не я заснехме като почнаха фойерверките. Лицето и беше незабравимо, такава изненада, такова възхищение, горката направо не беше на себе си.

# 136
Къде се всички  newsm78 Да не съм изпуснала нещо  Rolling Eyes
На криеница ли си играем  Mr. Green
Някой да не е пуснал друга тема бе, къде са всички  search
Егати и бойкота е напоследък тук  Crossing Arms
Лека нощ, ама на кой ли го казвам.

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 22:28 от Nadeto

# 137
  • София

Лека нощ, ама на кой ли го казвам.

Naughty
Наденце, наздраве и лека нощ!

# 138
  • Boston, MA
Аз ще ви почерпя в края на деня/нощта за рождения ден на моето майче:

# 139
  • София
След тези коктейлчета с какво да почерпя  newsm78 Търсих картинка махмурлек, но не намерих  Mr. Green

Добрутро!  Hug

Тази седмица програмата ми е - излизане към 16-17ч, пазар и игра до 20ч, шефчо заспива, аз правя салата, вечеря, гледам "Шепот от отвъдното", "Кръцни-срежи", гася РСто и айде в Спанчевци. Затова не се появявам, мисля обаче да сваля Кръцни-срежи и да се освободя за форума  Mr. Green

Бубс, да ти е живо и здраво майчето! Да я радвате с много внучета!   Hug  bouquet

# 140
  • София
Подсещам за срещата днес -

Ако има желаещи да видят нашите незабравими образи, моля да заповядат, днес в 16.30ч, на езерото Ариана, в Борисовата градина ! ! !

# 141
Хайде и аз да кажа Добър ден Hug
Тук съм и ви чета постоянно, но през деня не ми остава много време да пиша, напоследък и доста работа имам ...
Вчера ходихме да сложат ваксината на Кало, засега няма никакви реакции, дано и занапред да е така Praynig
С нетърпение чакам отпуската вече ... ама има още цели 3 седмицииииии  Sad
Хайде приятен и слънчев ден на всички  Nature Sunny family 1swing

# 142
Привет банда  Hug
Бубка, да ти е живо и здраво майчето, да е много щастлива и да ви се радва още дълги години.
Аз от 18 ч съм на погача и няма да мога да дойда на срещата  Sad
Прибирам се сега от изпит и имам 5   umnikuu
Айде приятен ви ден и весели игрички на малчовците  1swing

# 143
Леле само няколко постинга тук от вчера Shocked, ама какво се чудя, то лятото е така.

Бубс, да ти е живо и здраво майчето, че много да ви помага  Mr. Green.

Я да питам има ли други като Лекса дето вече спят на нормално легло? Дребната от повече от седмица не щеше вечер да спи в кошарата и баща и я слага в гостната на голямото легло. То лошо няма, ама си викам майка ми ако дойде пак на есен в кошарата ли ще я слагам? Та стана ясна работата, че кошарата няма да я бъде вече и от 4-ти вечерта е официално на голямо легло ама в нейната си стая. Вече 3 вечери си е там и се справя добре. Не е падала още, въпреки че обрисва цялото легло. Аз напоследък се глъвоблъсках как ще и сеотрази ранното излизане от кошарата на есен като дойде дребния, че не ми се взимаше още една кошара, тя пък каква стана. Доволна съм де, не се оплаквам, само ми се струва малко рано newsm78. Та ми стана любопитно дали има и други дребчовци дето са си зарязали кошарите вече или ние сме ненормален случай?

Весела среща, момичета, завиждам Hug

# 144
Наде браво   bouquet
Данче "шепот от отвъдното" и аз го гледам редовно  Peace
НИЕ от зоологическата се върнахме, сега ще спи и продължаваме, с разходките и на гости ще ходим  Heart Eyes

# 145
  • София
Nadeto, благодаря ти за хубавите пожелания. Да ти се връщат  Simple Smile. Честит ти взет изпит също така.
Данче, и аз много искам да се запозная с вас, защото така комуникацията ще ни стане много по-лесна и приятна. А така съм се замислила за срещата, че тази нощ сънувах, че се запознаваме и ми беше странно как гласовете ви не съвпадат с представите ми  Joy  Blush.
Ехаа и аз признавам и ставам фен телефона на Юлчето, но най-вече на чувството й за хумор Grinning.
Филипа, тъй като и ние май искаме малка разлика между децата ни, винаги съм си мислила точно това – как с коремчето ще вдигам Никол. Ама и Преско добре си наддава Simple Smile. Скоро четох някъде, че най-удобно било носенето на хълбок – най-добре се разпределяла тежестта, а и било много по-лесно носенето на детето от носене на диня със същите килограми примерно. Та така, дано скоро да почерпя опит от вас, момичета.
Чаено момиче, моята девойка казва смислени 4-5 неща, но на нейния си език много дърдори и то с ужасни децибели. Скоро бях питала, но никой не сподели когато искат нещо крещят ли хлапетата ви докато не ги разберете и не го получат? Защото ние сме така и едвам се издържа вече, уча я как да си иска нещата, но не виждам изгледи скоро да вдене. А отделни думички, различни от репертоара й хич и не ще да ги повтаря, не се и опитва дори.
Бубка, честит рожден ден на майчето ти. Да ти е жива и здрава!
MissZ, от както Никол се изтърси от нашето легло една нощ, не съм я оставяла без решетка – или спи между нас, или в нейното си легло. Но на Лексичка явно и е дошло времето.
Момичета, в крайна сметка ще има ли среща? Никол още спи, но като се събуди, ако навия баща й да ни закара ще дойдем, ако не некст тайм както се казва.

# 146
Мдааа, Чери носенето на хълбок е най-лесно. Добре че Лекса е от по-дребните, че от както тръгна на гледачка, вечер като я взема от там и все иска да я нося. Не дава да я пусна значи, голям кошмар, нищо не мога да свърша. Незнам как ще се справям за напред с това вдигане като ми порастне шкембака още повече, но за сега не ми пречи. С две думи, ако това ти е единствено извинение да чакаш за второ  Mr. Green, не се помайвайте ами действайте.
Ами затова я сложихме на легло в нейната си стая, защото е ниско. Слиза си и се качва сама от него. Обаче е двойно ( на нас с баща и първата ни спалня Mr. Green и се шири здраво). Докато това в гостната е високо 75 санта и няма как да се обслужва сама от него. Слизането го умеее от всякъде независимо колко е високо, обаче не може да се качи обратно милата. Пък така сега в почивен ден аз понеже ставам първа и докато съм в кухнята току я гледам зад гърба ми. Станала, взела си одеалцето ( навсякъде го влачи с нея) дотътрила се в кухнята и чака да я забележа Grinning.

Срещата е сигурно в разгара си. Чакам снимки.

# 147
Никой не се появи да каже за срещата, колко време я направихте? Много се застояхте ми се струва newsm78 и няма друга жива душа тук. Всички ли сте на среща?

# 148
Айде кажете как е минала срещата бе  Crossing Arms
missZ, Стенли също от няколко нощи не иска изобщо да си ляга в неговото легло. Пищи, дере се и се изпъва и това си е. Като го сложа на мойто легло и ляга и се гушва и спи  ooooh! Дори да спи и да се опитам да го пренеса в кошарата става война. Но още не мисля да го слагам да спи на голямо легло, защото ние спим още на тях, а и не ми се гони по нощите ако тръгне да се разхожда  Mr. Green

# 149
Мдаа, тоз проблем с гоненето го имахме втората вечер. Явно не и се спеше много и както си стоим с баща и в нашата баня ( дето е на другия край от нейната стая) и тя цъфна на вратата. Ооо, викам си вкарахме си таралеж в гащите, ама снощи да чукам на дърво си заспа без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт